OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kalmerende haarverzorging

De huidkalmerende verzorging met Thermaal bronwater van Vichy is speciaal ontwikkeld om aantasting van en jeuk aan de hoofdhuid tegen te gaan. Vanaf het eerste gebruik geeft het meteen een langdurig prettig gevoel, tot wel 48 uur na het wassen.

Meer informatie over  Het merk DERCOS

ONTDEK DE EFFICIËNTIE VAN HET ULTRA-KALMERENDE-GAMMA

2 KLINISCHE STUDIES

Een significant verzachtend effect vanaf het eerste gebruik van shampoo*

2 dagen na de toepassing
was er nog steeds een significant verzachtend effect op het jeukende gevoel en het algemene ongemak*

Significant verzachtend effect na 3 weken gebruik*

ONZE DERMATOLOGEN ANTWOORDEN

v_questions

3 VRAGEN VOOR ONZE DERMATOLOGEN

Wat is een gevoelige hoofdhuid?

We spreken van een gevoelige hoofdhuid, wanneer bepaalde symptomen voorkomen, zoals jeuk, een branderig, prikkend of pijnlijk gevoel.  Dit fysieke ongemak is kenmerkend voor een gevoelige hoofdhuid.

WAT IS HET VERSCHIL tussen een gevoelige hoofdhuid en allergische reacties?

Een allergische reactie komt voor wanneer er een conflict is tussen een bepaalde stof en het immuunsysteem van mensen die aanleg hebben voor dit probleem. Dat veroorzaakt ontstekingen, jeuk en pijn. Je kunt dit probleem oplossen door het allergeen weg te nemen, terwijl er bij een gevoelige hoofdhuid geen band is met allergenen. De aanwezigheid van allergenen kan de gevoelige hoofdhuid wel nog gevoeliger maken.

Welke behandelingen verzachten een gevoelige hoofdhuid het beste ?

Tot op vandaag kennen we de oorzaken van een gevoelige hoofdhuid niet. Er is gemerkt dat patiënten met haaruitval of met een vette of droge hoofdhuid hier vaker last van hebben. Gekende uitlokkende factoren zijn hitte, koude temperaturen, vervuiling, emotionele veranderingen, droog haar, vochtige lucht of de aanwezigheid van bepaalde ingrediënten in shampoo.

Loading...