HANDCREMES

Je handen zijn dagelijks blootgesteld en hebben een dunnere huid dan de rest van het lichaam. Daarom zijn ze erg onderhevig aan droogheid, eczeem en tekenen van veroudering zoals rimpels of pigment vlekken. De handcrème van Vichy voor droge huid, eczeem en rimpels bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder sheaboter, allantoïne en Vulkanisch Water van Vichy met 15 mineralen. Het versterkt de huidbarrière door de huid te hydrateren en te kalmeren. Je handen waren hierdoor nog nooit zo zacht.

Veelgestelde vragen
Over HANDCREMES

V1: Welke handcrème is het best?

Vichy's ultra voedende handcrème voor droge huid, eczeem en rimpels is verrijkt met rozenextract en sheaboter om de huid van droogheid en ongemak te verlichten.

V2: Kan handcrème gebruikt worden op het lichaam?

Handcrèmes hebben een lichtere textuur dan een bodycrème en zijn daarom niet geschikt voor het lichaam. Ze kunnen zelfs jeuk veroorzaken doordat ze niet de hoeveelheid hydratatie bieden die de huid van je lichaam nodig heeft.

V3: Kan handcrème gebruikt worden voor het gezicht?

De huid van je gezicht is veel delicater dan die van je handen. Om die reden zijn de verschillende crèmes anders samengesteld. Handcrèmes hebben een dikkere textuur die de poriën van je gezicht kan verstoppen en puistjes kan veroorzaken bij gebruik.