getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Soraya

Restaurant manager – New York City

Deze 36-jarige energieke dame maakt idiote uren om te zorgen dat haar restaurant in Manhattan goed blijft draaien. Maar een onregelmatige levensstijl is niet altijd een succes voor de huid.

Terug

8 dagen uit het leven van Soraya

DAG 1: EVEN VOORSTELLEN...

1

“ EEN INTENSIEF LEVEN.Ik geniet van mijn leven, maar soms gebeurt er zoveel dat er geen tijd over is voor mezelf. Klanten tevreden houden in Manhattan betekent dat je veel uren moet maken. En dan heb je ook nog familie die je wilt zien. Dat is niet altijd even makkelijk. Vermoeidheid en stress eisen hun tol, vooral in mijn gezicht. Ik zie grove poriën in mijn huid en het ziet er allemaal aardig gespannen, dof en levenloos uit. Ik wil graag Vichy Idéalia Life Serum proberen, misschien helpt het mijn huid weer wat meer in balans te krijgen.

“ HET VERANDERT MIJN RITUEEL HAAST NIET.Ik waste en hydrateerde mijn gezicht altijd al, 's morgens en 's avonds. Idéalia Life Serum daaraan toevoegen kost geen enkele moeite. Het is makkelijk aan te brengen – alles wat je nodig hebt is een gereinigde gezichtshuid!

“ SUCCES IS NOOIT VANZELFSPREKEND.Het restaurantwezen in New York is meedogenloos. Ik kan nooit dingen laten voor wat ze zijn. Elke dag kijk ik of er manieren zijn waarop we zaken kunnen verbeteren en een stapje verder kunnen gaan. Op de een of andere manier moet ik mijn energieniveau ook steeds meer oprekken.

“ WERK IS NIET ALLES.Tijd met familie en vrienden is belangrijk. Net als een beetje tijd en ruimte voor mezelf. Mijn appartement is mijn eigen kleine oase van rust.

DAG 2: WE GAAN BEGINNEN

2

“ MIJN EERSTE TEST VAN DE DAG, DE METRO.De metro is wel vies, maar brengt me waar ik wezen moet. Tegen de middag is mijn huid waarschijnlijk op zijn dieptepunt, door het sneeuwbaleffect van luchtvervuiling en transpiratie. Het Vichy Idéalia Life Serum wordt geacht me daarbij te helpen. Ik ben benieuwd!

“ EENVOUDIG NAAR DE BESTE WINKELS TOE.Met een metrokaartje kan ik overal in Manhattan uitstappen en daar net zo genieten als in mijn eigen buurtje.

“ ER IS DAAR DIE GEWELDIGE MARKT.Je kunt er kiezen uit de meest fantastische delicatessen, er zijn verse en ingelegde etenswaren uit de hele wereld. Ik neem altijd wel iets verrassends mee naar huis!

DAG 3: WELKOM IN MIJN RESTAURANT

3

“ SERVICE IS WAAR HET ALLEMAAL OM DRAAIT.Mijn klanten hebben hoge verwachtingen en het is mijn taak om te zorgen dat ze elke keer weer een geweldige ervaring bij ons hebben. Ik heb wel een lach op mijn gezicht, maar onder die lach zit wel een bepaalde mate van stress. Mijn huid weet dat! Stress zorgt dat mijn huid trekkerig aan voelt. Maar vandaag zit ik letterlijk beter in mijn vel. Mijn huid voelt zelfs gladder dan normaal.

“ ALS DE ZON SCHIJNT, BEGINT MIJN HUID TREKKERIG AAN TE VOELEN.Als het terras buiten open is, is dat goed voor de business maar mijn huid heeft wel de neiging om uit te drogen als ik zoveel tijd buiten doorbreng. Nu ik Vichy Idéalia Life Serum gebruik, maak ik me minder zorgen omdat het sommige effecten van de zon kan herstellen.

“ DE TIJD VOOR DE DRUKTE VAN DE LUNCHTIJD IS ALS DE STILTE VOOR DE STORM.Er moet dan veel voorbereid worden. Zodra de tafels bezet beginnen te raken, wordt het hard werken!

“ IK HEB HIER MOOIE HERINNERINGEN.Zo was er die zeer memorabele zondag. We zaten al helemaal vol voor de brunch, toen er een NBC film-crew op de stoep stond.

DAG 4: TIJD VOOR MEZELF

4

“ TIJD VOOR MEZELF IS WAARDEVOL.Met mijn drukke werkschema, voel ik mij eigenlijk bijna standaard moe. Dus als ik de kans krijg, geef ik mezelf de aandacht die ik nodig heb. Dit is de vierde dag dat ik Vichy Idéalia Life Serum gebruik, en ik kan nu al zien dat mijn gezicht er minder moe uitziet. Mijn gezicht tekent minder. 

“ IK PROBEER IN VORM TE BLIJVEN. Ze zeggen dat joggen goed is voor lichaam en geest. Als ik hardloop, laat ik mijn gedachten de vrije loop. Ik vind het heel ontspannend en het geeft me een frisse bom aan nieuwe energie.

“ IK HEB HET GEVOEL DAT IK TEGEN DE LUCHTVERVUILING VECHT.Op sommige dagen kun je het in de lucht proeven. Het is niet leuk en ik weet dat het niet goed is voor mijn huid. Ik kan bijna voelen dat het mijn huid verstikt.

“ VANDAAG ZEIDEN KLANTEN DAT IK ER JONGER UITZIE.Zou dat komen door het Vichy Idéalia Life Serum? Ik zie zelf duidelijk het verschil. Ere wie ere toekomt!

DAG 5: DRUKKE DAG

5

“ MIJN GEZICHT HEEFT EEN BETERE DAG DAN IK.Het was een gekkenhuis tijdens de lunch maar we hebben het overleefd. Ik ben nog steeds gestresst van gisterenavond – Ik moest twee feestjes organiseren op 1 avond. Maar als ik naar mijn gezicht kijk, geloof ik bijna niet hoe ontspannen ik eruit zie. En ik zie dat mijn poriën zich lijken te hebben gesloten. Mijn gezicht is gladder!

“ DRUK, DRUK, DRUK.Nadat ik gezond ontbeten heb, mijn dochter naar school heb gebracht, yoga heb gedaan en gejogd heb, ben ik klaar om thuis de weekboekhouding aan te pakken. Daarna ga ik naar het restaurant om voor te bereiden voor de lunch. 

“ MIJN EIGEN FRANSE SLAG.Mensen zeggen dat het specialer is om hier te eten, door het decor dat ik heb gekozen. Het verandert steeds weer en weerspiegelt altijd de mensen die hier eten.

DAG 6: ONTSPANNEN MET VRIENDEN

6

“ LEUK OM VOOR DE VERANDERING EENS BEDIEND TE WORDEN.Nu kan ik eens ontspannen en genieten van lekker eten met goede vrienden. Als ik in een ander restaurant eet, kost het me soms wel even moeite om mijn eigen reflexen uit te zetten! Maar ik heb wel een pauze verdiend.

“ ALS IK DE KANS KRIJG OM GOED TE ETEN, PROFITEER IK DAAR OPTIMAAL VAN.Ik sla lunch heel vaak over en ook al wil ik graag gezond eten, ik eet vaker wél dan niet snel tussendoor. 

“ MIJN VRIENDEN ZIEN EEN VERANDERING.Ondanks mijn hyperactieve week, heeft Vichy Idéalia Life Serum op de achtergrond hard gewerkt. Vrienden zeggen dat ik er uitgeruster uitzie en zelfs dat ik er jonger uitzie. Als de mensen die me het meest dierbaar zijn, een verschil zien, kan dat alleen maar positief zijn!

“ IK VOEL ME OOK JONGER.Mijn huid ziet er minder vermoeid en goed gehydrateerd uit. In de spiegel zie ik dat de poriën meer gesloten zijn en mijn huid ziet er gladder en stralender uit. Zelfs mijn dochter zegt dat ik er jonger uitzie... vanochtend noemde ze me haar grote zus!

DAG 7: WERKEN

7

“ IK DOE ALTIJD 10 DINGEN TEGELIJK.E-mail bijwerken, indelen van tafelreserveringen, speelafspraken maken voor mijn dochter... Maar ik verveel me tenminste nooit! Deze week lijkt wel drukker dan normaal, maar dat is niet aan mijn huid af te lezen. Ik vind dat mijn huid er fantastisch uitziet en aanvoelt. In plaats van dat de huid vet is door de stress, is mijn gezicht fris en zacht. Niks aan de hand!

“ ACHTER DE SCHERMEN HEERST VEEL STRESS.Een restaurant runnen betekent niet alleen eten op borden leggen. Er is ook nog de inventaris, personeelszaken, ingrediënten kopen, en de boekhouding in orde houden.

“ IK GEEF ALTIJD 200%.Of ik nu op de zaak ben of boodschappen doe voor het restaurant, ik ben altijd helemaal gefocust en vastbesloten om vooruitgang te boeken. Succes komt je niet aanwaaien. Ik geloof in hard werken. 

“ IK BEN OVERAL EN ALTIJD AAN HET WERK.Voorraden controleren, zorgen dat we bestellingen op tijd ontvangen, mijn telefoon staat nooit uit – en mijn werkhoofd ook niet.

DAG 8: TIJD VOOR MEZELF

8

“ SOMS NEEM IK EEN PAUZE OM MIJN ZINTUIGEN OP TE FRISSEN.Het merendeel van mijn leven gaat als een hogesnelheidstrein. Dus af en toe stap ik er even uit – om mezelf te herinneren aan de kleine dingen die er ook toe doen.

“ IK KAN HET IEDEREEN AANRADEN.In slechts 8 dagen heeft het Vichy Idéalia Life Serum me laten zien wat het kan. Mijn huid is zachter, voelt gehydrateerd aan zonder vet te zijn, en ik zie dat mijn huid stralender is. Ik vind de textuur en de subtiele geur erg lekker. Alle resultaten zijn positief, daar ben ik heel blij mee.

“ VERSE AARDBEIEN IN THE BIG APPLE.Gelukkig zijn een paar van mijn favoriete versnaperingen goed voor mijn huid.

“ MIJN TELEFOON GAAT WEER.Ja, mijn leven dendert door – maar ik zou niet anders willen!