Verzorgende huidmaskers

Water maakt de huid bestendiger tegen externe en interne schadelijke invloeden en verantwoordelijk voor de stralendheid van de huid. Door regelmatig een hydraterend gezichtsmasker te gebruiken zoals Vichy's Aqualia zal de vochtarme huid gezuiverd, gekalmeerd en gehydrateerd worden. De teint gaat weer stralen en de huid ziet er frisser uit, als nieuw.

Veelgestelde vragen
Over GEZICHTSMASKERS

V1: Hoe breng ik een gezichtsmasker aan?

Kies een Vichy gezichtsmasker dat beantwoordt aan uw huidbehoeften, breng een dun laagje aan op de gereinigde gezichtshuid en laat gedurende 3 à 5 minuten opdrogen. Vermijd de oogcontour en spoel grondig na met water. Kies een veelzijdig masker dat in een enkele keer de poriën reinigt, de huid mild exfolieert én hydrateert, voor een maximale doeltreffendheid.

V2: Kan je een hydraterend gezichtsmasker gebruiken na een peeling?

Ja. Een hydraterend gezichtsmasker aanbrengen na het exfoliëren is een uitstekend idee. Door te exfoliëren wordt de huid ontdaan van alle dode huidcellen en is ze klaar om de ingrediënten van het gezichtsmasker op te nemen, wat de doeltreffendheid van het masker ten goede komt.

V3: Kan ik 's nachts een hydraterend gezichtsmasker gebruiken?

Slapen met een hydraterend gezichtsmasker kan je huid ten goede komen. Kies een masker dat 's nachts kan worden gebruikt zoals de Slow ge Night, Vichy's eerste veelzijdige nachtverzorging om de tekenen van huidveroudering te bestrijden die worden veroorzaakt door de dagelijkse schadelijke invloeden in een stedelijke omgeving. Het product revitaliseert en maakt de huid sterker, zodat ze meteen weer zacht, glad en gehydrateerd aanvoelt.