OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hoe kiezen mannen voor de juiste anti-transpirant deodorant?

Hoe ga je op zoek naar een anti-transpirant deodorant die geen gele vlekken achterlaat en je goed beschermt? Lees onze tips want onze experts laten hun licht schijnen over de vraag: ‘Hoe kan jij jezelf tegen zweetvlekken beschermen?’.

Ga de strijd aan!

Je favoriete kleding vervloekt met zweetvlekken die er niet meer uit te wassen zijn? Daar kan je iets aan doen! Of het nu na een lange dag op het werk is, tijdens een belangrijke bijeenkomst of door het pendelen met het altijd drukke openbaar vervoer: zweetvlekken verschijnen vaak op de meest ongemakkelijke momenten. Voorkomen is beter dan genezen, dus het kiezen van een anti-transpirant deodorant die je helpt fris te blijven moet jouw hoogste prioriteit zijn.

Oplossingen voor het reinigen van door zweet bevlekte kleding

Als je moeite hebt om zweet of deodorant vlekken in je kleding te verwijderen kun je een handvol soda in je wasmachine stoppen om deze vlekken te verwijderen. Voor kleinere vlekken kun je proberen een beetje citroensap te wrijven in het gebied waar de vlek zit. Laat je kleding zo veel mogelijk drogen in de zon - het is niet alleen bewezen dat zonlicht moeilijke vlekken kan bleken, maar het is ideaal om je kwetsbare kledingstukken te drogen (zoals shirts en blouses), in tegenstelling tot de droger die je kleding kan ruïneren.

Voorkom vlekken door de juiste anti-transpirant deodorant te kiezen

Veel mannen melden dat het vermijden van zweetvlekken of de vergeling van shirts een reden is om een specifieke anti-transpirant deodorant te kiezen, maar dit kan moeilijk zijn. Als je ’s ochtends haast hebt als gevolg van het hectische woon-werkverkeer wil je een product dat snel droogt en droog blijft, zelfs als het buiten warm is. Vichy Homme deodorant 72U roller biedt 72 uur bescherming in een transparante, niet-verkleurende formule. Het grote voordeel? Onze deodorant droogt snel, waardoor je vlekvrij en comfortabel blijft op de momenten dat je dit het meest nodig hebt. Bovendien zegt 95% van de gebruikers dat kleding er nog steeds fris en vlekvrij uitziet na een gebruik van vier weken. Perfect voor mannen die op zoek zijn naar een effectieve anti-transpirant deodorant die zeer lang werkt onder allerlei omstandigheden.

Als je niet zeker waar je naar moet zoeken bij het kiezen van je anti-transpirant deodorant, kijk dan naar drie belangrijke criteria: kleuring, bescherming en gebruiksgemak.

Zeg nee tegen vlekken

Deze natuurlijke tips kunnen helpen je shirts in hun oude glorie te herstellen, maar het is het beste om het probleem aan te pakken en te kiezen voor een product dat 48 uur werkzaamheid biedt om zweetvlekken te voorkomen.

Hoewel het van cruciaal belang is dat je anti-transpirant deodorant effectief is bij het bestrijden van transpiratie en geuren, mag je anti-transpirant geen witte sporen of vlekken achterlaten. Kies voor een product dat geformuleerd is met anti-vlek technologie, zoals Vichy Homme Deodorant roller 72U speciaal geformuleerd om gele en witte vlekken te voorkomen. 95% van de gebruikers gaf aan dat hun kleding na vier weken gebruik schoon en vlekvrij bleef.

Bespaar tijd met een sneldrogende anti-transpirant deodorant

Efficiëntie en veiligheid zijn twee van de belangrijkste factoren bij het kiezen van de juiste anti-transpirant deodorant, maar voor die drukke dagen waarin je echt niet wilt dat je deodorant je in de steek laat, wordt een frisse textuur belangrijk. Kies voor een product dat snel droogt zonder zweetvlekken achter te laten, waardoor u een fris gevoel krijgt dat de hele dag meegaat zoals Vichy Homme deodorant roller 72U.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

go to top