OK

OKCancel

Thank you

Close
  • 0
  • 9
  • 9

vrouwen hebben
Idéalia Life Serum al getest

Ontdek de ervaringen

Terug

Deel uw ervaring over
Idéalia Life Serum

Heeft u Idéalia Life Serum al geprobeerd?

Uw productervaring zal eerst worden gevalideerd voordat het wordt gepubliceerd op de website.

Delen

Zeer goed product, mooi textuur en kleur en gemakkelijk aan te brengen, ik heb een erg onrustige huid, maar kreeg na 3 dagen het serum te gebruiken al een complimentje op het werk , leuk he, ik spring deze week even binnen bij de apotheek om een fles want ik ben overtuigd, dus smeren , smeren en dan enkel nog stralen !!!

Natashinka

Ik ben echt tevreden over de resultaten van dit product – mijn huid is gladder, gezonder en stralender. Mijn gezicht ziet er uitgerust uit – de tekenen van vermoeidheid zijn minder zichtbaar. De schadelijke effecten van luchtvervuiling en roken zijn minder merkbaar. Mijn teint is niet dof meer maar heeft een mooie kleur gekregen. Veel vrienden vroegen of ik soms anders was gaan eten of gestopt was met roken omdat ze vonden dat ik er zo gezond en stralend uitzag.

Stéphanie D

Mee eens– Idealia Life Serum: probeer het en je wilt nooit meer wat anders!

Nadia D

Ik ben echt onder de indruk – toen ik vanochtend vroeg opstond na een korte nacht en te weinig slaap, was mijn huid uitgerust, helderder, gladder en zacht. Ik voel me goed – ik ga proberen dit serum te vinden zodat ik een flesje kan kopen, want de resultaten spreken voor zich.

Fabienne L

Mijn huid is goed gehydrateerd, helderder en stralender, mijn teint is minder dof, en ik heb het gevoel dat mijn donkere kringen en wallen onder de ogen minder zichtbaar zijn.

Sandrine C

De naam “IDEALIA LIFE SERUM” klopt precies. Het geeft je een “ideale” teint voor het dagelijkse leven en beschermt je huid tegen die schadelijke invloeden van buitenaf, waarmee je altijd in contact staat. Het hydrateert ook de huid, egaliseert de teint, en laat je er gezonder uitzien!

Coralie C

Mijn huid voelt prettiger aan, de vochtinbrengende kwaliteiten van het serum zorgen dat de huid minder trekkerig is en mijn gezicht ziet er rozig uit, niet dof en grauw zoals eerst.

Maitena B

Het serum geeft mijn gezicht een oppepper en licht het op als ik het aanbreng. Mijn huid wordt roziger en ik zie minder bleek.

Karen A

Ik geloof niet in wonderen, maar het is absoluut effectief om de teint te laten stralen. Mijn teint wordt steeds helderder en lichter en heef echt een oppepper gekregen. Het is als een streling die je ontspant en prettig laat voelen, terwijl je er een energie-boost van krijgt!

Isabelle T

Een sublieme teint in minder dan een week, dus ik kan me zo voorstellen wat het effect is op de lange termijn. De schadelijke effecten van het dagelijks leven vervagen geleidelijk. Mijn huid is merkbaar gezonder.

Nadia O

Samenvattend zou ik zeggen dat mijn teint helderder en veel stralender is. Het voelt alsof mijn huid gezuiverd is. Al met al ben ik erg blij en bovendien vind ik dat het serum een verstevigend effect heeft.

Laurence C

Na 5 dagen, kan ik zeggen dat dit product zijn naam waarmaakt. Mijn huid is in betere conditie en gladder. Eigenlijk is de naam op zich al inspirerend genoeg!

Marion B

Dit serum heeft een lichtreflecterend effect en mijn teint lijkt helderder alsof mijn huid van buitenaf beschenen wordt – minder dof. Mijn huid voelt alsof ze wordt beschermd door het serum, dat een schild biedt tegen schadelijke invloeden van binnenuit en van buitenaf. Mijn expressierimpels lijkt verminderd, minder zichtbaar, wat fantastisch is! Mijn huid is verbluffend zacht en fris geworden.

Sandra P

De resultaten van dit product zijn zeer bemoedigend – sinds maandag lijkt mijn huid stralender en mijn teint frisser. Ik ga dit serum blijven gebruiken (want er zit nog steeds aardig wat in het flesje) en ik overweeg zelfs om het zelf te kopen!

Corinne J

Mijn huid lijkt helderder, de doffe waas die ik noemde in het begin lijkt te zijn verdwenen en mijn huid kan eindelijk weer ademen. Ik ben zelf verbaasd, moet ik toegeven, want ik had niet verwacht dat dit serum zo snel zou werken. Ik heb al verschillende crèmes getest en ook andere serums, maar ik heb nooit zulke resultaten gezien.

Fabienne L

Mijn huid ziet er stralend, lichter, gezuiverd uit – ja dat is het woord: gezuiverd. Ik heb het gevoel dat ik op een kuurweekend ben in het Vichy resort, waar je gezond kunt eten en je huid geen last heeft van vervelende irritaties. Het voelt alsof ik een luxe gezichtsbehandeling heb gehad – mijn huid voelt gezond!

Claudia V

Over het algemeen heeft mijn gezicht geen droge plekken, maar is goed gehydrateerd en gevoed. Mijn huid is helderder, heeft minder onzuiverheden en mijn poriën lijken wat minder wijd.

Valérie R

Dit serum egaliseert mijn teint ondanks dat het niet getint is – het verstopt mijn onzuiverheden dus niet onder een laag verf, zeg maar, maar het product heeft absoluut een goede invloed op mijn huidkwaliteit. Het lijkt te werken door de poriën te verkleinen en minder zichtbaar te maken, en door de huid een helderdere, egalere aanblik te geven.

Aline B

Na 4 dagen gebruik van het serum vind ik mezelf er veel aantrekkelijker uitzien, en ben ik veel opgewekter geworden. Ik voel me kalm en rustig. Ik zit letterlijk beter in mijn vel. Het gebruik van dit serum is fijn om verschillende redenen – het geeft je een goed gevoel als je het aanbrengt, omdat het zacht is en lekker ruikt. Zoals ik al op woensdag schreef, voelt het of ik een eigen persoonlijke lifestyle coach heb! Toen ik vanochtend wakker werd en in de spiegel keek, kreeg ik weer dat gevoel van welzijn.

Fabienne L

Het meest bijzondere (en ik overdrijf echt niet!!) is het effect dat het heeft op mijn teint. Een paar dagen geleden zei ik nog dat mijn huid rozig was, als een perzik – nou, dat is nu abrikoos geworden! Mijn teint heeft echt een nieuwe kleur gekregen – het voelt alsof mijn vakantietintje geleidelijk aan terugkomt!

Charlotte P

Op de 4e dag van de test, lijkt mijn gezicht aantrekkelijker, prettiger om naar te kijken. Het lijkt wel of ik een tweede huid heb gekregen! Idealia lijkt een herstellend effect te hebben – eerst repareert het diep binnenin de huid, daarna werkt het aan het huidoppervlak – want toen ik het aanbracht merkte ik een prikkelend gevoel en een strakheid rond mijn neus.

Stéphanie D

Mijn rimpels lijken minder zichtbaar, mijn teint is gelijkmatiger en mijn donkere kringen lijken minder– ik heb diepe diagonale lijnen onder mijn ogen en die zijn nu veel minder zichtbaar, net als de tekenen van vermoeidheid minder zichtbaar zijn in mijn gezicht. Het serum werkt elke dag op mijn huid. Je moet het gelijkmatig aanbrengen en licht in de huid masseren. Mijn vriend is het ook opgevallen dat de donkere lijnen minder zichtbaar zijn en dat mijn huid er geweldig uitziet!

Sarah F

Dit product zuivert mijn huid! Mijn poriën lijken weer te kunnen ademen – het lijkt wel of ik mijn huid voor het eerst hydrateer. Ik begin echt gesteld te raken op dit magische serum!

Isabelle T

Mijn huid ziet er over het algemeen jonger, fris, stralend en helder uit – ik zie er echt gezond uit! Het lijkt zelfs of ik ook gestopt ben met roken!! Het product lijkt het licht te reflecteren en heeft een aanspannend, voller makend, opvullend, vochtinbrengend effect. Het corrigeert en egaliseert de huid. Mijn huid is zachter, gevulder en gelijkmatiger – het serum hydrateert echt en laat mijn huid stralen.

Graziella S

Hierbij mijn feedback over het serum: - rimpeltjes lijken verminderd en minder waarneembaar - mijn teint is stralender – dat is het grootste pluspunt van dit serum voor mij.

Karine C

Toen ik vanochtend wakker werd en in de spiegel keek vond ik dat ik er gezonder uitzag, stralender. Ik zag het meteen, want ik ben gewend het tegenovergestelde te zien ''s morgens! Ik zie er minder getekend uit en minder moe, dat is geweldig. Mijn huid is zacht en ik heb zelfs de behoefte om mijn gezicht aan te raken en naar mezelf te kijken in de spiegel.

Tania P

Mijn teint is hierdoor stralender geworden en mijn gezicht is minder getekend. Zodra ik het serum ''s morgens aanbreng wordt mijn huid rozig.

Laurence C

Ik moet zeggen dat ik het echt prettig vindt hoe makkelijk het te gebruiken is en hoe het mijn huid verfrist. Ook hoe het makkelijk en snel wordt opgenomen door de huid vind ik fijn. Het is een goed alternatief voor foundation – het is natuurlijker en prettiger.

Julie B

Ik heb ''s morgens wel eens haast, maar het serum werkt helemaal uit zichzelf – ik hoef er geen dagcrème overheen aan te brengen. Het hydrateert goed, het beschermt mijn huid en laat mijn gezicht stralen.

Valérie R

Als ik Idealia Life Serum aanbreng voelt het fris en prettig aan – het heeft een echt lichte, zachte, frisse en verfijnde textuur. Het geeft me een goed gevoel! Ik ben dol op dit serum – het is licht en effectief, het ruikt heerlijk en het is prettig in gebruik. Ik gebruik het graag in combinatie met mijn dag- en nachtcrème. Het serum is echt een vondst – ik blijf het zeker gebruiken!

Emilie B

Ik vind het erg prettig dat er geen parabenen in zitten. Ook hoe het mijn huid glad en zacht maakt vind ik prettig en ik ben gek op dat stralende effect op mijn teint. Het laat mijn doffe teint er stralend en helder uitzien.

Corrine J

Als ik Idealia aanbreng, voelt mijn gezicht fris met een subtiele fruitige geur, en zacht als katoen.

Stéphanie D

Ik ben tot nu toe heel tevreden over dit serum. Mijn huid voelt zachter aan, is beter gehydrateerd en wat stralender.

Maitena B

Mijn huid lijkt minder getekend dan anders en mijn huid leek vanavond minder trekkerig nadat ik het serum had gebruikt.

Sarah F

Ik vind dit een heel fijn serum – het is makkelijk aan te brengen, het ruikt heerlijk, het is niet plakkerig, het hydrateert heel goed en wordt makkelijk opgenomen door de huid.

Sandrine C

De textuur is nog steeds even prachtig, het heeft een subtiele geur en mijn huidtextuur begint geleidelijk aan te veranderen. Ik heb het gevoel dat mijn pigmentvlekken minder duidelijk zichtbaar zijn en mijn teint egaler is geworden.

Alexandra E

Ik heb het serum nu 3 dagen getest en ik ben er erg blij mee. Ik zit letterlijk beter in mijn vel, voel me aantrekkelijker. Het product is eenvoudig in gebruik, met een praktisch flesje dat precies de juiste dosering afgeeft.

Fabienne L

Mijn mening over dit product is erg positief. Op de tweede dag was mijn teint al minder dof en stralender, alsof ik een frisse strand- of boswandeling had gemaakt. Mijn wangen blozen – en niet omdat mijn huid geïrriteerd of verbrand is! – het is meer een jeugdige rozige gloed.

Charlotte P

Ik ben tevreden. Ik hoef geen andere crème toe te voegen aan mijn huidverzorgingsritueel. Het voelt zacht en prettig op mijn huid, het ruikt goed en ik dep nu zelfs wat op mijn hand zodat ik het nog wat langer kan ruiken! Het serum wordt makkelijk opgenomen door mijn huid. Ik ben nu al onder de indruk ervan.

Violette J

Het serum trekt makkelijk in de huid. Het is heel prettig en makkelijk aan te brengen. De textuur is echt zacht en loopt niet uit. En het ruikt verrukkelijk! Na een paar testdagen merk ik dat mijn make-up veel beter blijft zitten. De make-up verdwijnt niet en ik hoef het niet bij te werken. Mijn huid voelt beter gehydrateerd en veel zachter. Als ik wakker wordt, lijkt mijn huid minder dof en beter uitgerust.

Sandrine D

Met mijn nieuwe serum voel ik me stralender, mijn huid ziet er minder moe uit – elke keer dat ik dit “ideale” product gebruik, voel ik me beter! Mijn huid is niet meer trekkerig maar soepel en zijdeachtig. Mijn huid is stralender geworden en heeft meer lichtreflecterende pigmenten!

Valérie R

Sinds ik Idealia Life Serum gebruik, is mijn huid fris en stralend geworden, heb ik een egale teint, is mijn gezicht niet zo getekend en is mijn huidtextuur gladder. Ik kan nu al de resultaten zien.

Emilie B

Ik ben echt enthousiast over het serum – ik zie na twee dagen al de positieve werking! Ongelooflijk. Mijn huid heeft nu een mooie kleur – blozend en veerkrachtig, alsof ik een lange wandeling in de natuur heb gemaakt!

Charlotte P

Het voelt… alsof mijn huid weer gehydrateerd is, alsof ik een nieuwe huid heb gekregen die vol vitaliteit zit! En de teint ziet er helderder uit. Ik ben heel blij met het resultaat op mijn eigen huid. Ik voel me uitgerust, zelfbewuster en ontspannen, ik vind het heel fijn dat mijn huid weer levendig is en het is verrassend om zulke resultaten al in zo''n korte tijd te zien. Mijn huid voelt niet meer onprettig aan, glimt niet meer, en mijn make-up blijft de hele dag zitten zonder dat ik het hoef bij te werken. Ik zou mijn nieuwe huid beschrijven als zacht, gehydrateerd, stralend en uitgerust.

Chantal B

Ik voel me beter vanavond, stralender, de gespannenheid van mijn huid is praktisch verdwenen en ik voel dat mijn poriën kleiner worden.

Laurence C

Als ik het aanbreng voel ik me goed – stralend, frisser en gezonder, alsof de doffe waas op mijn huid verdwenen is. Ik voel me aantrekkelijker deze ochtend. Mijn huid heeft een mooie gloed en ik voel mezelf meer stralen.

Isabelle G

Het is echt een fijn product om aan te brengen – het ruikt fris en voelt niet plakkerig of vet zoals andere serums die ik in het verleden wel eens heb geprobeerd. Mijn huid neemt het direct op en voelt al meteen zachter aan.

Maitena B

Dit serum is heel licht en laat geen vettige laag achter op mijn huid. Het werkt echt goed als vochtinbrenger. Gisterennacht heb ik alleen het serum gebruikt en mijn huid voelde helemaal niet trekkerig aan. Het is een superlicht en prettig product.

Corrine J

Als ik in de spiegel kijk, kijk ik extra goed naar mijn poriën, en ik kan zien dat mijn huidtextuur echt gladder wordt.

Claudia V

Ik ben er heel erg tevreden over! Ik heb eindelijk mijn dagelijkse gezichtsverzorging gevonden – deze is het absoluut!

Claudia V

Sinds het begin van de test heb ik alleen maar Idealia gebruikt, ''s morgens en ''s avonds, en geen andere crème of make-up (foundation). Mijn teint is in slechts 5 dagen veranderd, sinds ik met de test ben begonnen, en het is verbazingwekkend – mijn huid leeft weer op en kan weer ademen. Ik hoop dat het product snel op de markt gebracht wordt zodat ik de zien wat het op de lange termijn doet– ik ben ervan overtuigd dat het zijn belofte waar zal maken. Ik ben echt heel tevreden over deze test en ik ben blij dat ik een van de testers mocht zijn, want ik heb nu eindelijk mijn IDEALE product gevonden. Bedankt!

Stéphanie D

Na bijna een week gebruik kan ik rustig zeggen dat het zijn naam waar maakt – het maakt de teint echt “ideaal” . Het heeft de aanblik van mijn huid merkbaar verbeterd, zodat mijn gezicht er fris en ontspannen uitziet. Mijn verwijde poriën lijken zelfs kleiner te worden. Ik had niet verwacht dat ik zo snel verschil zou merken aan mijn poriën – echt verrassend! Hoewel dit serum erg effectief is, werkt het niet irriterend op de huid en heeft het zelfs een kalmerend effect op mijn gevoelige huid, wat best bijzonder is. De testperiode heeft me overtuigd – ik ga het kopen. Dit is een serum dat waar maakt wat het belooft.

Julie B

Na slechts 1 week proberen zijn de resultaten al zichtbaar. Mijn huid lijkt helderder, minder dof. Mijn man zegt dat ik er stralend uitzie! Het is absoluut “ideaal”. Ik vind de textuur en het zachte gevoel op mijn huid echt prettig. Eindelijk een serum dat mijn huid niet uitdroogt of trekkerig maakt. Ik gebruik het zelfs ''s avonds. Nog een ander pluspunt – ik zie dat de vlekjes in mijn gezicht langzaamaan verdwijnen.

Stéphanie H

Mijn huid is zacht, gehydrateerd en fluwelig. Mijn teint is stralend, helder, egaal en fris. Het verbetert de textuur van de huid en vermindert de effecten van dagelijkse stress. Mijn huid is gezonder. In mijn optiek maakt Idealia Life Serum de teint en de huid echt "ideaal". Het hydrateert mijn huid en maakt haar zachter. Mijn huid lijkt gezonder – is helderder, gehydrateerd en uitgerust.

Nadia BE

Mijn huid lijkt minder moe. Het serum heeft een matterend effect, wat voor mij persoonlijk geweldig is (als volwassene die aan acne lijdt). Ik draag geen getinte crème en mijn gezicht lijkt natuurlijker en minder getekend. Echt een cadeautje, waarvoor hartelijk dank!

Sarah F

Naarmate de dagen verstrijken, wordt mijn huid meer gedefinieerd, helderder en minder dof. Een dikke tien voor dit serum, dat weer een lach op mijn gezicht tovert in de ochtend, ondanks het slechte weer en de crisis...

Laure S

Ik gebruik het serum nog steeds en ik waardeer het anti-aging effect, vooral op mijn donkere kringen. Het serum gaat het gevecht met ze aan en lijkt het te gaan winnen! Mijn huid en ik hebben genoten van wat broodnodige rust de afgelopen dagen!!

Claudia V

Nadat ik het product heb aangebracht, wordt mijn huid helemaal mat, fluwelig en zacht als een perzikhuidje.

Aline B

Ik ben echt heel erg blij met dit product en de gok om mij een testverpakking te geven om te zien of ik het wat vond, is geslaagd – morgen ga ik naar de winkel om een flesje te kopen!! Het is echt verbluffend. Het doet zijn naam eer aan – Idealia, de “ideale” teint. Mijn huid is echt zacht, gehydrateerd en glad… ik vraag me af of het rimpels helemaal laat verdwijnen.

Isabelle T

Mijn huid ziet er “ideaal” uit, moet ik zeggen– hij is stralender en uitgeruster en ziet er gezonder uit! Mijn teint ziet er helderder, fris uit, alsof hij nieuwe levenskracht heeft gekregen. Het ziet er minder dof, vaal en vermoeid uit! Na gebruik van dit serum, heb ik gemerkt dat de effecten van externe schadelijke invloeden (zoals luchtvervuiling en roken) minder zichtbaar zijn, alsof er een beschermlaagje over mijn huid ligt. Mijn huid lijkt gezonder – is helderder, gehydrateerd en uitgerust.

Chantal B

Als ik moest beschrijven hoe mijn huid eruit ziet, zou ik zeggen dat hij helderder en stralender is. Mijn teint straalt, wat geweldig is– het serum kwam op precies het juiste moment, want ik kreeg donkere kringen door slaapgebrek en nu lijken die minder zichtbaar.

Tania P

De resultaten van het serum zijn bemoedigend– het blijkt erg effectief te zijn. Mijn huid is frisser en zachter en heel goed gehydrateerd. Dit serum is perfect voor rokers zoals ik. Het verbetert de textuur van de huid en vermindert de effecten van dagelijkse stress. Mijn teint was een beetje grauw, zoals witte was ook grauw kan zijn, maar het serum werkt als een echte kleurverfrisser– het maakt mijn huid weer helder. Mijn huid ziet er merkbaar gezonder uit.

Pascale T

Mijn huid voelt gladder, met minder onregelmatigheden. Mijn poriën en rimpels zijn minder waarneembaar. Dit serum is geweldig vanwege zijn egaliserende effect en de snelle resultaten. Mijn teint is helderder en stralender. Mijn huidskleur is helderder en gelijkmatiger. Mijn huid is veel gezonder. Het is een goede naamkeuze voor dit nieuwe product en het beschrijft precies de indruk die je krijgt als je het de eerste paar keren gebruikt! Ik heb echt het gevoel dat dit serum de huid idealer maakt.

Nathalie R

Ik heb gemerkt dat het een effect had op de tekenen die verklappen dat je een roker bent – mijn huid heeft niet meer die grauwige kleur maar is meer rozig, zelfs oranjeachtig geworden. Het is zelfs zo dat ik de hele week geen foundation hoefde te gebruiken!

Charlotte P

Mijn teint is helderder, alsof ik een dag heb doorgebracht in de gezonde buitenlucht van het platteland of aan de kust. Mijn huid voelt uitgerust, alsof ik echt een lange nacht goed geslapen heb. Ik blijf het zeker gebruiken!

Isabelle R

Idealia Life Serum laat mijn huid stralen. Mijn donkere kringen zijn lichter, mijn huid is gladder en mijn gelaatstrekken zijn minder getekend. Mijn huidkwaliteit is verbeterd – mijn grauwe teint heeft plaatsgemaakt voor een teint die elke dag helderder wordt.

Emilie B

Dit serum maakt mijn huid zachter en mijn make-up houdt de hele dag, zonder dat het bijgewerkt hoeft te worden. Het vervaagt de oneffenheden en onzuiverheden van mijn huid, zoals rode vlekken.

Sandrine D

Mijn gelaatstrekken tekenen minder. Ik krijg het gevoel dat mijn huid er echt anders uitziet - gladder lijkt het wel. Mijn teint lijkt helderder en egaler. Ik heb het gevoel dat mijn huidconditie verbeterd is sinds maandag.

Marion B

Mijn gelaatstrekken zijn mooier gevormd, mijn kaaklijn is weer afgetekend en mijn gezicht is minder “heuvelachtig” (de diepe rimpels aan beide kanten van mijn mond lijken minder opvallend). De zone onder mijn ogen lijkt beter over te gaan in de rest van mijn gezicht – mijn donkere kringen lijken minder zichtbaar. Ik zie er over het algemeen geheel genomen gezonder uit en mijn teint is stralender, alsof ik op het platteland woon in plaats van de vervuilde stad! Het product lijkt een diepwerkend effect te hebben op mijn huid, van binnenuit¬– mijn huid is gevulder, veerkrachtiger, alsof ze dieper gevoed is dan anders.

Charlotte P

Met Idealia voelt mijn huid zachter en gehydrateerd. Mijn teint is gelijkmatig.

Nadia BE

Mijn rimpels lijken minder waarneembaar. Mijn teint is helderder en stralender. Mijn gelaatstrekken zijn minder getekend en meer ontspannen, en mijn donkere kringen zijn minder zichtbaar. Mijn gezicht ziet er gezonder en uitgeruster uit.

Chantale B

Als ik dit serum elke ochtend gebruik, lijkt het of het een soort frisse, lichte waas creëert die mijn gezicht beschermt zodra ik de deur uitga. Het hydrateert zeer effectief en laat een subtiele verfijnde geur achter.

Violette J

Als ik mijn huid onder een microscoop zou moeten bekijken, zou ik hem niet herkennen denk ik! Ik gebruik het nu 4 dagen en ik vind dat mijn gezicht veel minder getekend is – ondanks het feit dat ik echt moe ben, omdat ik steeds maar onderweg ben. Het is verbazingwekkend! Als ik ''s morgens opstond en naar de badkamer ging, schrok ik meestal een beetje, maar dat is nu niet meer zo! Het is echt prettig aan te brengen en het trekt direct in de huid. Ik zie het verschil meteen – mijn huid voelt zachter, frisser en stralender.

Isabelle T

Het heeft een licht verstevigend, aanspannend effect en vermindert rimpels, lijntjes en poriën. Het laat de huid stralen en egaliseert de teint.

Nathalie R

Mijn teint is veel stralender en frisser. Mijn donkere kringen zijn minder zichtbaar en mijn gelaatstrekken zijn meer ontspannen. Mijn gezicht lijkt wat gevulder. Ik vind dat het serum goed hydrateert – het is heel zacht, niet plakkerig en wordt snel opgenomen door mijn huid. Ik vind dat het product een vochtinbrengende werking heeft en de huid laat stralen.

Corinne J

Gezien mijn leeftijd is het onvermijdelijk dat ik rimpels krijg, maar ik merk dat het serum ze echt vermindert – het lijkt wel of het de lijntjes opvult. Mijn huid is absoluut stralender en mensen hebben het verschil echt opgemerkt! Mensen zeggen dat ik er gezonder uitzie – ik krijg meestal te weinig slaap, en dat is ''s morgens aan mijn gezicht te zien, maar momenteel zeggen mijn collega''s dat ik er uitgerust uitzie. Dit serum lijkt de huid voller te maken en rimpels op te vullen – je zou bijna zeggen dat het een soort “botox effect” heeft.

Pascale T

Het zorgt gegarandeerd voor een gezonde gloed. Het product heeft een beschermend en corrigerend effect. Mijn vrienden zeggen dat ik er gezond en uitgerust uitzie.

Isabelle R

Ik gebruik het product ''s morgens na het douchen en ''s avonds na het verwijderen van mijn make-up. Het heeft een lichte textuur en een heerlijke geur! Mijn huid is momenteel helderder en stralender.

Nadia D

Ik gebruik Idealia serum ''s morgens na het douchen, in plaats van mijn gebruikelijke serum. Het laat mijn gezicht direct stralen en verbetert mijn make-up.

Isabelle D

Dit product is zo mild en effectief in de ochtend, dat ik het ben gaan gebruiken in plaats van mijn gewone vochtinbrenger, en ik breng daarna alleen nog een vleugje make-up aan.

Isabelle T

Dit serum wordt met de dag beter – Ik denk dat een facelift vast niet meer nodig is!

Pascale T

Het product is echt makkelijk te gebruiken, het heeft geen vette textuur, het is makkelijk aan te brengen en het ruikt nog lekker ook. Ik gebruik het ''s morgens na het wassen, ik breng het rechtstreeks op mijn huid aan, zonder dat ik andere producten gebruik, en daarna maak ik mij op – en mijn make-up houdt de hele dag en hoeft niet bijgewerkt te worden!

Chantal B

Ik vind dit een geweldig product, maar ik denk dat als ik het koop, ik het samen met een anti-ageing crème gebruik. Ik vind de textuur prettig en ik ben tot nu toe tevreden met de resultaten – mijn huid is stralender en gelijkmatiger.

Nathalie L

Het is echt prettig – het is een goed begin van de dag!!

Marion B

Mijn poriën zijn zichtbaar kleiner. Het heeft een geweldige textuur.

Benedicte D

Het heeft een geweldige textuur die snel wegsmelt in de huid, het is makkelijk uit te smeren en trekt goed in de huid. Het loopt niet uit, dus het is makkelijk om de juiste hoeveelheid aan te brengen. Het heeft een niet vette textuur die snel wordt opgenomen – het is prettig in gebruik.

Karine C

Nadat ik mijn make-up heb verwijderd en mijn huid heb schoongemaakt breng ik Idealia Life Serum aan en dat is een erg prettige ervaring! De kleur en de geur zijn geweldig, het serum wordt makkelijk opgenomen door de huid zonder te “rullen”, en mijn huid wordt niet plakkerig. Het maakt mijn huid direct stralend, fris en glad – ik vind het echt een geweldig product! Mijn huid ziet er gezonder uit, mijn teint is stralender, en trekt het licht aan. Ik ben echt overtuigd!!

Graziella S

Het voelt als een zachte streling over mijn gezicht, en als het mijn huid raakt, komt mijn teint tot leven.

Laure S

Ik vind dit een heel prettig serum want mijn huid wordt er zacht en stralend van. Het hydrateert mijn huid perfect en is een goede basis voor make-up. Het heeft een lekkere geur en een mooie kleur en een textuur die makkelijk uit te smeren is.

Danielle G

Ik moet zeggen dat het een goed product is, en het bevat bovendien geen parabenen en is geschikt voor alle huidtypes. Het heeft een prettige, niet vette textuur en een subtiele bloemachtige geur. Het zorgt dat mijn huid stralender lijkt (dankzij de reflecterende en aanspannende bestanddelen), mijn gezicht tekent wat minder en het hydrateert behoorlijk goed. Ik weet nog niet of ik kan zeggen dat het de huid “ideaal” maakt – dat moeten we nog even afwachten.

Coralie C

DE AFGELOPEN DAGEN VOELDE IK ME STRALENDER. Mijn wangen zijn rozig, maar niet zoals wanneer ik moe ben – mijn huid heeft een kleur gekregen waardoor ze er frisser uitziet. Mijn huid voelt voller en vitaler en wordt steeds gladder, ze is zachter en prikt niet meer zo. Ik voel me blijer en mooier!

Karine A

Mijn huid is zachter en heeft nu een mooie kleur, alsof ik een lange wandeling in de natuur heb gemaakt! Mijn huid is perzikroze.

Charlotte P

Ik ben aan mijn tweede testdag bezig en ik ben blij – mijn huid glimt veel minder als ik Idealia heb aangebracht. Toen ik vanochtend wakker werd, zag ik dat mijn huid er stralender en minder dof uitzag – de zichtbare effecten van een gezondere huid. Mijn huid voelt zachter en goed gehydrateerd aan. Ik voel me goed - bijna mooi zelfs.

Stéphanie D

Mijn huid voelt de hele tijd prettiger aan, mijn teint ziet er gezonder en blozender uit, mijn gezicht leeft weer op. Ik was aangenaam verrast dat het zo snel werkte, met zichtbare resultaten. Het vormt een soort beschermde “cocon” die nagenoeg de hele dag houdt. De huid wordt er fluweelzacht van en ziet er geweldig uit. Mijn huid is zo zacht, echt heel fijn

Julie B

Dit is de tweede dag dat ik het product gebruik en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben, want toen ik vanmorgen opstond zag mijn huid er stralender uit – ja, dat is het juiste woord – en uitgeruster. Voordat ik wegging, bracht ik alleen nog een beetje dagcrème en concealer aan, en ik kon zo de deur uit. Het is verbazingwekkend dat het veranderen van je huidverzorgingsproduct alleen je zo anders kan laten voelen. Dit serum wordt snel opgenomen en is geschikt voor mijn gevoelige huid aangezien de huid niet trekkerig wordt, en dat is geweldig!

Fabienne L

Ik was aangenaam verrast door de textuur van het serum. Het voelt prettig en is echt makkelijk aan te brengen. De geur is heel subtiel maar het ruikt heerlijk. Ik kon direct erna mijn make-up aanbrengen zonder dat het serum ging “rullen”.

Sandrine D

Ik voel me aantrekkelijk en uitgerust – helemaal klaar om de stad in te gaan!

Isabelle R

De heerlijke geur helpt me te ontspannen en de zachte textuur maakt dat ik me jonger voel!

Laure S

Voelt heel fijn en fris aan.

Nadia BE