Droogshampoos van Vichy

Een uitstekende droogshampoo voor fijn haar om te gebruiken tussen twee wasbeurten om het haar en de hoofdhuid te verfrissen en te reinigen. Geeft ook volume wanneer agressieve invloeden van buitenaf, zoals vervuiling, de hoofdhuid en het haar vettig en plat maken. Dercos droogshampoo zit boordevol ontgiftende spirulina om vervuilende deeltjes te absorberen, zuiverende houtskool om de haarvezel intens te voeden en te beschermen en Kaolienklei om talg te verminderen en volume te geven.

Veelgestelde vragen
Over DROOGSHAMPOOS

V1: Hoe droogshampoo gebruiken?

Verstuif de droogshampoo op droog haar vanop een afstand van ongeveer 10 tot 20 centimeter. Als je van te dichtbij verstuift, kan dit resulteren in witte strepen in je haar of ophoping waardoor je je haar moeilijker kunt scheiden. Voor een effectiever resultaat en meer volume verstuif je de droogshampoo langs de onderkant van je haarlokken. Werk af door je haar te borstelen om het product te verspreiden en overtollig poeder te verwijderen.

V2: Hoe werkt droogshampoo?

Droogshampoo bevat actieve bestanddelen die oliën en zweet van je haar absorberen, waardoor je haar er frisser uitziet tussen twee wasbeurten. Sommige droogshampoos bevatten zelfs een parfum zodat je haar lekker ruikt.

V3: Veroorzaakt droogshampoo haaruitval?

Droogshampoo kan handig zijn, maar het is niet hetzelfde als een gewone shampoo. Als je te vaak droogshampoo of te agressieve producten gebuikt, kan dit leiden tot breekbaar haar, verstopte poriën en uiteindelijk zelfs haaruitval.