getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Frederique

Fotografe - Parijs

Achter de lens van deze fotoverslagen, ontdekte onze 43-jarige fotografe, net als de andere vrouwen, dat haar huid niet ongevoelig is voor een hyperactieve levensstijl.

Terug

8 dagen uit het leven van Frederique

DAG 1: EVEN VOORSTELLEN

1

“ HET IS EEN WONDER DAT IK OOIT EEN CAMERA IN HANDEN KREEG.Niets in mijn jeugd wees op een carrière in de fotografie. Ik ben opgegroeid in een bar in een klein plaatsje in Zuid-Frankrijk. Het was een familiebedrijf en dat was het altijd geweest. Nu woon ik in Parijs met mijn zoon, en maak ik vaak foto's van sterren. Een hele andere wereld! Op mijn reis om het leven van vier andere vrouwen vast te leggen, voeg ik mijzelf toe aan het experiment. Ik wil zien wat Vichy Idéalia Life Serum voor mijn huid kan doen! 

“ 'S MORGENS EN 'S AVONDS HEB IK ALTIJD AANDACHT VOOR MIJN HUID.Ik ben strikt als het gaat om de routine van mijn gezichtsverzorging. Na een snelle douche gebruik ik een moisturizer en een beetje poeder, en ik ga nooit de deur uit zonder mascara! Zelfs als ik moe ben, ik ga nooit naar bed zonder mijn make-up af te halen. Stiekem hoop ik dat het Vichy Serum mijn huid helpt deze drukke week te doorstaan. 

“ IK HEB ALTIJD TIJD VOOR MIJN ZOON.Ik ben dol op onze momentjes samen, zelfs op de simpele dingen zoals hem naar school brengen of ophalen. 

“ WE PROFITEREN OPTIMAAL VAN ONZE TIJD SAMEN.Het is echt een kwestie van 'quality time'. Als ik voor mijn werk weg moet, missen we elkaar.

DAG 2: VOORBEREIDINGEN

2

“ MIJN DAG BEGINT OM 7 UUR 'S MORGENS. IS MIJN HUID HIER KLAAR VOOR?Ik doe mijn werk graag, dus ik wil graag beginnen. Maar ik besef me dat de stress waar ik dagelijks mee te maken heb waarschijnlijk af te lezen is aan mijn gezicht, met strakke lijnen of gewoon een doffe futloze look. Ik breng mijn zoon naar school, drink ongeveer 22 koppen koffie en doe mijn e-mail. De race tegen de klok is begonnen.

“ MIJN VRIENDEN ZIJN ONDER DE INDRUK VAN DE BEKENDE GEZICHTEN DIE IK HEB GEFOTOGRAFEERD.Het lijkt misschien fantastisch om dicht bij de sterren te zijn, maar sommigen zijn nog neurotischer en gestresster dan wij. Door hun persoonlijkheid kan de klus soms tien keer zo moeilijk worden! Ik fotografeer juist graag gewone mensen zoals jij en ik. Ik kan hun waarheid onthullen en dat maakt het bijzonder.

“ MIJN SPITSUUR DUURT DE HELE DAG.Tussen mijn foto-opdrachten, het leven thuis en vrienden door, moet ik tijd proberen te maken om aan het script te werken ... en tijd te vinden om rustig na te denken.

“ IK SCHRIJF EEN FILM.Ik kijk continu op de klok. Er is altijd wel een afspraak waar ik naartoe moet.

DAG 3: VERSLAG VAN MATHILDE

3

“ HET FOTOGRAFEREN VAN GEBOORTES IS ERG EMOTIONEEL. MIJN HUID REAGEERDE DAAR HEFTIG OP.Toen ik het fotoverslag van Mathilde, de verloskundige maakte, waren er momenten die ik zwaar vond. Als moeder kon ik me echt voorstellen wat sommige vrouwen moesten doormaken. De stress van die dag was af te lezen aan mijn gezichtshuid, die vet en glimmend werd.

“ IK BEN GEINTERESSEERD IN HOE ANDEREN DINGEN ZIEN.In mijn werk is de beste manier om een ervaring te delen, het te laten zien door de ogen van een ander. Het ziekenhuis bruist van de emoties. Ik vind het fascinerend om een manier te vinden om die te uiten. 

“ IK HOEF GEEN KEIZERSNEE MEER TE ZIEN.Tijd doorbrengen met Mathilde en haar collega's van de verlosafdeling was inspirerend. Emotioneel uitputtend, maar inspirerend.

DAG 4: VERSLAG VAN JILLIAN

4

“ JETLAG, BAH! MAAR MIJN GEZICHT KAN ER BETER MEE OMGAAN DAN IK...Na een vreselijke vlucht met 9 uur vertraging, kom ik aan in Sjanghai. Ik kijk uit naar de fotoreportage met Jillian, een jonge onderneemster in de mode. Ondanks dat ik net een vreslijke vlucht heb gehad, ziet mijn huid er verrassend fris uit. Ik heb Vichy Idéalia Life Serum zowel voor als na de vlucht gebruikt, omdat mijn huid altijd erg uitdroogt in het vliegtuig. Het lijkt te hebben geholpen!

“ IK BEN DOODMOE.Zoveel jetlag maakt me echt traag. Mijn vriend zou me niet herkennen nu – hij zegt dat ik alles ben dat begint met het voorvoegsel ‘hyper-'. Waarschijnlijk had hij nog niet gedacht aan ‘hyper-vermoeid! 

“ IK BEN ME BEWUST VAN DE VERVUILING IN DE LUCHT EN OP MIJN HUID.Ik voel het zelfs, dus ook daarom ben ik blij dat ik Vichy Idéalia Life Serum gebruik. Het schijnt ingrediënten te bevatten die de gevolgen van luchtvervuiling bestrijden.

“ SJANGHAI BRUIST.Sjanghai leeft dag en nacht. De droom van elke fotograaf!

DAG 5: VRIJE DAG IN SJANGHAI

5

“ SOMS IS SLAAP HET BESTE MEDICIJN.Mijn fotoverslagwerk gaat goed, maar ik moet echt wat slaap inhalen. Een jetlag is een ramp als je geacht wordt creatief te zijn.

“ HET IS EENS WAT ANDERS DAN MIJN GEWONE SANDWICH.In Parijs probeer ik gezond te eten maar ik sla de lunch vaak over. Ik pak hooguit een sandwich. Maar in Sjanghai heb ik zoveel keus dat ik mijzelf verwen.

“ SJANGHAI IS EEN PALLET VAN BEZIENSWAARDIGHEDEN, GELUIDEN EN GEUREN.Dit is echt reizen. Ik leer een plek kennen waar je al je zintuigen nodig hebt.

“ IK BEN VERBAASD HOE MIJN HUID ZICH HOUDT.Ik profiteer van mijn laatste uren in Sjanghai door vooruit te denken over mijn volgende opdracht. Het is ongelooflijk hoe goed mijn huid eruit ziet, gezien de zware tijd die zij heeft doorgemaakt – stress, jetlag, vervuiling... het Vichy Idéalia Life Serum houdt zich duidelijk aan haar belofte, want mijn gezicht is mooi gehydrateerd en voelt zelfs zachter.

DAG 6: VERSLAG IN NEW YORK

6

“ EINDELIJK, EEN STAD DIE NET ZO HYPER IS ALS IK!Dit is het tempo waar ik van houd. Zelfs met een nieuwe jetlag, krijg ik energie van het ritme van New York. Het is opwindend!

“ IK LEEF GRAAG UIT MIJN KOFFER.Het duurt nooit te lang, maar het is altijd een tijd waarin nieuwe dingen gebeuren en ik interessante nieuwe mensen ontmoet.

“ 'S NACHTS SELECTEER IK DE BESTE SHOTS. MIJN HUID KRIJGT GEEN RUST! Mijn dag is nog niet voorbij als ik mijn camera weg leg. Gelukkig houd ik me nog steeds aan mijn ritueel van Vichy Idéalia Life Serum, 's morgens en 's avonds. Het houdt duidelijk mijn huid in balans, ondanks alle vermoeidheid.

“ IK HYDRATEER OOK VAN BINNENUIT.Veel drinken is goed voor mijn jetlag en mijn huid.

DAG 7: RUSTDAG IN NEW YORK

7

“ EVEN EEN ANDER TEMPO, MAAR IK DENK NOG STEEDS AAN MIJN WERK.Mijn vrije dag in New York is weer een kans om wat slaap in te halen, maar ook om e-mails te beantwoorden en aan mijn filmscriptproject te werken. En natuurlijk blijf ik mijn fotokeuzes maar veranderen.

“ IK HEB GEEN SPECIALE APPARATUUR NODIG OM TE ONTSPANNEN OF VOOR MIJN HUID TE ZORGEN.Ik probeer goed te eten en in vorm te blijven. Niks bijzonders. Ik geef om mijn huid en ik zorg ervoor. Mijn huid heeft een aantal zware tests doorstaan, maar met Vichy Idéalia Life Serum ziet mijn huid er geweldig uit en voelt echt zachter. 

“ NEW YORK VERVEELT NOOIT.Waar en vanuit welke hoek ik ook kijk, er is altijd wel iets interessants te zien. Ook al ken ik het uit films en van TV, New York blijft verrassen.

“ IK PROBEER ER NIET UIT TE ZIEN ALS EEN TOERIST!Dat lukt niet altijd – vooral niet met een camera om mijn nek... Ik haal altijd graag wat te eten op plekken waar juist de lokale mensen komen.

DAG 8: TERUG NAAR HUIS

8

“ HELP, WEER EEN VLUCHT... MAAR MIJN HUID VOELT ZICH IN DE ZEVENDE HEMEL!De shoot is voorbij, ik heb mezelf op alle fronten overtroffen. Ik verdien een lange diepe slaap. Maar vreemd genoeg voelt en ziet mijn huid er zo fris uit, alsof deze shoot helemaal niet heeft plaatsgevonden. 

“ FIJN OM WEER THUIS TE ZIJN.Terugkomen in Parijs is altijd een van de beste onderdelen van een reis. En ik mis mijn zoon!

“ TERUG BIJ MIJN MANNEN.Het is heerlijk om mijn verhalen met iemand te kunnen delen.

“ HET IS RAAR, MAAR DE JETLAG IS NIET AAN ME TE ZIEN.Mijn experimentje met Vichy Idéalia Life Serum was de moeite waard. De twee mannen in mijn leven zien het ook, en ik kan het voelen. Mijn poriën zijn kleiner, mijn huid is zachter en mijn teint is mooi en fris. Ik noem dat een succes!