getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Mathilde

Verloskundige - Parijs

Op 37-jarige leeftijd is haar werk een emotionele achtbaan. Onregelmatige werktijden zorgen voor een zware druk op haar gezinsleven en sociale leven... en een constante uitdaging voor haar huid.

Terug

8 dagen uit het leven van Mathilde

DAG 1: THUIS

1

“ IK WEET NOOIT VAN TEVOREN WAT DE DAG GAAT BRENGEN.Als ik in het ziekenhuis werk, kan dat wel 24 uur non-stop zijn. Als ik thuis ben, probeer ik er te zijn voor mijn gezin – dan breng ik mijn oudste dochter naar school en kook ik zodat we samen fatsoenlijk kunnen eten. Maar ik ben ook vaak oproepbaar, omdat baby's zelf bepalen wanneer ze geboren willen worden. Mijn enige regelmaat is geen regelmaat! Ik ben nu 37 en er zijn dagen dat dat duidelijk aan mijn huid te zien is... 

“ MIJN OCHTENDRITUEEL VOOR MIJN GEZICHT IS HEILIG.Zodra ik uit de douche kom, verwen ik mijn huid met een basis die mij voorbereidt op de dag die komen gaat. Dat is één van de zeldzame, waardevolle momenten van echte "tijd voor mezelf". Tot nu toe heb ik niet echt regelmatig vochtinbrengende producten gebruikt en meestal voelt mijn huid droog en trekkerig aan. Ik hoop dat Vichy Idéalia Life Serum snel het gebrek aan aandacht dat ik aan mijn huid heb besteed, zal compenseren.

“ MORGEN WEER EEN NIEUWE DAG.Zelfs na een vrije dag heb ik niet het gevoel dat ik de vermoeidheid kwijt ben, waar mijn idiote werkschema voor zorgt. Ik ontspan graag met een goed boek. Dat geeft me even pauze en helpt me om beter voorbereid te zijn op de operatie van de volgende dag.

DAG 2: OP HET WERK

2

“ SPOEDGEVALLEN KOMEN VOOR.Ik moet klaar staan om fris weer terug te gaan naar de operatiezaal. Bij spoedgevallen moet je helder van geest zijn en volledig gefocust zijn. De druk is erg hoog maar dankzij de adrenaline komen wij dagen als vandaag door.

“ ALS IK NIET GOED EET, HEEFT MIJN HUID DAARONDER TE LIJDEN.Soms lukt het om een lunch in te plannen met een vriendin, maar op dagen als deze, ben ik blij dat ik nog snel een kop koffie kan meenemen. Ik eet en drink als het mogelijk is, meestal staand. Dat kan nooit goed zijn voor mijn huid! Maar het Idéalia Serum dat ik nu gebruikt heb, lijkt een positief effect te hebben. Mijn huid voelt gehydrateerd.

“ IK HEB NOOIT EEN GEWONE KANTOORDAG.Ik ben me er altijd van bewust dat ik de zorg heb voor niet 1 leven, maar ook voor het leven dat groeit in de buik van de moeder. Het is een grote verantwoordelijkheid en deze stress draag ik elke dag met me mee. 

“ ACHTER DE SCHERMEN ZIJN WE ALLEMAAL MENSEN.Ik houd van mijn werk, en de mensen waar ik mee werk zijn zeker een van de grote pluspunten van mijn werk. Een babbeltje met een collega om een patiënt te bespreken of even bij te praten helpt me om te gaan met de nare dingen die gebeuren. Ik bof maar dat ik met zulke professionals mag werken.

DAG 3: VRIJE DAG

3

“ MIJN DOCHTERS HEBBEN ME NODIG.Net als de meeste werkende moeders, moet ik continu schipperen. Dus mijn tijd met mijn dochters is een combinatie van praktische zaken zoals gezonde boodschappen doen en gezellig tijd met elkaar doorbrengen. Deze ochtend zorgt de markt in de buurt dat we het perfect kunnen combineren!

“ VOEDING IS BELANGRIJK. Ookal sta ik er bekend om dat ik maaltijden oversla, vooral als ik langere diensten draai. Voor de meiden zorg ik altijd voor een goede evenwichtige lunch. Dat geldt ook voor vandaag.

“ MIJN HUID SCHREEUWT OM ECHT ETEN.Door mijn werk kunnen mijn man en ik niet altijd samen eten, dus vanavond boffen we. Verse ingrediënten van de markt... Dat werkt inspirerend! En nadat ik mijn huid vier dagen met Vichy Idéalia Serum heb behandeld, is mijn huid gladder en ziet er minder vermoeid uit.

DAG 4: WEER AAN HET WERK

4

“ HET IS EEN UITDAGING OM ELKE PATIENT HET GEVOEL TE GEVEN DAT ZE SPECIAAL IS.Voor veel vrouwen kan het ziekenhuis een overweldigende ervaring zijn. Het voelt goed als ik ze zo veel mogelijk persoonlijke aandacht kan geven. Ik denk dat dat wel uitmaakt.

“ EEN VERPLEEGSTER ZEI DAT IK ER 5 JAAR JONGER UITZAG.Ondanks mijn hyperactieve dagen ziet mijn huid er op de een of andere manier geweldig uit. Waarom heb ik mijn huid zo lang verwaarloosd? Het Vichy Idéalia Life Serum werkt echt.

“ GELUKKIG VINDT ZE DE CRÈCHE HEEL LEUK.Ik vind het altijd vervelend om mijn jongste naar de crèche te brengen maar ik heb geen keus, we werken allebei. De verzorgers daar zijn geweldig en ze vindt het heerlijk om bij haar vriendjes en vriendinnetjes te zijn. Ik vind dit moment dat we alleen met zijn tweetjes zijn heerlijk.

“ MOEDER ZIJN IS MIJN ANDERE BAAN.Mijn dochter naar school brengen geeft me de kans om bij te praten over wat ze vandaag gaat doen. Ik blijf me verbazen over hoe snel zij zich ontwikkelt!

DAG 5: DE VERGADERING

5

“ IK KAN WEL KOPPIG ZIJN.Als het om de gezondheid van een patiënt gaat, houd ik me niet in. Ik heb mijn mening, en mensen respecteren dat. 

“ ER MOETEN BELANGRIJKE BESLISSINGEN GENOMEN WORDEN.De besprekingen over de patiënten kunnen zwaar zijn. Je moet proberen om je emoties opzij te zetten en de beste medische oplossingen zoeken. Dat is niet altijd makkelijk.

“ MIJN HUID SNAKT NAAR EEN GEBALANCEERDE LUNCH.Aan tafel zitten eten met een collega is een van mijn favoriete luxes. Maar al snel riep mijn pieper me alweer naar de bevalkamer. Ik ben nog steeds moe aan het eind van de dag, maar de uiterlijke kenmerken laten dat niet meer zo zien. Ik ben blij met hoe mijn huid voelt sinds ik ben begonnen met het gebruik van Vichy Idéalia Life Serum. Mijn huid is niet meer zo trekkerig, en het voelt alsof ik eindelijk goed voor mezelf zorg.

DAG 6: IN DE TUIN

6

“ IK BOF MAAR.Een tuin is geweldig voor de kinderen - en voor ons. We hebben gefantaseerd hoe het zou zijn als er een nummer 3 bij zou komen...

“ DE EENVOUDIGE DINGEN IN HET LEVEN ZIJN DE BESTE.Wij kweken en plukken onze eigen tuinkruiden. De dochters worden daar graag bij betrokken.

“ VANWEGE ONZE BLANKE HUID, SMEER IK FANATIEK MET ZONNECRÈME.Ik heb een hekel aan verbranden, dus ik zorg dat we allemaal goed beschermd zijn. Dat is een andere pleziertje dat ik mijn huid doe! Plus met Vichy Idéalia Life Serum profiteer ik van de huidverbeterende kwaliteiten.

“ IK NEEM DE TUIN GRAAG MEE NAAR BINNEN.Geen enkel toetje is lekkerder dan onze eigen verse aardbeien!

DAG 7: GROOT NIEUWS

7

“IK BEN ZWANGER!Ja, het is nu officieel. Ik ben zwanger van ons derde kindje en vandaag heb ik de eerste echo gehad. Het is raar om in het ziekenhuis te zijn als patiënt in plaats van als dokter, en prettig dat er voor de verandering eens voor mij gezorgd wordt.

“ IK HEB HET GEVOEL DAT IK MIJN BABY HEB ONTMOET.De eerste echo is altijd heel bijzonder. Ik heb de afdruk meegenomen naar huis en het is een prachtig profiel – het eerste portret voor het fotoboek van onze nieuwe baby!

“ GEEN WONDER DAT MIJN HUID ZO WISSELVALLIG WAS DE LAATSTE TIJD.Mijn zwangerschap is een prachtige verrassing, en het verklaart zeker een paar dingen – de hormonen maakten mijn huid volledig in de war en ik had het zo druk dat ik zelf de link niet eens legde! Er waren dagen dat mijn gezichtshuid zo droog was,  dat ik me twee keer zo moe voelde. Op andere dagen was mijn huid vet en werd ik wakker met puistjes. Het lijkt erop dat ik op het juiste moment begonnen ben met Vichy Idéalia Serum. Zodra ik het aanbreng, voelt mijn huid direct prettig aan.

DAG 8: EEN NIEUW LEVEN

8

“ IK BEN HIER ALLEEN OM DE NATUUR EEN HANDJE TE HELPEN.Door alle lampen en medische apparatuur vergeet je soms dat de geboorte van een kind een natuurlijk proces is. Een van mijn taken is om de vrouw te helpen zich op haar gemak te voelen met alles wat er om haar heen gebeurt.

“ DIT MAAKT HET ALLEMAAL DE MOEITE WAARD.De stress, de vermoeidheid, de spanning verdwijnen in een klap.

“ IK HEB DE BESTE BAAN VAN DE WERELD.Op dagen als deze, zou ik het niet anders willen. Wat een voorrecht om het gelukkigste moment in het leven van deze vrouwen te mogen delen!

“ IK HEB DE BESTE BAAN VAN DE WERELD.Op dagen als deze, zou ik het niet anders willen. Wat een voorrecht om het gelukkigste moment in het leven van deze vrouwen te mogen delen!