HET MERK

JE HUID WEERSPIEGELT OOK JE GEZONDHEID

Main-title Brand

VANDAAG IS VICHY'S DOEL STERKER DAN OOIT: VROUWEN EN MANNEN DE KRACHT GEVEN OM HUN HUID EN HOOFDHUID ZO GEZOND MOGELIJK TE HOUDEN GEDURENDE ELKE LEVENSFASE.
AANBEVOLEN DOOR DERMATOLOGEN

Vichy wordt wereldwijd aanbevolen door 70.000 dermatologen. Als deskundigen in anti-aging en haarverzorgingsproducten werken we nauw samen met gezondheidsprofessionals door belangrijke onderwerpen regelmatig te bespreken tijdens de gesprekken die we met hen voeren.
PIONIER IN DE WETENSCHAP VAN HET EXPOSOOM

Het exposoom is de wetenschappelijke verklaring voor de invloed van het leven van mensen op de huid. Het houdt rekening met de interne en externe factoren die de biologische functies van de huid beïnvloeden.
OPLOSSINGEN BIEDEN AANGEPAST AAN ELKE LEVENSFASE

Vichy's grootste goed is het bieden van oplossingen voor iedereen. Voor vrouwen en mannen, ongeacht de behoeften en het (foto)type van hun huid en hoofdhuid, in elke levensfase van puberteit tot overgang.
DERMATOLOGISCHE INGREDIENTEN

Het exposoom is de wetenschappelijke verklaring voor de invloed van het leven van mensen op de huid. Het houdt rekening met de interne en externe factoren die de biologische functies van de huid beïnvloeden. Er zijn drie belangrijke soorten factoren voor het exposoom: omgevingsfactoren (vb. blootstelling aan UV-straling, klimaatverandering en vervuiling), leefstijlgerelateerde factoren (vb. stress, voeding of slaapgebrek) en hormonale veranderingen waar je tijdens je leven mee te maken krijgt. Dankzij de cumulatieve en onderling samenhangende invloed van omgeving, leefstijl en hormonen kan Vichy de veranderende behoeften van je huid in elke levensfase ontcijferen en hierop inspelen.