NORMADERMS.O.S. Anti-Onzuiverheden Pasta met Zwavel

Lokale gezichtsverzorging - Verzorging

Lokale verzorging tegen onzuiverheden. Verrijkt met 10% zwavel die puistjes uitdroogt en de huid verzacht.
Aanbevolen voor mensen met een acne-gevoelige huid die naast hun dagelijkse routine snelle, gerichte zorg voor een puistje nodig hebben.

Dermatologisch getest, hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid.

KLINISCH BEWEZEN DOELTREFFENDHEID OP:
GROOTTE ONZUIVERHEDEN - HOOGTE - ROODHEID
 • LOKAAL WORDT ROODHEID VERMINDERD
 • DE GROOTTE VAN ONZUIVERHEID WORDT VERKLEIND
   ACTIEVE INGREDIËNTEN10% zwavel om onzuiverheden uit te drogen, niacinamide om te verzachten en glycolzuur om te exfoliëren
   HUIDTYPEGemengd vette tot acné-gevoelige huid
   GEBRUIKAvond
   VOORDELENBewezen doeltreffendheid op de grootte, de hoogte en de roodheid van de puistjes

   Is er een verband tussen zuivel en acné?

   Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

   Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

   Salicylzuur: wat jij moet weten over dit ingrediënt

   Salicylzuur is een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de cosmetische industrie, maar niet iedereen weet waar dit voor dient. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect de producten hebben die salicylzuur bevatten. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de salicylzuur in je verzorgingsproducten.

   Tips om zelfvertrouwen te behouden bij een vlekkerige huid

   Op sommige momenten in ons leven kunnen we veel last hebben van een vette huid die vlekken en onzuiverheden veroorzaakt op ons gezicht. Dit kan komen doordat wij een periode van stress doorgaan of omdat wij niet lekker in ons vel zitten. Wij geven u wat tips tegen de vlekkerige huid en vertellen u wat u moet doen om uw zelfvertrouwen een boost te geven.

   Waar moet u op letten bij de verzorging van de vette huid?

   Weet u niet wat voor huidtype u heeft? Wij zetten de kenmerken van een vette huid op een rij, zodat u kunt ontdekken of u een vette huid heeft. Vervolgens gaan wij in op de verzorging van een vette huid, zodat u uw eigen geen zorgen meer hoeft te maken over onzuiverheden als mee-eters, puistjes en vlekjes.