OK

OK Cancel

Thank you

Close

Dagcrème met UV-filter, wat doet het en waarom heb jij er baat bij?

De huid krijgt elke dag te maken met verschillende schadelijke invloeden. Factoren zoals de kou, wind en ook luchtvervuiling zorgen er voor dat de huid kwetsbaar wordt. Naast deze factoren speelt ook UV straling een belangrijke rol in het beschadigen van uw huid. De huid beschermen is dan ook belangrijk, met een dagcrème met UV-filter bijvoorbeeld. Niet alle dagcrèmes hebben echter een SPF. Let daarom dus goed op dat je een dagcrème gebruikt die beschikt over een goede SPF.

Waarom heb ik een dagcreme met UV-filter nodig?

Om een basisbescherming te hebben tegen de schadelijke invloeden van de zon kun je het beste een dagcrème met een Sun Protection Factor, oftewel SPF, kiezen.  Deze geeft je effectief een basis bescherming tegen UVB en UVA straling. De hoeveelheid die je van jouw crème aanbrengt en hoe vaak je de crème aanbrengt, kan bepalend zijn voor de mate waarin het UV-filter zijn werk kan doen.  Een rijkelijke crème zal er dus voor zorgen dat je gelaat beter beschermt is. Een dagcrème met UV-filter geeft echter geen volledige bescherming wanneer je in de zon gaat zitten. Naast je dagelijkse dagcrème met UV-filter, dien je ook een gewone zonnebrandcrème te gebruiken. Deze kan gewoon over je dagcrème aangebracht worden.

De ideale dagcrème met UV-filter voor je gelaat

Voor elke huid is weer een ander soort crème met SPF geschikt. Bekijk goed welke crème bij jou past.

Tegen de eerste tekenen van huidveroudering

Beginnen de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering op uw gelaat te tonen? En will je zo lang mogelijk genieten van een jeugdige huid? Kies dan voor Slow Âge fluide (SPF 25), die de huid hydrateert en beschermt. Geschikt voor alle huidtypen! Wil je toch nog wat extra bescherming en voeding? Ga voor Slow Âge  crème (SPF 30). Deze dagcrème met een UV-filter factor 30 zorgt er voor dat je voor lange tijd nog kunt genieten van een stralende huid.

Een extra mooi kleurtje

De BB crème van Idéalia  (SPF25) zorgt voor een egale en frisse teint. Daarnaast beschermt het de huid tegen schadelijke invloeden van UV-stralen en worden huidvlekken minder zichtbaar!

Gevoelige vochtarme huid

Heb je het gevoel dat je de hele dag wel kunt blijven smeren met een dagcrème? En voelt de huid vaak trekkerig aan? De Aqualia Thermal dagcrème met UV-filter (SPF 25) geeft je huid een langdurige hydratatie en versterkt en kalmeert de huid.

Verstevig je huid

Door de jaren heen verliest uw huid elasticiteit en rimpels beginnen te komen. Om zichtbare rimpels te verminderen, voor meer stevigheid en een liftend effect ga je voor Liftactiv  Supreme UV(SPF 15).

It’s always sunny

Een dagcrème met UV-filter is een makkelijke manier om de huid dagelijks te beschermen en te verzorgen. Voeg de crème toe aan uw dagelijkse verzorgingsroutine en je hebt elke dag een basis bescherming tegen UV-straling! Kies daarnaast ook het product dat het beste bij jou past voor een optimale werking van jouw verzorgingsproducten.

Wil jij zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij je dichtstbijzijnde apotheek.

De oplossing van Vichy

 • Dagcrème tegen opkomende tekenen van huidveroudering

  SLOW ÂGE

  Dagcrème tegen opkomende tekenen van huidveroudering

  Dagcrème

  Voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de gevolgen van omgevingsfactoren en levensstijl en die de eerste tekenen van huidveroudering willen vertragen.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4