VICHY HOMMEStructure Force

Gezichtscrème voor mannen - Dagcrème

Vichy ontwikkelde voor mannen haar eerste alles-in-een anti-agingverzorging met bewezen efficiëntie op 4 verouderingstekenen van de mannenhuid: verlies van stevigheid, rimpels rond de ogen, huidtextuur en huidverslapping. De gezichtscontouren zien er geherdefinieerd uit.

 • ANTI-RIMPELS
 • VERSTEVIGEND
 • TONICITEIT
 • GEREVITALISEERDE HUID
 • 24 UUR HYDRATATIE

Tegen rimpels

 • +32% huid toniciteit*
 • -10% minder rimpels na 8 dagen**

  * Instrumentele test - 25 mannen
  ** Instrumentele meting van het aantal rimpels - 39 mannen

  ACTIEVE INGREDIËNTENHyaluronzuur, Silicium, AHA, Vichy Mineraliserend water
  HUIDTYPEGevoelige huid
  GEBRUIKOchtend + Avond
  VOORDELENAnti-Ageing. Gerevitaliseerde, zachte, stralende en egale huid.Hydratatie en glad effect.

  Inspiratie: 5 ideale vaderdag cadeau’s

  Daar is ie weer.. hét dilemma wat koop je voor een man? En die vraag is nog lastiger te beantwoorden als het om vaderdag gaat. Op moederdag is het vrij gemakkelijk om leuke, originele cadeau ideeën op te doen, maar voor de speciale mannen in ons leven blijft het altijd lastig. Het probleem is dat mannen zelf ook vaak niet weten wat ze willen, laat staan jij. Wij geven je een aantal tips voor een leuk vaderdagcadeau waar jouw vader of man wat mee kan. Vichy heeft een aantal producten die hem zeker zullen bevallen.


  Bij het zoeken naar vaderdag ideeën voor een cadeau kom je vaak  uit op het maken van een leuk gedicht of het knutselen van een vaderdag cadeau met de kinderen. Hiermee verras je iemand altijd! Daarnaast kan je er altijd iets bij geven, al is het een kleinigheidje. Hier volgen een aantal tips van Vichy.

  Hoe kiezen mannen voor de juiste anti-transpirant deodorant?

  Hoe ga je op zoek naar een anti-transpirant deodorant die geen gele vlekken achterlaat en je goed beschermt? Lees onze tips want onze experts laten hun licht schijnen over de vraag: ‘Hoe kan jij jezelf tegen zweetvlekken beschermen?’.

  Mannen in de stad: welke moisturizer heb jij nodig?

  Het kiezen van de beste hydraterende crème voor de huid van mannen is niet eenvoudig - vooral voor actieve mannen die in de stad wonen. We kijken waarom de verzorging voor het gezicht van mannen net zo belangrijk is als voor vrouwen.