OK

OK Cancel

Thank you

Close

Van gestresseerde naar gezond uitziende huid: ontdek Minéral 89 Probiotic Fractions Vernieuwend & herstellend concentraat

Uw huid weerspiegelt ook uw gezondheid: een mooie, gezonde gloed, een huid met voldoende veerkracht en weinig fijne lijntjes? Dat zijn de tekenen van een gezonde huid waar velen naar streven. Een gezonde levensstijl helpt u daar uiteraard bij, maar voor de factoren waar u zelf geen vat op hebt en die je huid onder stress plaatsen, kan een aanvullende verzorging de oplossing zijn. Vichy Laboratoires ontwikkelde een nieuw serum om uw gestresseerde huid opnieuw in balans te brengen. Hoe het werkt en hoe u het serum zelf makkelijk in uw routine integreert, leest u hier.

De symptomen van een gestresseerde huid

Een gestresseerde huid herkent u vrijwel meteen: droogheid, een oneven, doffe huid, een gebrek aan veerkracht en fijne (droogte)lijntjes. Die zorgen er niet alleen voor dat uw huid droger en wat trekkerig aanvoelt en hier en daar rood wordt, ze tonen vooral aan dat je huid onder stress staat. De weerstand van uw huid verzwakt op dat moment en dat ziet u aan uw huid die er zichtbaar minder gezond uitziet.

De ‘stress’ die voor deze symptomen zorgt is overigens niet alleen afkomstig van psychologische stress, maar ook van andere interne en externe factoren (hormonale, gedrags- en omgevingsfactoren) die Vichy allemaal in kaart brengt in het Exposoom onderzoek. Om je huid op zo’n momenten terug in balans te brengen, is een aangepaste huidverzorging – die al deze factoren mee in rekening neemt - aangeraden.

De formule voor een gezond uitziende huid: innovatieve ingrediënten

Daarom bracht Vichy Laboratoires haar eerste serum met probiotische fracties uit dat zichtbaar de gezondheid van de huid boost: Probiotic Fractions.  Door enkele innovatieve ingrediënten te combineren worden de eerste afweermechanismen (waaronder de huidbarrière) van de huid aanzienlijk versterkt en het herstel van de huidbarrière ondersteund.

- Probiotische fracties
Probiotica staan al jaren bekend om hun positief effect op onze gezondheid en worden daarom vaak gebruikt in voedingssupplementen. Het zijn micro-organismen die de samenstelling van de microbioom positief beïnvloeden en die bij opname het immuunsysteem kunnen moduleren.

Als nieuw actief ingrediënt van het serum vind u ze terug in de vorm van probiotische fracties van het unieke probioticum dat Vichy ontwikkelde. Geformuleerd in het serum verbeteren ze enerzijds de barrièrefunctie van de huid door de natuurlijke vernieuwing van de epidermis te stimuleren. Anderzijds stimuleren ze ook het huidafweersysteem door antioxiderende eigenschappen te combineren en de weerstand van de huid te ondersteunen.

- Vulkanisch Water van Vichy
Het Vulkanisch Water van Vichy, rijk aan maar liefst 15 mineralen, vind je terug in alle gelaatsverzorgingsproducten van Vichy omwille van haar vele voordelen voor de huid. Maar in combinatie met de probiotische fracties wordt de werking van beide ingrediënten nog versterkt. Zo verhoogt het aanzienlijk het herstellend effect op de huidbarrière en de slagkracht van de belangrijkste verdedigingsmechanismen van de huid.

- Niacinamide & Vitamine E
Niacinamide werd toegevoegd omwille van zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. Vitamine E helpt de huid dan weer beschermen tegen vrije radicalen.

Wat de formule extra krachtig maakt? Enkel de noodzakelijke ingrediënten – 15 in totaal - zijn gebruikt om het serum zo effectief mogelijk te maken. Zo werd er ook geen parfum of alcohol  toegevoegd en is de formule hypoallergeen en niet-comedogeen. Dat maakt dat het serum zelfs voor zeer gevoelige huid kan worden gebruikt.

Zo integreer jij het serum in je huidverzorgingsroutine

Het serum kunt u gemakkelijk in uw huidverzorgingsroutine integreren. Dankzij de zachte formule kunt u het aanvullend gebruiken en combineren met andere verzorgingen, maar u brengt het wel altijd vóór uw dag- of nachtcrème aan. Een pipetje per dag voorziet u meteen van de juiste dosis. Breng het rechtstreeks op uw huid of eerst opuw handen aan en verdeel het vervolgens gelijkmatig over uw gezicht. Het serum kunt u gebruiken als tijdelijke kuur, of als vast onderdeel van uw huidverzorgingsroutine.

go to top