MAKE-UP

Bij een vette of droge huid is het belangrijk dat de talgproductie weer in balans wordt gebracht. Make-up van Vichy Laboratoires bevat ingrediënten die de talgproductie onder controle houden en zo poriën en onzuiverheden zichtbaar verminderen. Elk product is verrijkt met pure Mineraalpigmenten, Hyaluronzuur en Glycerine om zo de huid te hydrateren en tegelijk een matterend effect en een langhoudende dekking te bieden.

Veelgestelde vragen
Over MAKE-UP

VRAAG 1: Welke make-up producten heb ik nodig?

'Less is more' bij Vichy. Om een degelijke make-up set samen te stellen, gaat het om kwaliteit en niet om kwantiteit. Ontdek het Vichy-assortiment met foundations, concealers en fixerend poeder die een hoge dekking bieden, voor een gladde en egale teint zorgen en bovendien geschikt zijn voor alle huidtypes, zelfs een gevoelige huid.

VRAAG 2: Wat zijn de beste make-up producten voor een vette huid?

Een vette huid is vaak ook acnegevoelig en heeft nood aan make-up producten die overtollig talg absorberen en onzuiverheden camoufleren. De formules van het Dermablend-assortiment van Vichy bevatten actieve ingrediënten zoals talgregulerend Zinkgluconaat, Salicylzuur om onzuiverheden tegen te gaan en Vitamine E om poriën zichtbaar te verminderen.

VRAAG 3: Wat zijn de beste make-up producten voor een droge huid?

Wanneer make-up wordt aangebracht op een droge huid, kan dit leiden tot schilferige resultaten. Om dit te vermijden, kan je het beste kiezen voor producten met een hydraterende werking zoals Dermablend Compact Crème foundation of Dermablend 3D Correct, een vloeibare foundation die tegelijk 24 uur lang hydrateert.