NORMADERMPhytosolution - Intens zuiverende gel

Gezichtsreiniging - Reiniging

Nieuwe reiniger voor de vette huid en de huid met neiging tot acne, verrijkt met mineralen en probiotica, die vuil, stof, vervuilingdeeltjes bij de eerste wasbeurt perfect verwijdert. De huid is onmiddellijk gematifieerd en wordt minder opnieuw vet tijdens de dag.* De zichtbaarheid van de poriën en mee-eters verminderen significant. **

INNOVATIE: een reinigende basis van plantaardige oorsprong, samengesteld uit schuimende werkstoffen die de huid in intens zuiveren zonder ze te beschadigen.

  • FYSIOLOGISCHE PH (5,5)
  • ZUIVERENDE EN VERVOLMAKENDE MAKE-UPVERWIJDERING

Bij de eerste wasbeurt**

  • Vuil en vervuiling worden verwijderd**:  bij 91% van de personen
  • Overmatige talg lijkt verminderd**: bij 94%van de personen

Na 4 weken**

  • De huidtextuur lijkt fijner: bij 83%van de personen
  • Littekens ten gevolge van imperfecties zijn minder zichtbaar: bij 98%van de personen

*Klinische instrumentele test op 50 vrouwen met een vette, acnegevoelige huid, inclusief gevoelige huid. Twee keer per dag aanbrengen, gedurende 4 weken.
**Zelfevaluatie van 50 vrouwen met een vette, acnegevoelige huid, inclusief gevoelige huid. Twee keer per dag aanbrengen, gedurende 4 weken.

ACTIEVE INGREDIËNTENMineralen (zink & koper) + probiotisch extract
HUIDTYPEVette en acné-gevoelige huid
GEBRUIKOchtend + Avond
VOORDELENGezuiverde huid. Droogt de huid niet uit. Fijnere huidtextuur.

Is er een verband tussen zuivel en acné?

Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

Salicylzuur: wat jij moet weten over dit ingrediënt

Salicylzuur is een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de cosmetische industrie, maar niet iedereen weet waar dit voor dient. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect de producten hebben die salicylzuur bevatten. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de salicylzuur in je verzorgingsproducten.

Tips om zelfvertrouwen te behouden bij een vlekkerige huid

Op sommige momenten in ons leven kunnen we veel last hebben van een vette huid die vlekken en onzuiverheden veroorzaakt op ons gezicht. Dit kan komen doordat wij een periode van stress doorgaan of omdat wij niet lekker in ons vel zitten. Wij geven u wat tips tegen de vlekkerige huid en vertellen u wat u moet doen om uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Waar moet u op letten bij de verzorging van de vette huid?

Weet u niet wat voor huidtype u heeft? Wij zetten de kenmerken van een vette huid op een rij, zodat u kunt ontdekken of u een vette huid heeft. Vervolgens gaan wij in op de verzorging van een vette huid, zodat u uw eigen geen zorgen meer hoeft te maken over onzuiverheden als mee-eters, puistjes en vlekjes.