OK

OKCancel

Thank you

Close

Welke foundation past bij u?

Past de kleur nog bij u?

De zonovergoten dagen van afgelopen zomer zorgen dikwijls voor een mooie, getinte huid. Het is daarom verstandig om uw huidige foundation te vergelijken met uw zomerse tintje om er zeker van te zijn dat deze niet te licht is en dus een onnatuurlijk resultaat geeft. Andersom is het ook belangrijk om dit in de wintermaanden nogmaals te vergelijken.

Welk huidtype heeft u?

Heeft u een droog, normaal of vet huidtype? Dit heeft namelijk invloed op de keuze voor een foundation. Zo heeft een vet huidtype meer behoefte aan een matterende foundation om glimmen tegen te gaan, zoals Normaderm Teint van Vichy. Bij een droge huid is het prettiger om een rijkere variant van een foundation te gebruiken, zoals Teint Ideal Crème.

Hoe dekkend wilt u het hebben?

Foundations zijn er in verschillende texturen waarbij de één meer dekkend is dan de ander. Heeft u behoefte aan een natuurlijke, lichte dekking? Kies dan voor een lichte foundation zoals Teint Idéal of voor een BB crème zoals die van Idéalia. Wilt u graag een foundation die dekkend is, maar ook een natuurlijk resultaat geeft? Kies dan voor Dermablend.

Dit moet u zien! Ontdek welke geheimen zij bedekken met foundation?

Is uw routine wel compleet?

Zorg ervoor dat u uw huid ’s avonds goed reinigt om alle foundation en vuil weg te halen. Kies voor een milde, zeepvrije reiniging die u dagelijks kunt gebruiken. Heeft u een droge huid? Kies dan voor een reiniging zonder water. Het klinkt gek, maar water kan de conditie van een droge huid verergeren. Het onttrekt namelijk vocht aan de huid. Heeft u juist een vette huid, kies dan voor een reiniging die speciaal voor de vette huid is ontwikkeld.

Wilt u het gehele assortiment van Vichy Foundations bekijken, bezoek dan de pagina.

De oplossing van Vichy

Meest gelezen

Make-up

Make-up tips: Vichy Dermablend Corrigerende Compact Crème

Een huid met acné, couperose, donkere pigmentvlekken, vitiligo of littekens kan erg vervelend zijn! De Dermablend Teint Corrigerende Compact Crème Foundation houdt tot 16 uur. Resultaat? Een foundation met een hoge dekking die perfect versmelt met de huidskleur, zonder masker-effect. Make-up artist Kimberly Heinzman geeft advies.Lees het artikel

go to top