Scheerschuim producten voor mannen

Vichy scheerschuim voor een gevoelige huid vermindert huiduitslag en roodheid als gevolg van scheren en scheerirritaties. De gel- of schuimformule bevat actieve ingrediënten die geschikt zijn voor een gevoelige huid. De formules reinigen en hydrateren intens om zo de huid en haar hydrolipidenlaag optimaal te beschermen.

Veelgestelde vragen
Over SCHEERSCHUIM

VRAAG 1: Hoe werken scheercrèmes precies?

Scheercrèmes voor een gevoelige huid creëren een dun, beschermend laagje tussen het scheermes en de huid. Zo ontstaat er minder wrijving en blijft het risico op roodheid, scheerirritaties en wondjes beperkt. Formules met calcium, Vitamine c en Salicylzuur beschermen bovendien de hydrolipidenlaag van de huid én voorkomen ingegroeide haartjes.

VRAAG 2: Kunnen scheercrèmes helpen om zonnebrand te verlichten?

Scheercrèmes voor de gevoelige huid zijn speciaal ontwikkeld om de huid te kalmeren en te hydrateren tijdens het scheren. Datzelfde effect is merkbaar wanneer de crème wordt aangebracht op zonnebrand. Het is een nogal ongebruikelijke methode, die evenwel het ongemak veroorzaakt door zonnebrand kan verlichten.

VRAAG 3: Kan ik scheren zonder een scheercrème te gebruiken?

Een scheercrème zorgt ervoor dat het scheermes over de huid kan glijden en de huid gehydrateerd blijft. Dit verkleint het risico op scheerirritaties, scheerbultjes, ingegroeide haartjes of sneetjes. Het zorgt doorgaans voor een aangenamere scheerervaring. Daarom neemt u best de tijd om een scheercrème voor een gevoelige huid te gebruiken.