LIPPENBALSEMS

De huid van de lippen heeft geen talg- of zweetklieren en is dus erg kwetsbaar. Daardoor heb je snel last van droge of gesprongen lippen als het koud, te warm of droog weer is. De Naturalblend lippenbalsem van Vichy bevat een diep voedende mix van kokosnootboter, bijenwas en natuurlijke oliën om de lippen te hydrateren, verzachten en droogheid te verminderen. Daarnaast zorgt het voor een subtiele tint die de natuurlijke kleur van de lippen versterkt.

Veelgestelde vragen
Over LIPPENBALSEMS

VRAAG 1: Wat is lippenbalsem?

Lippenbalsem doet de natuurlijke kleur van je lippen mooier uitkomen en hydrateert en verzacht je lippen. Het is de perfecte remedie om droge en gesprongen lippen te kalmeren en te hydrateren. De Naturalblend Lippenbalsem van Vichy is ook verkrijgbaar in een getinte versie met meerdere kleuren om de lippen een extra opgewekte kleur te geven.

VRAAG 2: Vervalt lippenbalsem?

Ja. Een jaar na opening kan lippenbalsem zijn effectiviteit verliezen en zelfs bacteriën of schimmels bevatten. Gebruik je een lippenbalsem met UV-bescherming? Eens vervallen, zal hij je niet meer tegen de zon beschermen.

VRAAG 3: Hoe lang is lippenbalsem houdbaar?

Als je lippenbalsem normaal gebruikt, niet blootstelt aan hitte of vocht en niet open laat, kan het tot een jaar lang meegaan. Sommige ingrediënten kunnen echter na zes maanden hun effectiviteit verliezen.