OK

OKCancel

Thank you

Close

Tips om je haar te verzorgen in de herfst

 • favoriet

Droog, pluizig of breekbaar haar? Dan is je haar toe aan een oppepper voor de herfst! Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om je haar in topconditie te brengen en te houden dankzij deze tips.

Zomerschade

Nu de herfst aanbreekt, laat de zomer zijn sporen na in je haar. Futloos, droog, pluizig, breekbaar of gebleekt haar zijn vaak herkenbare tekenen van haarbeschadiging. Deze beschadigingen worden niet alleen veroorzaakt door UV-straling, maar ook door chloor (denk aan het zwembad), warmte en wind. Hervind je gezond uitziend haar en maak haar klaar voor de herfst met de volgende tips.

Schoon schip

De eerste stap in het optimaal in staat brengen van beschadigd haar, is een goede reiniging. Zorg voor een milde shampoo en conditioner die het haar niet alleen reinigt, maar vooral ook verzorgt en verbeterd. Wist je dat Vichy een uitgebreid assortiment shampoos heeft? Waaronder de Nutri-Reparateur voedende en herstellende shampoo en conditioner.

Je recept voor gezond haar

Een simpele en lekkere manier om je haar van binnenuit een extra boost te geven in de herfst, is door de juiste voeding te kiezen. Neem bijvoorbeeld wat vaker een lekker stukje zalm, boordevol omega-3 vetzuren. Combineer dit met verse groenten, zoals broccoli en wortels voor een extra dosis vitamine A, C en ijzer. Een gezond toetje dat goed is voor je haardos? Wat dacht je van yoghurt met honing en pecannoten? Vol calcium en zink om de haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan.

Makkelijker kan het niet

Heb je heerlijk je haar gewassen? Dep je haar daarna zachtjes droog met een handdoek in plaats van het droog te wrijven. Door de wrijving kan je haar nog meer beschadigen en zelfs afbreken. Laat je haar daarna drogen aan de lucht in plaats van een föhn te gebruiken. Hierdoor voorkom je verdere uitdroging. Met deze eenvoudige tips is het nu nóg makkelijker om je haar ook in de herfst in conditie te houden! 

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • 4759Nutri Réparateur Voedende en Herstellende Conditioner00DERCOSHAIR CAREConditionerHerstellende verzorging
  Nutri Réparateur Voedende en Herstellende Conditioner
 • 9113Neogenic dichtheidsverbeterende shampoo51DERCOSHAIR CAREShampooDichtheidsverbeterende behandeling
  Haarverlies of dunner wordend haar - Vichy Dercos Neogenic
 • 4804Nutri Réparateur Voedende en Herstellende Shampoo53DERCOSHAIR CAREShampooHerstellende verzorging
  Nutri Réparateur Voedende en Herstellende Shampoo
 • Meest gelezen

  Expert talk

  De symptomen van de overgang in het lichaam en op de huid

  Tijdens de menopauze is ons lichaam aan het veranderen, een onvermijdelijk feit. Ons figuur, ons haar, onze huid, alles aan ons uiterlijk lijkt ineens snel te verouderen. De overgang wordt ook wel ‘de tweede fase in ons leven’ genoemd. De impact daarvan reikt verder dan alleen de vruchtbaarheid. Al die veranderingen zijn niet levensbedreigend, maar ze zijn soms moeilijk te accepteren.

  Lees het artikel

  go to top