PURETÉ THERMALEMake-up verwijdering 3-in-1

Make-up verwijdering - Gevoelige huid

Melk, lotion en oogreiniging in één product
Gevoelige huid en ogen.

   Hoe jojoba olie jouw huid kan helpen

   Een erg populair en natuurlijk ingrediënt in de huidverzorging, jojoba olie genaamd, is geweldig om de huid te voeden. Jojoba werkt ook goed als make-up verwijderaar. Lees hier over 3 manieren waarop jojoba olie jouw huid kan helpen.

   Op vakantie met alleen handbagage? Deze zomer musthaves mogen niet ontbreken in uw valies!

   Yes, eindelijk zomer! Het is weer tijd voor terrasjes, barbecues en natuurlijk: Beach days. Misschien gaat u wel op vakantie naar een zonnige bestemming of blijft u gezellig in eigen land. Ondanks dat u hier ontzettend naar uit kijkt, verheugen uw huid en haar zich hier wat minder op. Lang reizen, de warmte en uitdroging door de zon kunnen voor ongemakken zorgen. Dit vraagt natuurlijk om een goede voorbereiding. Het Vichy team heeft daarom dé zomer musthaves gevonden die uw vakantie perfect maken, zowel tijdens je vakantie als onderweg. Daarnaast zijn deze musthaves allemaal onder de 100 ml. Deze kunt u zo in uw valies kwijt, bovendien zijn ze licht en ze passen in uw handbagage. Ideaal als u een vliegreis gepland heeft. Oftewel, ze vallen binnen de handbagage regels van maximaal 100 ml!

   Pas uw huidverzorging aan op uw leeftijd

   Een mooie huid is mogelijk, ongeacht uw leeftijd. Het is vooral belangrijk om de huidverzorging aan te passen op de speciale behoeftes van uw huid. Wij vroegen dermatoloog Nina Roos voor advies over het aanpassen van de huidverzorging terwijl wij ouder worden en welke rol het reinigen van ons gezicht hierbij speelt. Want hoe weet u nu of u uw eigen huid goed gereinigd hebt. Vind hier alle tips en tricks over huidverzorging en het reinigen van de huid op elke leeftijd.

   Alle vragen over gezichtsreiniging beantwoord

   Weet u het verschil tussen micellair water en een mousse? Het antwoord op deze vraag en vele andere reinigingsvragen vind u in dit artikel waarin dermatoloog Dr. Nina Roos antwoord geeft op al uw vragen.