OK

OK Cancel

Thank you

Close

Thee: uw bondgenoot voor een gezonde levenswijze.

Groene thee, vol met anti-oxidanten

Groene thee zit vol antioxidanten en is niet weg te denken uit de Aziatische leefwereld waarin het dagelijks wordt genuttigd. Vrije radicalen zijn stoffen die teer weefsel kunnen beschadigen en vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. De antioxidanten in groene thee helpen die bestrijden --[1] wat bijdraagt tot een gezond lichaam van binnenuit en veroudering van het hele organisme helpt tegengaan.

Rode thee, voor een gezonde boost

Deze variant, ook wel rooibosthee genoemd, is rijk aan antioxidanten en caffeïnevrij - ideaal dus om 's avonds te drinken. [1] Bevordert ook de spijsvertering. Deze thee is afkomstig van Zuid-Afrika, waar hij aan kinderen wordt gegeven tegen buikpijn. Van nature bevat hij ook zink en alfa-hydroxyzuur [2], twee stoffen die het immuunsysteem helpen versterken.

Zwarte thee, beschermt en vermindert stress

Deze thee is minder bekend dan de groene variant, ook al wordt het wereldwijd het meest gedronken. Maar ook zwarte thee, die is gemaakt van gefermenteerde groene thee en de kwaliteiten ervan versterkt, bevat veel krachtige antioxidanten. Britse studies hebben aangetoond dat 3 kopjes zwarte thee per dag het risico op een hartaanval met 11% vermindert*. Niet te verwonderen, want één van de voordelen is ook dat het de hoeveelheid stresshormonen in het lichaam vermindert.

Van kopje tot crème: de verhelderende kracht van Kombucha

De Smoothing and Illuminating Day Cream is verrijkt met Kombucha, een bestanddeel dat is afgeleid van gefermenteerde zwarte thee. Het is klinisch bewezen dat deze formule een gladmakend en verhelderend effect heeft op de huid, met de stralende teint die je zo graag wil. De nieuwe gelcrème is speciaal ontwikkeld voor een glanzende, vette of gemengde huid. De lichte maar frisse crèmetextuur zorgt voor een matte finish. Voor een stralende huid zonder glimmen!

Wilt u een extra relaxmomentje creëren? Probeer dan de Mineraal Maskers! Je kunt kiezen uit het Vochtinbrengend Mineraal Masker, het Verfrissend Mineraal Masker en het Poriezuiverend Kleimasker. Ontdek hier welke maskers het beste bij jouw huidtype passen!

[1] http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19419525
[2] http://www.dovemed.com/7-health-benefits-of-rooibos/
*Britse studies4, Oxford Journal

go to top