MICELLAIR WATER

Micellair water is een veelzijdige formule die make-up verwijdert en tegelijkertijd de huid reinigt, kalmeert en versterkt in één eenvoudige stap. Pureté Thermale Micellair Mineraalwater van Vichy heeft een verfrissende waterachtige textuur. Daarnaast bevat de formule ontstekingsremmende eigenschappen die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Dit zorgt ervoor dat zowel onzuiverheden, als make-up op zachte, effectieve wijze verwijderd worden, zonder trekkerigheid of ongemak te veroorzaken. Bovendien ondersteunt dit water de stimulatie van celvernieuwing van de huid.

Veelgestelde vragen
Over MICELLAIR WATER

V1: Wat is micellair water?

Micellair water verwijdert make-up en reinigt en kalmeert tegelijkertijd de huid in één eenvoudige stap. Dit kan zonder te wrijven of te spoelen waardoor de huidbarrière sterk en gezond blijft. Vichy's micellaire reinigingstechnologie met water vermindert onzuiverheden om de huid gehydrateerd en gekalmeerd te houden.

V2: Hoe is micellair water e gebruiken?

Breng micellair water aan met een wattenschijfje over het gehele, droge gezicht en op gesloten ogen. Spoelen is niet nodig.

V3: Is micellair water hetzelfde als een toner?

Ja. Micellair water is een multifunctioneel huidverzorgingsproduct wat samengesteld is uit gezuiverd water en micellen. Het kan gebruikt worden als toner om de huid te verfrissen.