Serums voor het gezicht

Wanneer de huid door het natuurlijke verouderingsproces haar elasticiteit verliest, zullen de gezichtsserums van Vichy uit het Liftactiv- en Minéral 89-assortiment, verrijkt met actieve bestanddelen zoals 5% pure vitamine C, vitamine E, gefragmenteerd hyaluronzuur en Vulkanisch Water van Vichy, samenwerken om fijne lijntjes en rimpels glad te strijken door de dieper gelegen huidlagen te hydrateren en voller te maken.

Veelgestelde vragen
Over GEZICHTSSERUMS

V1: Hoe breng ik het gezichtsserum aan?

In tegenstelling tot crèmes en hydraterende verzorging dienen gezichtsserums in zeer kleine hoeveelheden te worden aangebracht aangezien ze erg geconcentreerd zijn. Reinig de handen en het gezicht voordat u het product aanbrengt. Doe 2 à 3 druppels van het serum op de vingertoppen en breng de formule voorzichtig met opwaartse, deppende bewegingen aan tot het volledig in de huid is getrokken.

V2: Wat is het voordeel van een gezichtsserum voor de huid?

Afhankelijk van de aanwezige bestanddelen zullen gezichtsserums de gevoelige huid kalmeren, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen en de huid beschermen tegen vrije radicalen en verdere beschadiging.

V3: Hoe gebruik ik het Vitamin C Serum 's nachts op mijn gezicht?

Reinig voor het slapengaan het gezicht op milde wijze en dep de huid droog. Was uw handen, doe 4 à 5 druppels Vitamine C Serum zoals het Liftactiv Vitamine C Supreme 15% Puur Vitamine C Verhelderend Serum in de handpalmen en breng het serum met de vingertoppen aan op het gezicht. Vermijd de lip- en oogcontour.