BESTSELLER

LIFTACTIV
H.A. EPIDERMIC FILLER

VERMINDERT ZICHTBARE TEKENEN VAN HYALURONZUURVERLIES OP DE HUID.

Soort product(en):   Serum

Behoefte(s):   Tegen huidveroudering

( 113 mening(-en) )

Geef jouw mening

Beschrijving

 • Innovatief anti-huidverouderingsserum dat rimpels en het verlies van volume in het gezicht en de oogcontour helpt verminderen.
 • Dagelijkse vermindering van zichtbare tekenen van huidveroudering met de optimale dosis van de geconcentreerde formule voor zichtbare resultaten die bij gebruik steeds beter worden.

VOORDELEN

 • Laat de gezichts- en oogcontouren onmiddellijk voller lijken.
 • Vermindert geleidelijk rimpels en fijne lijntjes.

Textuur

Een snel intrekkend serum met een vloeibare en lichtgewicht textuur.
 • 100% is tevreden met het product.**
 • 98% lichtgewicht**
 • 98% past goed bij make-up.**
**Zelfevaluatie, 53 vrouwen, 6 weken gebruik

ACTIEVE INGREDIËNTEN


Hooggeconcentreerd anti-rimpelserum geformuleerd met actieve ingrediënten zoals:
 • 1,5% puur hyaluronzuur om de huid weer voller te maken.
 • Vitamine C om de huid te helpen beschermen tegen vrije radicalen.
 • Vichy Vulkanisch Water om de huidbarrière te helpen versterken.

KLINISCH BEWEZEN

Na 2 weken:**
-14% rimpels
-19% fijne lijntjes

Na 6 weken:**
-47% rimpels
-60% fijne lijntjes
 
**Klinische score, 53 vrouwen gedurende 6 weken.

Hoe te gebruiken?

 • Gebruik Vichy Liftactiv Supreme HA Epidermic Filler Serum dagelijks.
 • Aanbrengen op een gereinigd gezicht direct op kraaienpootjes en neus-lippenplooi.
 • Ga verder met de applicatie op de rest van het gezicht en verdeel de formule gelijkmatig over de huid met de palm van de hand.
 • Gebruik 's morgens en' s avonds voor het beste resultaat.

Samenstelling

  AQUA / WATER - GLYCERIN - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - SODIUM HYALURONATE - PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL - SECALE CEREALE SEED EXTRACT / RYE SEED EXTRACT - CALCIUM PANTOTHENATE - DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE - PHENOXYETHANOL - CHLORPHENESIN - ASCORBYL GLUCOSIDE - DISODIUM EDTA - PENTYLENE GLYCOL

Vermindert zichtbare tekenen van hyaluronzuur verlies op de huid

-47%

RIMPELS
NA 6 WEKEN**

-60%

FIJNE LIJNEN
IN 6 WEKEN**

H.A. EPIDERMIC FILLER
ONS ANTI-RIMPEL SERUM

HOE VEROORZAKEN INTERNE &
EXTERNE INVLOEDEN RIMPELS?

"Hyaluronzuur is een sleutelmolecuul bij huidveroudering.

Waarom? Want met het ouder worden verliest de dagelijks aangetaste huid meer hyaluronzuur dan ze aanmaakt: het volume neemt af, er ontstaan rimpels.

Blootstelling aan agressors, zoals blootstelling aan UV-straling, vervuiling, hormonale onbalans en stress, kunnen het hyaluronzuur dat van nature in de huid aanwezig is afbreken vanwege vrije radicalen."

FRÉDÉRIQUE LABATUT

WETENSCHAPPELIJK DIRECTEUR
VICHY LABORATOIRES

DE KRACHT
VAN HYALURONZUUR

1% Laag moleculair gewicht HA vermindert rimpels en fijne lijntjes.
0,5% HA met hoog moleculair gewicht hydrateert de huid direct en geeft volume.

EEN DESKUNDIGE FORMULERING
VAN ACTIEVE INGREDIËNTEN

PARFUM
ALCOHOL

ZONDER

PRECISIE APPLICATOR
VOOR GEZICHT & OOGCONTOUR

1. Druk voorzichtig op de applicator voor een nauwkeurige dosering.

2. Breng 2-3 druppels rechtstreeks aan op kraaienpootjes en neus-lippenplooien.
 
3. Ga verder met de applicatie op de rest van het gezicht en verdeel de formule gelijkmatig over de huid met de palm van de hand.

ALGORITME VOOR HUIDVEROUDERING
ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN.

De gezondheid van de huid wordt aanzienlijk beïnvloed door vele externe en interne blootstellingsfactoren
en verergerd door hun impact.

Start nu

Bekijk de ervaringen van andere gebruikers

( 113 mening(-en) )

4.6/5

Algemene score

 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

4.5/5

Parfum

4.7/5

Textuur

4.8/5

Tolerantie

4.5/5

Efficiëntie

113 mening(-en)

Linda V ,

“Ik heb dit product mogen testen en ik ben aangenaam verrast! Het product brengt makkelijk aan, Is zuinig in gebruik, qua parfum kan ik nagenoeg niks ontdekken qua geur. Het is 1 van de eerste serums die ik geprobeerd heb, waarvan ik merk dat het werkt. Mijn huid is steviger, rimpels zijn verminderd en alles is strakker, waarmee ik zeer blij ben ! Ik kan hem zeker aanraden qua werking en gemak ”

Ashley O ,

“Jonge moeder met drukke baan, altijd op zoek naar het juiste product! Ik mocht dit mooie product testen, bij voorbaat super enthousiast en had er echt zin in. Als jonge moeder nog altijd zoekend naar de perfecte verzorging die past bij mijn leeftijd en toch de eerste tekenen van het ouder worden tegen gaat. Product bestaat uit een opzetstukje en een glazen potje. Het opzetstuk is lastig om te gebruiken met een hand en vind ik erg vervelend. Het product zelf maakt een hoop goed. Ik breng het heerlijk aan na het reinigen van mijn huid. Het smeert heerlijk weg en trekt snel in. Mijn perfecte verzorging.”

Lieke H ,

“Dit is voor mij de eerste serum die ik gebruik en meteen een hele goede! Mijn droge en gevoelige huid reageren goed op deze serum. In het begin kreeg ik wat pukkeltjes. Ik denk omdat mijn huid moest wennen, want na een paar dagen verdwenen ze weer. Mijn huid voelt veel zachter gehydrateerder aan. Dit is ook te zien aan de fijne lijntjes, die zijn daadwerkelijk verminderd. Ik kan het product zeker aanraden en zal het zelf ook opnieuw kopen.”

Marina V , 42 jaar ans , Heerhugowaard

“Voor een week lang heb ik elke ochtend na een grondige gezichtsreiniging met een milde cleanser het serum gebruikt. Ik was nieuwsgierig naar de beloofde effecten van het serum, zoals hydratatie, versteviging en verjonging van de huid. De textuur van het serum was koel en romig, wat het gemakkelijk maakte om over mijn gezicht te verspreiden. Na een nacht slapen voelde mijn huid fris en stevig aan, alsof het meer volume had gekregen. Na een week gebruik merkte ik dat mijn huid gladder en stralender was. Er waren echter ook enkele aspecten die verbetering behoeven. De opening van de dispenser was te klein, wat het moeilijk maakte om de juiste dosis te krijgen. Het was noodzakelijk om de fles ondersteboven te houden en met mijn andere hand de dispenser in te drukken om de druppels eruit te krijgen. Dit was onhandig en tijdrovend. Een grotere opening of een pompdispenser zou dit probleem kunnen verhelpen. Bovendien was het serum na het aanbrengen te plakkerig. Het voelde alsof er een laagje op mijn gezicht bleef zitten dat niet goed introk. Ik moest mijn handen wassen om van het plakkerige gevoel af te komen, wat niet prettig was. Een lichtere en minder plakkerige textuur zou dit serum aangenamer maken. Ondanks deze kleine ongemakken, heeft het serum een merkbaar effect op mijn huid gehad en zou ik het zeker aanraden. De voordelen wegen op tegen de nadelen en ik zou het zeker opnieuw kopen. Ik hoop dat mijn feedback nuttig is en dat u in staat bent om uw product te verbeteren.”

Marina V , 42 jaar ans , Heerhugowaard

“het aanbrengen van een specifieke serum. Elke morgen na een grondige reiniging van mijn gezicht met een zachte cleanser, breng ik het aan. De aantrekkelijke beloftes van deze serum - het hydrateren, verstevigen en verjongen van mijn huid - wekten mijn interesse. Ik moet toegeven, de sensatie van de serum op mijn huid was aangenaam. Het had een koele, rijke textuur en was gemakkelijk te verspreiden over mijn gezicht. Bij het ontwaken voelde mijn huid verfrist en steviger aan, alsof het tijdens de nacht nieuw leven had gekregen. Na een week merkte ik dat mijn huid gladder en stralender was, een bewijs dat de serum zijn beloftes waarmaakte. Echter, ondanks deze lovenswaardige eigenschappen, waren er enkele aspecten die verbetering behoefden. Ten eerste was de opening van het tuitje te klein, wat het moeilijk maakte om de juiste hoeveelheid te doseren. Het kostte me aanzienlijk wat tijd en moeite om de druppels eruit te krijgen door de fles op de kop te houden en tegelijkertijd het tuitje in te drukken. Een grotere opening of zelfs een pompje zou dit probleem ongetwijfeld kunnen verhelpen. Ten tweede voelde de serum na het aanbrengen te plakkerig aan. Het was alsof er een laagje op mijn gezicht bleef zitten dat niet volledig werd geabsorbeerd. Ik moest mijn handen wassen om van het plakkerige gevoel af te komen, wat een onaangename ervaring was. Een lichtere, minder plakkerige samenstelling zou zeker bijdragen aan het comfort. Samenvattend, de serum heeft zeker een merkbaar effect op mijn huid, maar het gebruiksgemak laat te wensen over. Hoewel de effecten op mijn huid duidelijk positief zijn, zou ik aanbevelen dat het merk zich richt op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van het product. Dit zou de ervaring van het gebruik van de serum zeker verbeteren en het tot een essentieel onderdeel van de dagelijkse huidverzorgingsroutine kunnen maken.”

Marina V , 42 jaar ans , Heerhugowaard

“Ik heb een week lang elke ochtend dit serum gebruikt, na een grondige reiniging van mijn gezicht met een zachte cleanser. Ik keek uit naar de geprezen effecten van het serum, met name hydratatie, versteviging en verjonging van de huid. En ik moet zeggen, de textuur en het gevoel van het serum stelden niet teleur. Het was koel, romig en gemakkelijk aan te brengen. Na een goede nachtrust voelde mijn huid verfrist en steviger, met een merkbare toename van vitaliteit. Na een week consistent gebruik zag mijn huid er gladder en stralender uit. Er waren echter ook wat verbeterpunten. De opening van het flesje was aan de kleine kant, waardoor het uitdelen van de juiste dosering wat lastig was. Om het serum eruit te krijgen, moest ik het flesje op zijn kop houden en het tuutje indrukken, wat enigszins omslachtig en tijdrovend was. Een grotere opening of een pompdispenser zou dit probleem verhelpen. Verder had het serum een enigszins plakkerige textuur na het aanbrengen, waardoor het leek alsof er een laagje op mijn huid achterbleef dat niet volledig in de huid trok. Ook moest ik mijn handen wassen om van het plakkerige gevoel af te komen. Een lichtere, minder plakkerige formule zou dit kunnen verbeteren.het serum een merkbaar effect op mijn huid gehad, maar er zijn zeker mogelijkheden voor verbetering op het gebied van gebruiksgemak. Met een aantal aanpassingen kan het zeker een product worden dat ik zou aanraden. Ik hoop dat mijn feedback nuttig is voor verdere verbeteringen aan uw product.”

Rieke B ,

“Sinds 4 weken gebruik ik deze filler. Mijn huid heeft vwb rimpels geen progressie gemaakt. Ik zie helaas geen verbetering, lijntjes blijven zichtbaar en ogen niet minder ondiep. Mijn huid voelt wel gehydrateerd aan, geen trekkerig gevoel. ”

Esther P ,

“Ik heb dit product mogen testen voor mijn eerlijke mening. Ik heb zelf een zeer gevoelige huid, en ik reageer hier goed op. Het voelt niet plakkerig aan en smeert fijn in. Merk zelf dat ik er minder moe uit zie, en de diepe lijntjes in mijn gezicht worden steeds minder. Dit is zeker een aanrader.”

Geef jouw mening