Aftershaves voor Mannen

Dagelijks scheren zorgt voor huidirritatie en droge huid. Vichy's aftershave voor een gevoelige huid is een balsem geformuleerd met hypoallergene ingrediënten die geschikt zijn voor de gevoelige huid, om te voorkomen dat de huid trekkerig en prikkelend aanvoelt. De aftershave zit boordevol antioxidanten om de huid te helpen herstellen en tegelijkertijd te desinfecteren. Deze veelzijdige balsem zorgt ook voor de nodige hydratatie, geeft de huid energie en helpt de teint te egaliseren door poriën te vernauwen en fijne lijntjes glad te strijken.

Veelgestelde vragen
Over AFTERSHAVES

V1: Wat doet aftershave?

Zoals de naam impliceert, gebruik je aftershave na het scheren. Een aftershave heeft een samentrekkendewerking op de huid die helpt om irritatie na het scheren te kalmeren. Het helpt bloeden te stelpen en kleine sneetjes te desinfecteren die je hebt opgelopen tijdens het scheren. Aftershave voor gevoelige huid helpt ook de huid te rehydrateren en te kalmeren, doordat je huid door het scheren kan uitdrogen en strak aan kan voelen.

V2: Hoe gebruik je aftershave?

Spoel je gezicht grondig na het scheren en dep het droog met een schone handdoek. Giet een kleine hoeveelheid aftershave voor gevoelige huid in je handpalm. Wrijf je handen tegen elkaar om de aftershave gelijkmatig over je handen te verdelen, wrijf goed uit over je huid.

V3: Heeft aftershave een houdbaarheidsdatum?

Ja, aftershave kan over de datum gaan. Echter, is dit afhankelijk van de samenstelling. Een aftershave die parfum bevat kan tot 10 jaar meegaan, maar meestal ligt de houbaarheidsperiode rond de 3 tot 5 jaar. De houdbaarheidsdatum is ook afhankelijk van de manier waarop je de aftershave bewaart en hoe lang deze al open is.