Verzorgende behandelingen voor het haar

Om haaruitval als gevolg van verschillende factoren zoals hormonale onbalans, weersinvloeden of veroudering tegen te gaan, heeft Vichy een hypoallergene verzorging tegen haaruitval ontwikkeld. Deze werd verrijkt met actieve bestanddelen zoals Aminexil om de haarwortel opnieuw aan de hoofdhuid te verankeren, SP94 om de weerstand van het haar en de hoofdhuid te bevorderen, en Arginine en Cafeïne om de microcirculatie te stimuleren. Dercos biedt een effectieve verzorging tegen haaruitval om het evenwicht te herstellen en je hoofdhuid weer gezonder te maken om haaruitval, ongeacht de oorzaak, te verminderen.

Veelgestelde vragen
Over HAARKUREN

V1: Wat is haarverzorging?

Haarverzorging omvat eigenlijk alles over het omgaan met veelvoorkomende haarproblemen, zoals haaruitval, droog haar, roos, kroeshaar, haar dat dunner wordt, enz. De verzorgingsroutine is afhankelijk van het probleem, want voor elk probleem heb je andere ingrediënten en elementen nodig om het aan te pakken.

VRAAG 2: Hoe vaak moet ik mijn haarverzorgingsproduct gebruiken?

Dat hangt af van de aard en toestand van je haar. Als je haar gezond is, volstaat het om je verzorgingsproduct eenmaal per week te gebruiken. Voor beschadigd, droog, vet of dun haar kan dit oplopen tot driemaal per week voor een diepgaande verzorging.

VRAAG 3: Hoe thuis je haar verzorgen?

Vichy biedt met Dercos toonaangevende haarverzorgingsproducten aan voor thuisgebruik. Aanbevolen door dermatologen en ontwikkeld voor elk haar- en hoofdhuidtype, hoe gevoelig ook. Elk product geeft je haar de verzorging die het nodig heeft.