OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hoe Vichy Aqualia uw gevoelige huid kan versterken

 • favoriet

Als u op zoek bent naar een goed begin om uw gevoelige huid te verminderen, dan kan Vichy Aqualia Extrasensitive helpen. Maar, u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees verder om er achter te komen wat mensen met een gevoelige huid te zeggen hadden over de nieuwste producten van de huidverzorgingsexperts van Vichy.

Wat is er zo bijzonder aan de Vichy Aqualia Extrasensitive formule?

We weten al dat voor het verbeteren van kenmerken van een  gevoelige huid, goede hydratatie essentieel is om de barrièrefunctie van de huid te helpen. Vichy Aqualia bevat een mix van subtiele, verzachtende ingrediënten die de huid tot 48 uur gehydrateerd kunnen houden. Shea boter en hyaluronzuur, wat 1000 keer het eigen gewicht aan water kan vasthouden, en vitamine B3 dat irritaties van de huid kan verzachten. De dikke, crème-achtige textuur is goed uit te smeren, zonder dat het vet aanvoelt. Het wordt snel geabsorbeerd om vocht de hele dag vast te kunnen houden. Daarnaast zal de zachte geur van Aqualia de gevoelige huid niet aantasten. Meer dan 80% van de gebruikers geven aan dat zij de samenstelling van het product waardeerde [1].

Hoe helpt dit de gevoelige huid?

Naast een langdurige hydratatie is de formule van Aqualia Extrasensitive speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en gestreste huid. Uit onderzoek blijkt dat een gevoelige huid veel sneller trekkerig of oncomfortabel aanvoelt dan een niet-gevoelige huid. Daarnaast voelt een gevoelige huid sneller branderig aan of ziet de huid er rood uit [2]. De hypoallergene formule van Aqualia Extrasensitive is verpakt in een hermetisch afgesloten pompflesje, om de stabiliteit van de formule te helpen behouden. Het resultaat? De huid is gekalmeerd, zacht en langdurig gehydrateerd. Dat betekent dat de huid in het algemeen beter bestand zal zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf[3].

Klinkt goed! Maar wat hadden de testpersonen over Aqualia Extrasensitive te zeggen?

Na ongeveer 100 verschillende formules geprobeerd te hebben, kwamen wij tot een perfecte combinatie van hydraterende ingrediënten. Wij hebben Vichy Aqualia  getest op 46 vrouwen tussen de 21 en de 63 jaar, gedurende 4 weken. Al deze vrouwen gaven aan  een gevoelige huid te hebben. Met 92% van de deelnemers die aangaven dat hun huid comfortabeler aanvoelde en 98% van de deelnemers die aangaven een tintelend gevoel verminderd was, komt naar voren dat de deelnemers erg onder de indruk van het effect op de huid van Aqualia Extrasensitive nadat zij het voor de eerste keer hadden gebruikt.

Door Vichy Aqualia Extrasensitive toe te voegen aan uw dagelijkse huidverzorgingsroutine bereid u uw huid niet alleen voor op de dag (al doet dat het ook: 60% van de deelnemers gaven aan tevreden te zijn na het product een keer gebruikt te hebben). Het product helpt de huid tot wel 48 uur te hydrateren. Deelnemers gaven aan dat zij, twee dagen na de test, nog steeds het gevoel hadden dat hun huid zachter aanvoelde. De langerermijneffecten zijn zeker zo bijzonder. 91% van de deelnemers gaf direct aan dat zij het product nog eens vier weken wilden blijven gebruiken. Al met al, best indrukwekkend. Wie zegt dat een gevoelige huid niet kan genieten van onze goede  huidverzorgingsproducten? Wij in ieder geval niet!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

[1] Tested under dermatological conditions : 47 women over 4 weeks. Alle bronnen in het nlds weergeven ook
[2] Sensi survey (March 2013) Conducted in 7 countries incl. China, India, Brazil, US, UK,
France, Japan
[3] Self-assessment questionnaire, 46 women over 4 weeks (clinical test performed under dermatological conditions).

De oplossing van Vichy

 • Mineraliserend Thermaal Water
 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Expert talk

  Mee-eters verwijderen? Zo komt u er definitief van af!

  Iedereen heeft ze wel eens: mee-eters (ook wel comedonen  of blackheads genoemd). Ze komen voor op de neus, hals, voorhoofd en kin. Op de wangen komen ze minder vaak voor, maar hoe komt dat? Dit heeft te maken met de zogenaamde T-zone. Zoals u misschien zelf wel eens gemerkt hebt, is de huid niet overal hetzelfde. Vaak is de huid op het voorhoofd de neus en kin wat vetter dan de huid op de wangen en de hals. Deze drie plekken vormen samen als het ware de letter T, vandaar de T-zone. Mee-eters ontstaan wanneer het talg in de talgklier zich ophoopt, oxideert de talg. Hierdoor verkleurt het talg en worden zwarte puntjes zichtbaar. Lees hier wat u kunt doen tegen deze zwarte puntjes en wat u vooral moet laten.

  Lees het artikel

  go to top