Verzorgende producten voor het haar

Stress, genetica, vervuiling, hormonale veranderingen en ouder worden hebben een directe impact op de haarfollikels, wat op zijn beurt kan leiden tot dunner wordend haar en haarverlies. Een ander gevolg kan zijn, het ontstaan van haarroos. De Dercos haarproducten bevatten resveratrol, selenium disulfide en antioxiderende actieve bestanddelen om de hoofdhuid te regenereren en de haarvezel dikker te maken, of om het microbioom van de hoofdhuid te herbalanceren waardoor haarroos geëlimineerd wordt.

 • Veelgestelde vragen
  Over HAARVERZORGING

  V1: Hebben haarproducten een vervaldatum?

  Haarproducten gaan niet voor eeuwig mee. Ze kunnen meestal tot wel 36 maanden lang worden gebruikt, op voorwaarde dat ze bewaard worden op een koele, donkere plek. Controleer zeker de textuur, de geur en de kleur: gebruik het product niet indien u twijfelt.

  V2: Wat is het beste haarproduct voor mij?

  De haarverzorging van Vichy Dercos is ontwikkeld met het oog op roos, haarverlies en vet en beschadigd haar. De producten worden aangeraden door dermatologen en zullen uw hoofdhuid voeden en gezond houden, met een prachtige haardos als resultaat.