OK

OK Cancel

Thank you

Close

Geef uw huid een boost met een gezichtsmassage

Bent u op zoek naar een ontspannen teint voor uw huid? Gebruik de eenvoudige en snelle tips van Vichy voor een gezichtsmassage. Het enige wat u nodig heeft zijn schone vingers en een scheutje Minéral 89![1]

Stap 1: Activeer de microcirculatie

Begin met het aanbrengen van twee pompjes Mineral 89 op de toppen van uw vingers. Tik het over uw huid met een kloppende beweging. Dit zal de microcirculatie van de huid activeren, waardoor de doorstroming van bloed een boost krijgt en zal de textuur van het product over het gezicht verspreid worden. Vervolgens masseert u de overtollige Mineral 89 richting de slapen en de kaaklijn, terwijl u uw vingers omhoog en naar buiten beweegt in een vegende beweging.

Stap 2: Verstevig de huid

De volgende stap? Verstevig uw huid om het op de dag voor te bereiden. Begin bij de kenmerkende plekken met de ‘Big 8’ beweging. Met uw linkerhand op de linkerkant van uw gezicht en uw rechterhand op de rechterkant van uw gezicht maakt u een halve cirkel van de top van uw kin tot uw voorhoofd. Gebruik dezelfde techniek voor uw oogcontouren, maar druk deze keer iets minder en laat uw duimen rusten op de bovenkant van uw jukbeenderen. Trek een wijde cirkel om uw oogkassen met uw wijsvingers. Werk vanuit de binnenhoeken (bij de traanbuis) via de wenkbrauw richting de slapen, voordat u voorzichtig de huid onder uw ogen masseert.

Stap 3: Ontspan

Rond af met de ‘Big 9’ beweging. Plaats uw duim en wijsvinger, zoals in de tutorial wordt aangegeven. Maak voorzichtig een 9-vormige beweging beginnend vanuit de ogen, over de slapen om vervolgens achter de jukbeenderen te eindigen. Het resultaat? Uw huid voelt fris en opgewekt aan. Klaar voor de dag!

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

[1] CF: The 8 & 9 application gesture

go to top