OK

OK Cancel

Thank you

Close

Mooi oud worden met de tips van Vichy

Wordt één met uw huid en help deze beschermen tegen schadelijke factoren die zowel zichtbaar als onzichtbaar stille tekenen van huidveroudering beïnvloeden.

Mooi ouder worden: word één met uw huid

Onverwachte veranderingen, zoals de eerste fijne lijntjes rond uw ogen kunnen u bewust maken van het feit dat u ouder wordt. Wanhoop niet en benader de toekomst met kalmte en focus op wat echt belangrijk is in het leven. Dit geldt ook voor uw huid. Met een positieve en proactieve houding ten opzichte van huidverzorging en het leven in zijn algemeenheid bouwt u aan de toekomst van uw huid. Daarom wil Vichy vrouwen in staat stellen mooi ouder te worden: langzaam, gezond en elegant.

Mooi oud worden dankzij deze vijf tips

Reinigen. Zowel ‘s ochtends en ‘s avonds grondig reinigen is essentieel om uw huid te ontdoen vanvervuilende deeltjes, overtollig talg en dode huidcellen. Daarnaast geeft het uw huid een boost en een natuurlijke gloed. Wanneer u niet elke dag uw make-up van uw gezicht verwijdert, verstopt dit de poriën en zal dit het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid belemmeren. 

Huidverzorging. Goede hydratatie, herstel en bescherming van uw huid zijn essentieel en geven een boost aan de natuurlijke bescherming tegen omgevingsfactoren die de huid kunnen schaden. Slow Age maakt de huid sterker en gezonder dankzij haar revolutionaire ingrediënten: versterkende probiotica, een unieke mix van Baïcaline, antioxidante wortelextract, en mineraliserend water om beschadigingen van de huid te bestrijden. 

Vertraag, voel u jong en wordt mooier oud. Emoties en voeding kunnen ook invloed hebben op het verouderingsproces van uw lichaam. Zorg dat u elke nacht 8 uur slaapt en een gebalanceerd voedingspatroon hebt. Eet superfoods zoals vette vis, groene bladgroenten en donkere bessen die vol antioxidanten zitten. De proteïnen in eiwit en noten hebben effect op de collageen productie. Zorg tot slot dat u genoeg tijd vrij maakt om te ont-stressen en van het leven te genieten. Maak bijvoorbeeld regelmatig een wandeling in de natuur met familie of vrienden. 

Zorg voor uzelf. Een goed gevoede huid die straalt van gezondheid is perfecte canvas voor make-up. Uw stemming verandert gelijk wanneer u naar uzelf kunt lachen in de spiegel. Een goede rode lippenstift kunt ue look en stemming gelijk oppeppen. 

Innerlijk zelfvertrouwen: een ultieme anti-rimpel oplossing. Julie Kaibeck, auteur van Slow Cosmetics, adviseert om naar uwzelf in de spiegel te kijken en naar uwzelf te glimlachen. Een glimlach is volgens hem de ware bron van geluk. Focus u minder op uw voorkomen en meer op uw gevoel van welzijn.

Meer lezen over mooi ouder worden? Ontdek hier de geheimen van vier vrouwen om mooi en gezond ouder te worden.

go to top