OK

OKCancel

Thank you

Close

Tips en trucs voor een glamour uitstraling

Als je van plan bent om een avondje uit te gaan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Professionele make-up artist Allison Depriestre geeft tips voor een egale, onberispelijke teint zonder dat je een beauty blunder begaat.

Ontdek de make-up tips van onze make-up expert voor een glamour uitstraling voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of feestje. We beginnen met de Teint Idéal vloeibare foundation voor een warmere tint. Daarna brengt u een dun laagje bronzing poeder aan op uw hele gezicht. Volg deze stappen voor een stralend en mooi gezicht, perfect voor speciale gelegenheden!

Wilt u meer weten over het aanbrengen van foundation? Bekijk dan deze 'How to'- video.

Allison Depriestre

Professioneel visagiste

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

Make-up

Make-up tips: Vichy Dermablend Corrigerende Compact Crème

Een huid met acné, couperose, donkere pigmentvlekken, vitiligo of littekens kan erg vervelend zijn! De Dermablend Teint Corrigerende Compact Crème Foundation houdt tot 16 uur. Resultaat? Een foundation met een hoge dekking die perfect versmelt met de huidskleur, zonder masker-effect. Make-up artist Kimberly Heinzman geeft advies.Lees het artikel

Make-up

Welke foundation past bij u?

Wilt u een mooie, natuurlijke uitstraling? Dan is de herfst het moment om uw huidige foundation eens kritisch te bekijken. Deze vragen en antwoorden helpen u in de zoektocht naar een passende foundation.

Lees het artikel

go to top