SHAMPOOS

Luchtvervuiling, weersveranderingen en stress zijn enkele van de schadelijke invloeden die de haardos en de hoofdhuid dagelijks kunnen verstoren. Dit kan leiden tot een verhoogde talgproductie, roos en haarverlies. De formules van Dercos bevatten natuurlijke, hypoallergene ingrediënten die de hoofdhuid zuiveren en diepgaand voeden. De haarvezel wordt tegelijk beschermd, voor haar dat zijdezacht aanvoelt en er gezond uitziet.

 • Veelgestelde vragen
  Over SHAMPOOS

  VRAAG 1: Wat is een zuiverende shampoo?

  Een zuiverende shampoo heeft een unieke formule die vuildeeltjes aantrekt en oplost, waarna ze kunnen worden weggespoeld met water. In tegenstelling tot standaard shampoos die het haar en de hoofdhuid reinigen, zullen zuiverende shampoos het haar diepgaand reinigen. Ze zijn specifiek ontwikkeld om slechts af en toe te worden gebruikt.

  VRAAG 2: Kan ik shampoo ook gebruiken om mijn lichaam te wassen?

  Niet echt. Een reinigende lichaamsverzorging bevat hydraterende en verzachtende ingrediënten om de huid te hydrateren. Shampoos daarentegen bevatten verzachtende bestanddelen om het haar gladder te maken zodat het makkelijk kan worden geborsteld. Beide producten verwijderen dan wel talg en vuildeeltjes, toch is hun werking verschillend. Shampoos laten namelijk een olieachtig laagje achter op het haar zodat het glad en glanzend blijft.

  VRAAG 3: Moet ik elke dag shampoo gebruiken?

  Dat hangt af van verschillende factoren. Dun en vet haar wordt beter regelmatig tot dagelijks gewassen. Bij een hoge luchtvochtigheid, regelmatig sporten of het gebruik van stylingproducten zal het haar ook vaker moeten worden gewassen.