getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BE_NL Test : 'BE_NL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Enkele tips bij haaruitval: de perfecte look

Enkele tips bij haaruitval: de perfecte look
 • favoriet

Om er goed uit te zien, is een goed kapsel essentieel. Als u dunner wordend haar hebt, maak u dan geen zorgen. Met een goede knipbeurt en een paar extra minuten kammen kan u al snel een frisse look krijgen.

Voor de manier om dit te doen, hebben wij hairstylist en blogger Fred Birault gevraagd naar zijn tips om zoveel mogelijk uit dun haar te halen.

Uw kapsel verandert alles


Als u last hebt van dun haar, let er dan op dat u uw haar niet te kort laat knippen door de kapper. Hierdoor zal uw haar alleen maar dunner lijken. Zorg dat de haren rond uw slapen kort worden geknipt. Als u daar teveel volume hebt, legt dat extra nadruk op de dunne plekken op uw hoofd of kruin.

Donald Trump ?

U houdt niemand voor de gek met nep haar. Vermijd haarstukken en toupet. Met een windvlaag bent u alles kwijt. Geef niet toe aan deze verleiding, u houdt niemand voor de gek.

Fijner haar vereisen zorgvuldige shampoos

Shampoos met een speciale formule zullen uw haar of hoofdhuid comfortabel laten aanvoelen als u deze vaak gebruikt. Maar ga ook niet te ver: als u uw haar te vaak wast, zal dit leiden tot een vicieuze cirkel van overmatige talgproductie, waardoor u weer vaker zult wassen.

Geen oververzorging!

Probeer uw haar niet 24/7 onder controle te houden. Probeer in plaats daarvan toe te geven aan de natuurlijke vorm van uw haar en verberg uw haar niet in een klodder gel of een overvloed aan mousse met volume-effect. Behalve als u natuurlijk bewust voor de ‘Mad Men-look’ wilt gaan. In plaats van droge of broze gels, raadt Fred aan om uw haar in te spuiten met zeezout spray als u meer structuur wilt. Het resultaat? Haar met een natuurlijk ogende textuur.

Baard: wat wel en wat niet?

Als een baard goed bij uw gezicht past, ga er dan voor. Houd uw baard wel verzorgd en netjes. Een groei van vier dagen is genoeg. Meer baardgroei kan ervoor zorgen dat de verhouding tussen uw haar en uw baard uit balans is.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Neogenic Ampullen Voor herleving van het haar
 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  go to top