Foundations van Vichy

Ongeacht het type dekking en huidtype, Dermablend foundation make-up van Vichy biedt een sterk dekkende make-up die in lagen op te bouwen is waardoor deze gebruikt kan worden voor verschillende specifieke behoeften om een heldere teint te creëren. Van poedervorm tot vloeibare texturen, alle foundations zijn getest en aanbevolen door dermatologen en visagisten.

Veelgestelde vragen
Over FOUNDATIONS

V1: Hoe breng je foundation aan?

Begin met het aanbrengen van een kleine hoeveelheid foundation met je vingertoppen of kwast. Smeer de foundation uit vanaf het midden van je gezicht naar de buitenkant toe. Om meer zichtbare huid-imperfecties te verbergen, dep de foundation op de betreffende zone en spreid deze lichtjes uit. Strijk in de richting van de hals uit en vervolgens in de richting van de oren en de haarlijn. Herhaal het aanbrengen tot de gewenste dekking behaald is. De foundation blijft langer zitten als je er in combinatie poeder bij gebruikt.

V2: Hoe vind je de juiste tint?

Maak gebruik van Vichy's nieuwe Foundation Finder: een 4-stappen-protocol gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaring binnen de industrie, om een oplossing te bieden voor hulp bij het vinden van de perfecte tint voor jouw Vichy foundation op basis van je huidtint en huidtype.

V3: Wat breng je eerst aan: concealer of foundation?

De juiste manier om deze twee producten aan te brengen is door eerst je huid glad te maken maken met een foundation en daarna een concealer aan te brengen. Foundation zorgt voor een egale basis, waarna concealer de huid afwerkt met extra dekking of om wallen onder de ogen te verbergen.