OK

OK Cancel

Thank you

Close

Anti-ageing gezichtsmassage Met een minuutje per dag zegt u uw rimpels gedag!

Krijg een zichtbaar jongere, stralendere teint dankzij advies van Vichy's massage-expert en zie hoe u van verticale rimpels af kunt komen met behulp van een dagelijkse massage.

Kies een doelgerichte anti-rimpelverzorging

Bent u die vervelende verticale rimpels zat, die ervoor zorgen dat u er verdrietig, vermoeid of streng uitziet – en erger nog: ouder doen lijken dan u in werkelijkheid bent? Wordt uw gezicht dof en straalt u minder? Worden die rimpels steeds dieper en duidelijker zichtbaar, ondanks al uw inspanningen?

Kies dan eerst een verzorgingsproduct met actieve bestanddelen tegen huidveroudering dat past bij de specifieke behoeften van uw huid. Kies bijvoorbeeld voor een product in een tube omdat dat makkelijker rechtstreeks in de rimpels is aan te brengen. Breng het product dagelijks 's morgens of 's avonds aan, volgens onze stap-voor-stap aanwijzingen. Misschien handig om het uit te printen, zodat u het bij de hand heeft? U zult het echter ook snel uit uw hoofd weten…

1. Breng de crème rechtstreeks op de verticale rimpels aan

Breng met behulp van het tuitje de crème rechtstreeks aan in de verticale rimpels (uw fronsrimpels, lijnen langs de mond, uw neus-lippen lijn en hangende mondhoeken).

2. Knijp en strijk over uw neus-lippenlijn

Neem een huidplooi tussen de kussentjes van uw eerste 3 vingers en het tweede gewricht van uw duim. Werk omhoog naar de lachlijn, houd de drie vingers strak tegen elkaar en laat ze langs uw slaap glijden. Herhaal deze beweging vanuit het midden van de neus-liplijn (bij de mondhoek) en werk naar buiten toe richting de oren. Herhaal dit drie keer aan beide kanten.

3. Knijp en strijk over uw voorhoofd om uw fronsrimpels aan te pakken

Maak herhaaldelijke knijpbewegingen en werk van de bovenkant van uw neus naar het midden van uw voorhoofd en strijk daarna stevig met uw vingers naar buiten toe richting de slaap, voor een aanspannend effect. Voer dezelfde beweging uit aan de andere kant van uw voorhoofd. Herhaal deze bewegingen drie keer aan beide kanten.

4. Maak uw lipcontour voller om rimpels op de bovenlip te voorkomen

Gebruik de kussentjes van uw wijsvinger en duim om kneepjes te geven in een rechte hoek op de rimpels langs uw bovenlip. Herhaal dit meerdere keren langs uw bovenlip.

5. Sluit af met een naar boven strijkende beweging over uw hele gezicht

Sluit de massage af met een gladstrijkende beweging over uw hele gezicht en nek, waarbij u van binnen naar buiten strijkt.

Ontdek hier de verschillende soorten anti-rimpelcrème in het assortiment van Vichy.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek.

Onze expert

Annic Lefol-Malosse
Directrice, Instituut Vichy

De oplossing van Vichy

 • Dagcrème tegen rimpels en huidveroudering - Vichy Liftactiv

  LIFTACTIV SUPREME

  Supreme Dagcrème - Normale tot Gemengde Huid

  Dagcrème

  De eerste anti-aging dagcrème voor vrouwen met een anti-rimpel en verstevigend effect.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  Wat is collageen?

  Ingrediënten

  Wat is collageen?

  Collageen is het belangrijkste eiwit in je lichaam. Maar wat doet het en waarom is het zo belangrijk? Vichy vertelt je alles over collageen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4