OK

OK Cancel

Thank you

Close

Goede gewoontes om de dag te beginnen

Wilt u ‘s ochtends iets rustiger aan opstarten? Wij vroegen ontspanningstherapeute Angelique Roussey naar haar checklist voor goede gewoontes die wij allemaal zouden moeten inbrengen in onze ochtendroutine om ons niet direct af te laten leiden door onze telefoon.

#1: Ademhalen, een goede gewoonte?

In sommige gevallen is opstaan het moeilijkste deel van de dag, zeker wanneer u een drukke dag voor de boeg heeft. Dus welke gewoonte zouden we kunnen gebruiken in onze ochtendroutine om te voorkomen dat wij onszelf afleiden met social media. Angelique Roussey zegt hierover: “Een paar ademhalingsoefeningen voordat u, uw ogen opent kunnen ervoor zorgen dat u in het moment blijft.” Stel u voor dat uw positieve energie binnenkrijgt, terwijl u inademt, voordat u rustig uitademt en alle negativiteit laat varen. Herhaal dit drie of vier keer, voordat u rustig begint om uw spieren los te maken. Wilt u iets actievers? Bekijk dan deze yoga oefeningen.

#2: Maak van uw telefoon geen gewoonte

Angelique raadt aan om ‘s ochtends een half uur lang te wachten voordat u op uw telefoon of tablet gaat kijken, daarmee bedoelt zij ook het nieuws! Door uw hersens direct te confronteren met een massa aan informatie voordat ze de kans hebben gekregen om goed wakker te worden, kan leiden tot extra stress. Probeer de telefoon even aan de kant te leggen, voordat u, uw social media kanalen afgaat. Open ‘s ochtends de gordijnen en kijk naar buiten. Open uw ramen en adem de frisse buitenlucht in. Zorg ervoor dat moeder Natuur, niet Facebook, het eerste is wat u ziet. Dit is een echte omslag in uw humeur zijn elke ochtend.

#3: Leer te genieten van het moment

“Hier moet zult u voor moeten oefenen.”: zegt Angelique, maar het is essentieel om te voorkomen dat u ontmoedigd wordt door dagelijkse stress. Zoals eerder gezegd, zijn ademhalingsoefeningen geweldig om uw geest te ontwaken en uzelf bewust te laten worden van het nu. Door uw houding te verbeteren terwijl u inademt, beveelt Angelique een ademhalingstechniek aan die bekend staat als ‘de spons’. Adem in terwijl u uw spieren aanspant, de schouders, dijen en billen en ontspan langzaam terwijl u uitademt. Uiteindelijk betekent leven in het nu ook het loslaten van stress over dingen die al gebeurd zijn en waar wij niks meer aan doen.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Versterkende dagelijkse booster

  MINÉRAL 89

  Versterkende dagelijkse booster

  Versterkende Booster

  De dosis kracht voor uw huid

 • Dagcrème tegen opkomende tekenen van huidveroudering

  SLOW ÂGE

  Dagcrème tegen opkomende tekenen van huidveroudering

  Dagcrème

  Voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de gevolgen van omgevingsfactoren en levensstijl en die de eerste tekenen van huidveroudering willen vertragen.

 • Oogverzorging tegen opkomende tekenen van huidveroudering

  SLOW ÂGE

  Oogverzorging tegen opkomende tekenen van huidveroudering

  Oogcontour crème

  Voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de gevolgen van omgevingsfactoren en levensstijl en die de eerste tekenen van huidveroudering willen vertragen.

 • Fluide tegen opkomende tekenen van huidveroudering.

  SLOW ÂGE

  Fluide tegen opkomende tekenen van huidveroudering.

  Dagcrème

  De 1e verzorging van Vichy tegen opkomende tekenen van huidveroudering, voor een stralend jeugdige huid.

 • Meest gelezen

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Ingrediënten

  Niet-comedogene make-up voor de onzuivere huid

  Niet-comedogene make-up is speciaal ontworpen om de poriën niet te verstoppen en is ideaal voor mensen met een onzuivere of gevoelige huid. Lees hier wat het voordeel is van niet-comedogene make-up en ontdek het verschil met gewone make-up.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4