getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Natasha

DJ – New York City

Op 31-jarige leeftijd is zij de personifiëring van de stad die nooit slaapt. Overdag werkt ze met kinderen, 's nachts als DJ, haar huid kan haar tempo maar amper bijhouden.

Terug

8 dagen uit het leven van Natasha

DAG 1: EVEN VOORSTELLEN...

1

“ IK BEN DOL OP WAT IK DOE.Niet iedereen kan van zijn hobby zijn werk maken. Ik heb de perfecte mix gevonden waarbij ik met muziek, mode en kinderen kan werken. Mijn huid is niet altijd blij met mijn hectische dagen en nachten – vaak voelt ze trekkerig en vet aan. Ik heb eigenlijk altijd slaapgebrek. De lijntjes in mijn gezicht en de open poriën maken dat duidelijk, vooral als het de vorige avond laat is geworden. Laten we eens kijken of Vichy Idéalia Life Serum iets van de chaos die mijn leven heeft ontketend op mijn huid, ongedaan kan maken!

“ HET IS GOED OM IDIOOT DRUK TE ZIJN, MAAR...Ik ren niet alleen van optredens naar afspraken, maar ik moet ook mijn e-mails afhandelen, met klanten corresponderen en de reis en optredens organiseren voor mijn volgende tour. Geen wonder dat ik wallen onder mijn ogen heb!

“ ALS IK NIET BEZIG BEN MET EEN OPTREDEN, BEN IK WEL AAN HET VOORBEREIDEN.Muziek is een groot deel van mijn leven. Als DJ kan je niet gewoon verschijnen op een avond en een paar plaatjes draaien. Ik bereid mijn optredens graag voor, dus ik breng zoveel mogelijk tijd door in mijn appartement en maak dan nieuwe sets en werk aan nieuwe mixen. Ik heb ook een radioshow. Een dag heeft gewoon te weinig uren voor mij.

DAG 2: WELKOM IN MIJN WERELD

2

“ IK PAS DE MUZIEK AAN BIJ DE SFEER.Als ik werk als DJ, ben ik verantwoordelijk voor de keuze van de muziek die geschikt is voor dat evenement. Elk optreden heeft een ander soort publiek. Het is mijn taak om te zorgen dat ze zich amuseren, dansen of wat dan ook. Geloof het of niet, maar dat kan stress geven! En stress, samen met slaapgebrek, zorgt dat mijn huid er vermoeid uitziet. Dus Idéalia Life Serum, doe je best!

“ HET VOELT MEER ALS PLEZIER DAN ALS WERK.Mijn ultieme optreden is om 's avonds plaatjes te draaien voor een enthousiaste dansende menigte, omgeven door vrienden. Het valt niet mee als ik de volgende ochtend vroeg op moet, maar ik heb een geweldig leven!

“ HET IS EEN AFMATTEND SCHEMA, VOOR MIJ EN MIJN HUID.Ik draai meestal 3 à 4 avonden per week. Dat kost veel energie en het komt nog eens naast mijn dagbanen. Het is dus niet verrassend dat mijn huid er vaak moe uitziet en moe aanvoelt, en ik heb gemerkt dat ik grote, open poriën heb. Bij sommige evenementen waar ik speel wordt ook veel gerookt en ik weet dat de toxines in mijn huid terecht komen.

DAG 3: VROEG BEGINNEN

3

“ IK WIL MIJN LIEFDE VOOR MUZIEK DELEN.Als ik met de kinderen werk, sta ik om kwart voor 7 op, om op tijd op school te zijn en om 8 uur te beginnen. Een groep van 15 peuters heeft onverdeelde aandacht nodig, dus ik zorg ervoor dat ik een gezond ontbijt pak, of een verse sap. Een nieuw onderdeel van mijn ochtendritueel is nu Vichy Idéalia Life Serum. Ik gebruik het nu voor ik mijn make-up aanbreng, en 's avonds voor ik naar bed ga. Ik vind de textuur en geur lekker. Het is echt zacht, glad en crèmig. Ik weet dat ik nog maar net begonnen ben, maar het voelt nu al alsof mijn huid gladder is.

“ KINDEREN ZIJN HEEL NIEUWSGIERIG.Dit is een hele leuke leeftijd om mee te werken – ze stellen de gekste vragen. Ik moet altijd lachen met hen.

“ ZE LEREN ELKE DAG NIEUWE DINGEN.Als ik les geef op school, maken we muziek, doen we yoga-oefeningen en dansen we. Sommige mensen denken dat het zwaar is om te werken als DJ, maar 15 peuters kunnen ook een pittige klus zijn als ze allemaal als een gek rondrennen!

DAG 4: WAT VRIJE TIJD

4

“ ALS IK NIET GEZOND EET, ZIET MIJN HUID ER DOF UIT.Ik eet vaak onderweg, maar als ik meer tijd heb, bestaat mijn lunch uit een goede sandwich of een salade. Ook al heb ik een paar lange avonden gehad, mijn huid voelt nu toch goed gehydrateerd en stralend aan. Misschien werkt het Vichy Idéalia Life Serum al!

“ MIJN GEHEIMPJE.Deze week is Vichy Idéalia Life Serum in mijn leven gekropen. Het lijkt mijn huid echt te verzachten.

“ IK BEN DOL OP KOOPJES.Ik zoek graag naar kleding op de vlooienmarkt. Ik zoek altijd naar iets origineels of bijzonders dat ik tijdens mijn volgende optreden kan dragen.

“ IK HOUD VAN NEW YORK.Er gaat niets boven New York op een mooi zonnige dag. Ik ontmoet mensen van alle rangen en standen. Het is opwindend!

Day 5 : dj-ing & food

5

“ IK BEN IN MIJN EIGEN WERELD.Ik ben gek op deze wereld, ik voel me zo levendig. En het voelt geweldig om de kracht van de muziek te zien, die mensen in beweging brengt en laat dansen.

“ MIJN WERKZAME LEVEN GEEFT NIET VEEL RUIMTE VOOR STILSTAND.Wie zou er voorbij dat ijsstalletje kunnen lopen op een dag als deze? Ik drink straks wel een extra glas water om dit heerlijke tussendoortje te compenseren! In ieder geval voelt en ziet mijn huid er beter en gladder uit dan in lange tijd. Iets zegt me dat het Vichy Idéalia Life Serum helpt.

“ DE ATMOSFEER IS GELADEN.Voor de muziek begint en ik mijn gig ga spelen, gaat er niets boven het geroezemoes van de menigte. Iedereen is in afwachting, iedereen wil het gewoon naar zijn zin hebben.

“ EENTJE KAN GEEN KWAAD.Verleiding is alom aanwezig in "the Big Apple". Soms is een koekje het beste opkikkertje!

DAG 6: RADIOSHOW

6

“ OM 2 UUR 'S MIDDAGS BEN IK IN DE LUCHT.'s Maandags ga ik rechtstreeks vanuit school door om mijn radioshow te presenteren. Het is een race tegen de klok.

“ WEER EVEN SNEL EEN SNACK.Terwijl mijn luisteraars helemaal in de muziek raken, ben ik bezig met sms-en en even snel wat eten en drinken. En met het volgende nummer klaarzetten natuurlijk.

“ LIVE OPTREDEN GEEFT ALTIJD STRESS.De vibe is compleet anders als ik mijn radioshow doe. Hoewel ik alleen in een studio zit, in plaats van in een volgepakte zaal met dansende mensen, moet het goed klinken en de druk ligt bij mij. Heb ik weer: mijn huid wordt vermoeid en dof van stress. Maar sinds ik Vichy Idéalia Life Serum gebruik, lijkt het of stress niet meer zoveel invloed heeft op mijn huid.

“ UPTOWN, DOWNTOWN, IK KOM OVERAL MET DE METRO.Ik ben weer onderweg. Even wat boodschappen doen, een paar rekeningen betalen en misschien zelfs even een paar minuten rust pakken.

DAG 7: VLOOIENMARKT BROOKLYN

7

“ IK ZOEK IETS NIEUWS.Op de vlooienmarkt vind je altijd een ongelooflijke mix van retromode en wilde nieuwe ontwerpen. Ik ben er gek op en het is mijn favoriete plek om iets speciaals te vinden.

“ HET STAAT VOOR ME KLAAR.Mocht ik een beetje hulp nodig hebben, dan weet ik waar ik die fles Vichy Idéalia Life Serum kan vinden.

“ DE ZON MAAKT MIJN HUIDSKLEUR ONREGELMATIG EN VLEKKERIG.Het is goed om te weten dat het Idéalia Life Serum schade door de zon herstelt. Ik heb een behoorlijke portie zon vandaag gehad, maar mijn huid voelt en ziet er OK uit!

DAG 8: DRAAIEN

8

“ DE ENE TRACK LEIDT TOT DE VOLGENDE.Mijn sets doen me denken aan vroeger – heel veel verschillende ervaringen zonder pauzes ertussen!

“ WEER EEN LANGE AVOND.En wat een avond! Als iedereen zo geniet van de muziek, weet ik dat ik mijn werk goed doe.

“ EEN INTENSIEF LEVEN.Ik ben continu aan het jongleren met sets en mixen, en pas ze weer aan als ik merk dat de sfeer op de dansvloer veranderd is. Probeer maar eens zo alert te blijven om 3 uur 's nachts!

“ IK HAD NOG NOOIT EEN SERUM GEBRUIKT.Nu, 8 dagen nadat ik begon, zie ik dat het Vichy Idéalia Life Serum anders is. Het lijkt dieper te hydrateren. Ik vind het makkelijk aan te brengen, gewoon met mijn vingertoppen maak ik rondjes zodat het makkelijk in mijn huid wordt opgenomen. Ik moet echt zeggen dat het goed aanvoelt op mijn huid.