OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ampullen zijn de extra BOOST die u nodig hebt in uw gezichtsverzorging

Wie heeft nog niet gedroomd van een eeuwig stralende en gezonde huid? Stop met dromen en maak er werk van. Vichy Laboratoires ontwikkelde innovatieve anti-aging-ampullen met geconcentreerde en actieve formules. Bij een innovatie als deze komen er vaak veel vragen zoals: Hoe voeg ik ampullen toe aan mijn huidverzorgingsroutine? Wat zijn ampullen en hoe gebruik ik ze? Wat zijn de voordelen van deze ampullen voor mijn huid?
Wees gerust, het Vichy team geeft antwoord op al uw vragen over ampullen.

Gezichtsverzorging in een innovatief formaat

Ampullen zijn te herkennen aan hun typische vorm: kleine glazen flesjes waar een vloeibaar product inzit. Dat vloeibare product bevat geconcentreerde en actieve bestanddelen die goed zijn voor uw huid. Die werkstoffen zijn in zo’n ampul exact gedoseerd voor dagelijks gebruik, gemakkelijk dus! Bovendien beschermt het kleine glazen flesje de actieve bestanddelen tegen oxidatie, waardoor de effectiviteit van het product minder wordt aangetast.  

De vloeistof in onze ampullen bevat geen parfum of overbodige bewaarmiddelen, enkel minimalistische en hypergeconcentreerde vitamine C. Voor een gezichtsverzorging die altijd ultrafris is bij het aanbrengen en in een mum van tijd alle lagen van de huid bereikt.

Ampullen aanbrengen: Vijf simpele stappen

De inhoud van een ampul is eenvoudig aan te brengen op uw gezicht. Volg deze vijf simpele stappen:

1.       Hou de ampul recht en tik zachtjes tegen het bovenste gedeelte zodat de vloeistof naar beneden zakt.
2.       Gebruik een zakdoek om de ampul met beide handen te breken.
3.       Plaats de plastic applicator op de geopende ampul.
4.       Voor Peptide-C Anti-aging Ampullen *: Plaats de helft van de ampul in uw handpalm.
Voor Liftactiv Glyco-C Ampullen**: Vang de helft van de ampul op in een wattenschijfje.
5.       Breng de vloeistof aan op uw gezicht en nek. Masseer het zachtjes in op de huid. Vermijd de oogcontour.

Breng elke ochtend de helft van een Peptide-C Anti-aging Ampul aan op uw gezicht voor een complete anti-aging huidverzorging, daarna kunt u verdergaan met uw vertrouwde huidverzorgingsroutine: versterkende boosters, serums of hydraterende crème.

Bij een huidverzorgingsroutine tegen pigmentvlekken, breng ’s avonds de helft van een Glyco-C Ampul aan en gebruik overdag de Liftactiv Specialist Collagen SPF25 of een andere dagcrème met SPF.

*Was uw handen grondig na gebruik. De vitamine C in de Peptide-C ampullen heeft de neiging om vlekken te maken.
**Glyco-C ampullen bevatten een peelingformule die alleen in contact mag komen met de te behandelen zones van de huid. Aanbrengen voor het slapen.

Ampullen zijn eenvoudig en makkelijk te integreren in uw huidroutine

Heeft u al een complete huidverzorgingsroutine die effectief een serum, crème of tonic combineert? Goed bezig! Dat betekent dat u bewust bezig bent met uw huid en het dagelijks correct wil verzorgen. De huid is het grootste orgaan van het menselijke lichaam, daarom is het essentieel om het op een correcte manier te beschermen en te verzorgen

Ampullen komen goed van pas wanneer u uw huid een extra boost wil geven bovenop de dagelijkse gezichtsverzorging, net voor een belangrijk evenement bijvoorbeeld of bij een tijdelijke huidcrisis. Ampullen kan u combineren met dagcrèmes, nachtcrèmes of andere gezichtsverzorging. Ze vullen uw alledaagse huidverzorgingsroutine perfect aan.

Combineer onze ampullen voor een optimaal werking

Gebruik 's ochtends een Peptide-C-ampul, gevolgd door een verkwikkende dagcrème met SPF20. De peptiden in de ampul hydrateren de huid, voorkomen dat talg zich ophoopt in de poriën en werken gericht in op pigmentvlekken. ’s Avonds brengt u de inhoud van een Glyco-C-ampul aan en nadien een verzorgende nachtcrème. Het glycolzuur zal de huid verstevigen en celvernieuwing stimuleren.

Bij deze krachtige combinatie geniet u ‘s ochtends van de actieve formule in de Peptide-C-ampullen (met 10% pure Vitamine C) die de uitstraling van uw huid verbetert en rimpels opvult. ‘s Avonds zal de Glyco-C-ampul (verrijkt met 10% glycolzuur) inwerken op de verschillende soorten hyperpigmentatie (bruine vlekken, ouderdomsvlekken en acnevlekken) en de huid versterken.
Geef uw huid een boost met onze ampullen met klinisch bewezen effectiviteit.

Vind uw dichtstbijzijnde apotheek om deze innovatieve producten uit te testen.

De oplossing van Vichy

go to top