Gezichtcrèmes voor mannen

Rond de leeftijd van 40 zullen leeftijdsgerelateerde ontstekingen die worden getriggerd door het Exposoom feller opspelen. Dit heeft een algehele impact op de huid en zal leiden tot fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en een verlies van huidelasticiteit. De Liftactiv anti-aging gezichtscrème voor mannen is verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten die de huid weer laten stralen, een verlies van collageen tegengaan en de teint egaliseren.

Veelgestelde vragen
Over GEZICHTSCREMES

V1: Kunnen mannen gezichtscrèmes voor vrouwen gebruiken?

Het kan niet echt kwaad, maar heeft weinig nut aangezien mannen een dikkere gezichtshuid hebben door de haarfollikels die meer talg produceren. Mannen ervaren bovendien niet dezelfde hormonale schommelingen als vrouwen. Scheren heeft daarnaast ook een exfoliërende werking, waardoor tekenen van huidveroudering zich anders én later zullen manifesteren. Voor de beste resultaten gebruikt u best een gezichtscrème of anti-aging gezichtscrème die speciaal is ontwikkeld voor mannen.

V2: Wat is de beste gezichtscrème voor mannen?

Vichy Homme Hydra Mag C+ Hydraterende gezichtsverzorging tegen tekenen van vermoeidheid is een anti-aging gezichtscrème die tekenen van vermoeidheid tegengaat, de huid verkwikt en wallen en donkere kringen vermindert. De formule met magnesium, vitamine C en dextran vitaliseert de huid en pakt schadelijke invloeden van buitenaf aan.

V3: Kunnen mannen ontharingscrèmes gebruiken op het gezicht?

Ja, een ontharingscrème met een milde formule kan gezichtshaar verwijderen en de huid tegelijk hydrateren. Het is een pijnloze oplossing die komaf maakt met stoppeltjes en eczeem.