OK

OKCancel

Thank you

Close

De kracht van de natuur in Vichy-verzorgingsproducten

 • favoriet

Om uw huid goed te verzorgen, vertrouwt u op natuurlijke bestanddelen. Focus op 3 natuurlijke ingrediënten uit het Vichy-verzorgingsgamma, en hun troeven.

Focus op rijstkiemolie en distelolie

Distelolie (ook saffloerolie genoemd): wordt verkregen uit de zaden van saffloer (een bloem uit de distelfamilie) en bevat omega 9 en een grote hoeveelheid omega 6 (tweemaal meer dan in arganolie), met voedende en verzachtende eigenschappen. Rijstkiemolie: wordt verkregen door persing van verse rijst uit Japan en staat bekend om zijn hoog gehalte aan omega 9 (tussen 40 en 52%), omega 6 en omega 3. Rijstkiemolie wordt dan ook gebruikt vanwege zijn verzachtend en beschermend effect en om uitdroging van de huid tegen te gaan. Wanneer ze worden gecombineerd vormen deze twee natuurlijke oliën een echte schoonheidsbehandeling voor uw huid. Ze helpen de huid voorzien van vetzuren, waardoor de huidbarrière wordt hersteld en de huid wordt gevoed met lipiden. Deze natuurlijke oliën zijn ware bondgenoten tijdens de menopauze, een levensfase waarin de huid vaak droger wordt en extra moet worden gevoed.

Focus op rhamnose

Rhamnose is een molecule van natuurlijke herkomst, afkomstig uit een plantaardige suiker. Dit is een krachtige molecule om gericht in te werken op sporen van veroudering, met als extra troef dat hij geschikt is voor de gevoelige huid. De waarde van rhamnose ligt in zijn unieke versterkende werking op de huidstructuur, waardoor hij de effecten van huidveroudering voorkomt en vermindert. Huidverzorging die verrijkt is met rhamnose maakt komaf met die vervelende sporen van veroudering die opduiken na uw veertigste. Uw huid wordt gladder, krijgt meer veerkracht en rimpels gaan vervagen.

Focus op hyaluronzuur

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en staat in voor haar elasticiteit. Het probleem: de hoeveelheid hyaluronzuur neemt af naarmate u veroudert. De gevolgen daarvan zijn af te lezen op uw gezicht: er gaan zich rimpels vormen en uw huid verliest haar stevigheid. Huidverzorging met hyaluronzuur is helemaal wat u nodig hebt om een huid met sporen van veroudering weer voller te maken en te hydrateren. Om ervoor te zorgen dat anti-agingbestanddelen optimaal in uw huid worden opgenomen, kiest u best voor gefragmenteerd hyaluronzuur. Door zijn laag moleculair gewicht (22 keer kleiner in omvang en gewicht) dringt dit drie keer beter in de huid dan hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht. Heel belangrijk voor een nog efficiëntere opname in de huid en een diepgaande werking.

Vichy Mineraliserend Water zit in al onze producten. Wilt u dit zelf ervaren? Shop dan nu bij uwdichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • 18441Serum 10 Surpreme51NewLIFTACTIVFACE CARESerumTegen huidveroudering

  Nieuw

  Serum 10 Surpreme
 • 13467Supreme Dagcrème - Normale tot Gemengde Huid4.410LIFTACTIVFACE CAREDagcrèmeTegen huidveroudering
  Dagcrème tegen rimpels en huidveroudering - Vichy Liftactiv
 • 13470Supreme Dagcrème - Droge Huid51LIFTACTIVFACE CAREDagcrèmeTegen huidveroudering
  Dagcrème voor de droge huid, tegen huidveroudering - Vichy Liftactiv Supreme
 • Meest gelezen

  Ontdek Vichy

  De 10 gezondste groenten voor je huid

  Dat groentes gezond zijn hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen. Maar er zijn een aantal soorten groenten die bijzonder goede stoffen bevatten die goed zijn voor de huid. Lees hier onze top 10 van gezonde groenten en ontdek welke groentes u aan uw dieet moet toevoegen om de huid van binnenuit te verzorgen en te voeden.

  Lees het artikel

  Ontdek Vichy

  Salicylzuur: wat jij moet weten over dit ingrediënt

  Salicylzuur is een ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de cosmetische industrie, maar niet iedereen weet waar dit voor dient. Als je dit middel op het etiket van je gezichtsverzorgingsproduct ziet staan, zal het je misschien niet zo veel zeggen. Maar dan weet je nog niet wat een geweldig effect de producten hebben die salicylzuur bevatten. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij een huid met neiging tot acné. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de salicylzuur in je verzorgingsproducten.

  Lees het artikel

  go to top