Hydraterende huidverzorging

Rond je veertigste versnelt het verouderingsproces van de huid door het verlies van collageen en de vermindering van hyaluronzuur. Het exposoom zoals vervuiling, blootstelling aan UV-straling en klimaatverandering heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van je huid. De serums en hydraterende gezichtsverzorging van Liftactiv bevatten vitamine C en biopeptiden. Ze helpen de zichtbare tekenen van collageenverlies op de huid en rimpels te verminderen zodat je huid weer straalt.

 • Veelgestelde vragen
  Over DAGCREMES

  V1: Hoe breng je gezichtscrème aan?

  Breng je hydraterende gezichtsverzorgingsproduct aan op een vochtige huid om het vocht vast te houden. Doe een beetje van het product op de rug van je hand en dep het met je ringvinger over je hele gezicht. Zachtjes inmasseren, ook in je hals, op de T-zone en onder je ogen.

  V2: Hebben gezichtscrèmes een houdbaarheidsdatum?

  Ja, gezichtscrème is beperkt houdbaar en de vervaldatum staat duidelijk vermeld op het product. Gebruik je hydraterende gezichtsverzorgingsproduct voor de vervaldatum, want daarna is het minder krachtig.

  V3: Hoe vaak moet je je gezicht hydrateren?

  Dermatologen raden aan om tweemaal per dag een hydraterend product te gebruiken - 's morgens en voor je gaat slapen - om je huid 24 uur per dag gehydrateerd te houden.