Zelfbruiningsproducten

Wil je een natuurlijke bruine teint zonder blootstelling aan de zon, aangepast voor zowel gezicht als lichaam? De zelfbruiner voor een gevoelige huid van Capital Soleil van Vichy is makkelijk aan te brengen, biedt een geleidelijke en natuurlijke bruine teint zonder strepen en hydrateert daarbij de huid.

Veelgestelde vragen
Over ZELFBRUINERS

VRAAG 1: Hoe een zelfbruiner verwijderen?

Je wilde een lichtjes gebruinde teint, maar nu wil je terug naar je natuurlijke huidskleur? Je kan de zelfbruiner op verschillende manieren verwijderen. Gebruik bijvoorbeeld een lichaamsscrub of reinigingsproduct van Vichy, een ideale keuze om zelfbruiner van een gevoelige huid te verwijderen.

VRAAG 2: Hoe lang blijft de zelfbruiner aanwezig?

De Capital Soleil Zelfbruinende Melk van Vichy versmelt met de huid voor een fluweelzachte, niet-vette finish die de huid tot 8 uur lang hydrateert en zorgt voor een natuurlijke gloed zonder strepen. Het is ook een uitstekende zelfbruiner voor een gevoelige huid.

VRAAG 3: Hoe zelfbruiner aanbrengen?

Exfolieer eerst de huid om te voorkomen dat het product dode huidcellen kleurt. Hydrateer droge gebieden, zoals enkels, voeten, knieën, ellebogen, polsen en handpalmen om te voorkomen dat ze te veel kleur absorberen. Draag handschoenen om te voorkomen dat je handen verkleuren tijdens het aanbrengen. Op een droge huid werk je in delen waarbij je de zelfbruiner met lichte, lange verticale bewegingen gelijkmatig uitsmeert.