Verzorgende conditioners voor het haar

Mechanisch borstelen en chemisch kleuren kan het haar fragieler maken en haarverlies bevorderen. Met belangrijke dermatologische ingrediënten zoals Aminexil, Vitamine B5, B6 en Vichy Vulkanisch Water zijn Dercos conditioners ontwikkeld voor alle haartypes. De Dercos Densi-Solutions haarconditioner bijvoorbeeld is ontworpen om broos haar te versterken en te ontwarren zonder het te verzwaren. Het is bovendien klinisch bewezen dat deze conditioner de hoofdhuid en het haar revitaliseert en in balans brengt zodat het gehydrateerd, gezond en glanzend aanvoelt.

Veelgestelde vragen
Over HAARCONDITIONERS

VRAAG 1: Mag je een conditioner in je haar laten?

Ja, dat mag maar alleen als er "leave-in" conditioner op het etiket staat. Dit type conditioner wordt aangebracht op handdoekdroog haar vooraleer je het gaat stylen. In tegenstelling tot traditionele conditioners die enkele minuten na het aanbrengen moeten uitgespoeld worden, bieden leave-in conditioners extra hydratatie, verzorging voor beschadigd haar en helpen ze om het haar te ontwarren.

VRAAG 2: Is een conditioner goed voor je haar?

Als je haar droog, beschadigd of moeilijk te ontwarren is, zal een conditioner je haarfollikels opnieuw hydrateren en glad en glanzend maken. Zelfs gezond haar heeft een conditioner nodig omdat sommige shampoos, stylingproducten maar ook vervuiling je haar slap en broos kunnen maken, waardoor het sneller kan beschadigd worden.

VRAAG 3: Wat doet een conditioner met je haar?

Een conditioner is de tweede stap tijdens het wassen van je haar. Terwijl shampoo specifiek geformuleerd is om het haar te reinigen van zweet, dode huidcellen en haarproducten, maakt een conditioner het haar zachter en gemakkelijker in model te brengen en te ontwarren. Het beschermt het haar ook tegen beschadiging.