Deodorants voor Mannen

Stress, hormonale veranderingen of intensieve inspanningen kunnen leiden tot overmatige transpiratie en onzekerheid. Om de controle te behouden en geuren op afstand te houden, is de deodorant voor mannen met een gevoelige huid van Vichy verrijkt met Vichy Vlkanisch Water en actieve bestanddelen zoals oligo-zink om de huid te beschermen. De deodorant biedt hydratatie tot 72u lang en laat geen vlekken achter dankzij de «shirt protection»-technologie.

Veelgestelde vragen
Over DEODORANT VOOR MANNEN

V1: Wat is de beste deodorant voor mannen?

Vichy Homme Anti-transpirant deodorant 72 uur controle is de deodorant voor mannen met een gevoelige huid met een effectieve anti-transpirant werking tot 72 uur. Deze mannendeodorant voor de gevoelige huid, geformuleerd met Vichy Vulkanisch Water, kan dagelijks na het douchen gebruikt worden op een droge huid.

V2: Is mannendeodorant sterker dan vrouwendeodorant?

Dat is een mythe: mannendeodorants voor gevoelige huid zijn niet sterker of anders geformuleerd dan vrouwendeodorants. De actieve bestanddelen die geuren bestrijden, zijn zowel in mannendeodorants als in vrouwendeodorants aanwezig.

V3: Hoe breng ik deodorant voor mannen aan?

Het wordt aangeraden om deodorant dagelijks aan te brengen op een schone en droge huid na het douchen. Breng de deodorant met de roller rechtstreeks onder de oksels aan. Begin in het midden van je oksel en gebruik de roller in alle richtingen tot de oksel volledig bedekt is. Breng gedurende de dag opnieuw aan, indien nodig.