DEODORANTMinerale Deodorant 48u Optimale Tolerantie

Anti-transpiratie - Déodorant

De eerste Deodorant 48u in een compressed formaat van Vichy.
Pure en minimalistische formule met MgO technologie.

Formuleerd voor de gevoelige huid en voor huid die reacties vertoont op aluminiumzouten met 0% ethylalcohol en 0% parfum.
Hydrateert en kalmeert gevoelige oksels, zelfs na het scheren of epileren.

Gaat even lang mee en heeft dezelfde werking als een spray van 200 ml om zo de impact op het  milieu te verminderen.

   HUIDTYPEGevoelige huid

   Dagelijks vochtverlies, wat doe je er tegen?

   Het dagelijkse vochtverlies van de huid en het zweten tijdens het sporten of op een warme dag, kunnen leiden tot een vochtarme huid. Zweten is een reactie van de huid op hitte, fysieke inspanning, stress en andere prikkels. Zweet zorgt ervoor dat de huid vocht en mineralen verliest. We onderzoeken welke effecten dagelijks vochtverlies op de huid heeft en hoe je dit tegen kunt gaan.

   Op vakantie met alleen handbagage? Deze zomer musthaves mogen niet ontbreken in uw valies!

   Yes, eindelijk zomer! Het is weer tijd voor terrasjes, barbecues en natuurlijk: Beach days. Misschien gaat u wel op vakantie naar een zonnige bestemming of blijft u gezellig in eigen land. Ondanks dat u hier ontzettend naar uit kijkt, verheugen uw huid en haar zich hier wat minder op. Lang reizen, de warmte en uitdroging door de zon kunnen voor ongemakken zorgen. Dit vraagt natuurlijk om een goede voorbereiding. Het Vichy team heeft daarom dé zomer musthaves gevonden die uw vakantie perfect maken, zowel tijdens je vakantie als onderweg. Daarnaast zijn deze musthaves allemaal onder de 100 ml. Deze kunt u zo in uw valies kwijt, bovendien zijn ze licht en ze passen in uw handbagage. Ideaal als u een vliegreis gepland heeft. Oftewel, ze vallen binnen de handbagage regels van maximaal 100 ml!