OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 huidverzorgingstips om het opkomen van zichtbare tekenen van huidveroudering te vertragen.

Hydratatie, bescherming en ontstressen zijn geheimen om het opkomen van zichtbare tekenen van huidveroudering te vertragen. Vichy geeft tips hoe u dit toepast in uw dagelijks routine.

Met deze tips geeft u de natuurlijke bescherming van uw huid een boost.

Ouder worden is onvermijdelijk en vraagt om het accepteren van de realiteit. UV-stralen, te weinig slaap, tabak en luchtvervuiling zijn belangrijke boosdoeners in het beroven van de kostbare weerstand van de huid. UV-stralen alleen zijn al voor tachtig procent verantwoordelijk voor huidveroudering. Uit onderzoek van het Environmental Protection Agency blijkt dat vervuilingslevels binnen, zoals van airconditioning en in het vliegtuig, 2 tot 5 keer hoger kunnen zijn dan die buiten.

Word mooi oud met goede hydratatie

Waarom is hydratie belangrijk voor het vertragen van het opkomen van zichtbare tekenen van huidveroudering?
Goede hydratatie laat de huid stralen en houdt deze soepel en glad. Het is essentieel voor het voorkomen van fijne lijntjes en rimpeltjes. Vergeet niet te focussen op de barrièrefunctie van uw huid. Deze is heel belangrijk in het verminderen van eerste tekenen van huidveroudering.

Hoe kan je de hydratie van de huid nog verder doorvoeren?
Uw  reinigingsroutine is essentieel in het goed hydrateren van de huid. Zorg overdag voor een verzorgingsproduct met antioxidanten die de huid van binnenuit versterken. En ‘s avonds voor een crème met vitamine die het herstelproces van de huid helpen maximaliseren.

Bescherming van de huid

Waarom is het beschermen van de huid belangrijk in het vertragen van het opkomen van zichtbare tekenen van huidveroudering?
Bescherm uw huid met de hulp van antioxidanten. Deze helpen aan het bouwen van de toekomst van uw huid door deze te versterken en de strijd aan te gaan met externe factoren. Formules met antioxidanten zoals, Baïcaline- een anti-oxidant wortelextract, zijn belangrijke bondgenoten in het verbeteren van gedragshuidverouderingstekenen door vrije radicalen door vervuiling en UV-stralen.

Hoe kanu uw huid goed beschermen?
Zorg voor een dag- en nachtcrème met antioxidanten. Gebruik elke dag een zonneproduct met SPF wanneer u buiten komt. Probeer daarnaast antioxidanten toe te voegen aan uw dieet. Bosbessen, boerenkool, walnoten en groene thee zijn allemaal vol van antioxidanten en vele andere goede voedingsstoffen.

Ontstressen is goed voor de huid

Hoe kan stress invloed hebben op huidveroudering?
Stress kan effect hebben op de huidbarrière. Blijf positief en zorg dat u genoeg slaap krijgt, voldoende beweegt en regelmatig ontspant.

Hoe blijft u zen?
Gebruik een gratis app zoals Breathing Zone, ontwikkelt door klinische experts in de kunst van het stressmanagement. Met een ontspannen blik op het leven zal uw huid er ook ontspannen uit zien.

go to top