getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Jillian

Eigenaresse Kledingwinkel - Sjanghai

Het leven van deze 25-jarige onderneemster in Sjanghai, is net zo hectisch als Sjanghai zelf. Haar drukke schema en de luchtvervuiling zijn een aanslag op haar huid.

Terug

8 dagen uit het leven van Jillian

DAG 1: IN EEN OOGOPSLAG

1

“ IK VIND HET HEERLIJK DAT ELKE DAG ANDERS IS.Ik bof dat ik kan werken in de modedetailhandel en dat ik mijn eigen bedrijf heb. Ik ben opgegroeid in Engeland, en geniet van de culturele verschillen hier in China. Sommige mensen denken dat ik de droom van elk meisje leef, maar vrienden die een eigen bedrijf hebben snappen ook hoe stressvol het kan zijn. Er zijn dagen dat ik door de stress ineens allemaal puistjes krijg. Nou, daar is niks glamoureus aan!

“ IK HOUD WEL VAN WAT LEKKERS AF EN TOE.Meestal eet ik gezond, maar het is ook wel eens leuk om toe te geven aan verleiding! In China draait een groot deel van het dagelijks leven om eten. 

“ IK HOUD MIJN OCHTENDRITUEEL ZO EENVOUDIG MOGELIJK.Ik gebruik Vichy Idéalia Life Serum 's morgens en 's avonds voordat ik een vochtinbrengende crème aanbreng. En even tussen jou en mij: op de probleemzones doe ik wat meer! Het voelt zacht, zijdeachtig en is makkelijk aan te brengen. Als ik het aanbreng, voelt mijn huid fris, ondanks alle stress en luchtvervuiling waar mijn huid mee te maken heeft. Ik kan niet wachten tot ik het verschil zie over een paar dagen. Ik hoop dat het snel werkt!

“ IK LEES GRAAG.Een goed boek helpt me om te ontspannen na een echt zware dag. Dat is een heel persoonlijk pleziertje dat ik mezelf gun.

DAG 2: EEN DRUKKE DAG

2

“ IK WERK MEESTAL 6 DAGEN PER WEEK.Een eigen bedrijf beïnvloedt elk deel van je leven. Maar gelukkig ben ik heel flexibel in hoe ik mijn dag indeel. Soms moet ik een sociale gebeurtenis of vakantie opofferen vanwege mijn werk. Ik koop zelden kleding maar ik zit bovenop de laatste trends. 

“ MIJN DAG IS GOED ALS EEN KLANT BLIJ IS.Dat is een cliché maar als zij niet blij zijn, ben ik ook niet blij. Een goedlopende boetiek leiden komt neer op duizend kleine details. Ik doe veel om het allemaal soepel te laten verlopen.

“ IK DOE VEEL LEUKE DINGEN EN DAT IS TE ZIEN AAN MIJN HUID.'s avonds ga ik meestal uit eten met vrienden. Het wordt vaak laat en ik krijg niet altijd genoeg slaap. Soms feest ik tot 4 uur 's morgens. Mijn huid heeft last van onzuiverheden en wordt dof als ik moe ben, vooral als ik de avond ervoor gedronken heb.

DAG 3: HUIS INRICHTEN

3

“ IK BEN MEER DAN ALLEEN MIJN WERK.Ik ben graag thuis en maak het graag gezellig. Ik wil altijd dat het er perfect uitziet dat betekent dus ook rommel opruimen. 

“ EEN KAMER SCHILDEREN GEEFT ME VEEL VOLDOENING.Het geeft me een kick om de verandering te zien. Ik doe het veel liever zelf dan dat ik iemand ervoor betaal.

“ IK EET WEER EVEN SNEL TERWIJL IK ONDERWEG BEN, NIET IDEAAL VOOR MIJN HUID.Op zoek gaan naar die perfecte vaas heeft ook nadelen – Ik heb vandaag niet fatsoenlijk gegeten! Ik begin in ieder geval wel de effecten van het gebruik van het Idéalia Life Serum te voelen. Met mijn levensstijl, is mijn teint meestal nogal dof, maar ik heb gemerkt dat mijn huid gladder is en er beter uitziet.

“ MEUBELS ZOEKEN IS EEN SOORT HOBBY.Als ik de tijd heb, zoek ik graag naar dat speciale meubelstuk. Dat avontuur kan ik niet weerstaan – je zult versteld staan wat je kunt vinden in Sjanghai.

DAG 4: TIJD OM TE ONTSPANNEN

4

“ IK STA NOOIT LANG STIL.Ik ben de dag vanochtend begonnen met yoga, en een gezond ontbijt van volkoren toast en fruit. Zelfs als ik niet in de winkel ben, zijn er altijd talloze dingen te doen. Niet echt een vrije dag dus eigenlijk!

“ EEN KOP THEE BETEKENT EVEN MIJN E-MAIL BEANTWOORDEN.Ik werk aan de laatste details van de nieuwe website voor mijn boetiek. Als ik de webdesigners nu geen feedback geef, vertraagt dat het hele project. Ik wil wel mijn deadline halen.

“ OOK MIJN HUID HEEFT RUSTPAUZE NODIG.Slaapgebrek, luchtvervuiling, niet voldoende water drinken. Ik weet dat ik niet altijd het beste doe voor mijn huid. Maar er is een ding dat ik wel doe, dat lijkt te helpen om iets van de schade ongedaan te maken. Vichy Idéalia Life Serum is inmiddels een onderdeel van mijn dag geworden.

“ IK BEN BANG DAT MIJN HUID ZAL VEROUDEREN DOOR LUCHTVERVUILING.Net als in veel andere grote steden, is de lucht in Sjanghai aanzienlijk vervuild. Daar wordt de huid zeker dof van. Ik heb gemerkt dat ik er in Sjanghai vermoeider uitzie dan in London. Maar misschien komt het gewoon doordat ik nu ouder ben!

DAG 5: AVONDJE UIT

5

“ DE MODEWERELD SLAAPT NOOIT.Ik vind het heerlijk om er deel van uit te maken. De persoonlijkheden zijn buitensporig, ik ontmoet er altijd veel vrienden, en het is een geweldige mogelijkheid om je op te doffen.

“ SJANGHAI IS ECHT EEN WERELDSTAD.Er gebeurt altijd wat en ik profiteer ervan waar ik kan. Waarschijnlijk betaald mijn huid hier morgenochtend de prijs voor – die zal droog en ruw zijn, en ik zie er dan vast uit als een honderdjarige! Moet echt meer water drinken.

“ IK DENK DAT HET EEN MIX IS VAN 'BUSINESS EN PLEASURE'.Ik moet van het allernieuwste in de modewereld op de hoogte zijn, maar ik zorg er ook voor dat het een leuke avond wordt. Het leven is te kort!

“ IK HEB EEN GEWELDIG LEVEN MAAR HET KOST VEEL ENERGIE.Lange nachten uit, onvoldoende slaap, en misschien een drankje te veel. En dan heb ik het nog niet over de luchtvervuiling. Een nachtmerrie voor mijn huid! Maar ik moet zegen dat na 5 dagen gebruik van Vichy Idéalia Life Serum, mijn huid er al beter uitziet en gladder is.

DAG 6: FIETSEN NAAR HET WERK

6

“ LUCHTVERVUILING EN ZON, DUBBELE PECH VOOR MIJN TEINT.Als je snel van a naar b wilt in Sjanghai, ga je fietsen. Zo ga ik dus altijd naar mijn werk. Maar dat betekent wel dat ik mijn huid blootstel aan twee van mijn grootste vijanden. Luchtvervuiling, waar mijn huid altijd dof van wordt, en de zon, waardoor mijn gezicht droog en minder glad aanvoelt. Ik heb gelezen dat Vichy Idéalia Life Serum veel van de gevolgen van luchtvervuiling en zon herstelt. Ik vraag me af of mijn gezicht er daarom stralender uitziet dan anders?

“ IK PROBEER DE ETALAGE ALTIJD OP EEN ORIGINELE MANIER AAN TE KLEDEN.Ik heb een paar grillige bloemen gezien in een straatstalletje en de kleuren hebben me geïnspireerd tot een leuk idee voor mijn volgende etalage.

“ IN DE BOETIEK WORDT OOK NAAR MIJ GEKEKEN EN NIET ALLEEN NAAR DE KLEDING.Mijn klanten kennen me, en ik probeer er op mijn best uit te zien. Het helpt wel als er geen puistjes doorbreken na een avondje stappen.

“ EVEN EEN MINUUTJE OM DE VOORTGANG VAN MIJN NIEUWE WEBSITE TE CONTROLEREN.We komen dicht bij de lancering nu, maar er zijn nog tientallen dingetjes die opgelost moeten worden.

DAG 7: WE GAAN ONLINE

7

“ NOG WAT LASTMINUTE-VERANDERINGEN.Ik ben bijna zover dat ik de gloednieuwe website van mijn boetiek kan lanceren. Al die tijd voor een beeldscherm zorgt nou niet bepaald voor het meest frisse gezicht van de stad... Maar perfectionistisch als ik ben, wil ik nog een paar veranderingen aanbrengen... Het is per slot van rekening mijn imago. Het is belangrijk!

“ HET TEAM VERDIENT EEN FEESTJE.Gelukkig heb ik een geweldige groep webontwikkelaars en -designers gevonden om me te helpen mijn droom online te zetten. Ik ben nu officieel live op het wereldwijde web op xinlelu.com!

“ PROOSTEN OP HET SUCCES, OP ZIJN SJANGHAI'S!We hebben een trendy restaurant gekozen voor ons lanceringsfeestje en het menu is retro-klassiek. Dat mag in mijn plakboek!

DAG 8: AFSPRAAK MET MIJN VRIEND

8

“ IK VIND HET BELANGRIJK HOE IK ER UIT ZIE.Of ik nu een afspraak heb met mijn vriend, of met klanten praat, ik voel me beter als mijn huid fris en gehydrateerd aanvoelt.

“ EEN GEZONDE LUNCH MET JE-WEET-WEL.Soms is het prettig om de professionele carrièrevrouw te vergeten en gewoon samen te zijn.

“ IK HEB EEN ZICHTBARE VERBETERING GEZIEN VAN MIJN HUID.Het is ongelooflijk, dat, nadat ik Vichy Idéalia Life Serum  nog maar zo kort heb gebruikt, ik het verschil kan zien. Mijn huid is gladder en stralender. Ik heb het gevoel dat ik het win van de luchtvervuiling, de zon en al dat nachtbraken!