OK

OK Cancel

Thank you

Close

JE PROFESSIONELE 
HUIDDIAGNOSE

ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN
EEN ALGORITME AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

START NU

Skin ageing algorithm background

10 dingen die u niet wist over het Vulkanisch Water van Vichy

Het Vulkanisch Mineraliserend Water van Vichy, dat ontspringt in de streek van de Franse vulkanen, neemt tijdens zijn lange reis doorheen de diepe aardlagen tal van mineralen en sporenelementen op. Wat zijn de andere geheimen van dit water?

Water met een buitengewone kracht, 89 jaar geleden ontdekt

Dr. Haller, een Franse dokter uit het stadje Vichy, ontdekte in 1931 de kracht van het Vulkanisch Water van Vichy. Hij stelde vast dat het in staat was het wondhelingsproces te verbeteren. Daarop begon hij de weldadige effecten van dit water op de huid te bestuderen en zo ontstond het dermocosmeticamerk Vichy.

Vulkanisch Water van Vichy, een unieke reis op 4.000 meter diepte

Het regenwater dat in de Auvergnestreek doorheen de microscopische breuklijnen sijpelt, vindt zijn weg doorheen de kristallijne diepten. Door het contact met magmatische gesteenten neemt het uiteindelijk 15 verschillende mineralen op. Een reis van vele duizenden jaren brengt het water tot op een diepte van 4.000 meter, waarna het in slechts enkele weken weer naar de oppervlakte wordt gestuwd. Daar wordt het Vichy-water aan de bron gewonnen op een diepte van 15 meter.

Water verwarmd tot 140°C

Tijdens zijn lange ondergrondse reis wordt het Vulkanisch Mineraliserend Water van Vichy op natuurlijke wijze opgewarmd. Eenmaal op een diepte van 4.000 meter heeft het een temperatuur van 140°C bereikt en wordt het vermengd met koolstofdioxide.

Vichy-water, een uitzonderlijk mineralengehalte

Dankzij het unieke traject dat het Vulkanisch Water van Vichy aflegt, wordt het verrijkt met 15 mineralen in een uitzonderlijke concentratie van 5,2 g / l. Bovendien vertoont het van alle thermale waters de grootste verscheidenheid aan mineralen en de meeste sporenelementen.

Een unieke formulering

Het Vulkanisch Water van Vichy staat centraal in de productontwikkeling. Hierbij worden de meest actieve ingrediënten geselecteerd en nauwkeurig afgemeten en wordt hun doeltreffendheid bewezen met tal van tests.

Water met 3 werkingen voor een mooie huid

Vulkanisch Water van Vichy versterkt de huid, regenereert en brengt haar weer in evenwicht. Zijn vele kwaliteiten maken de huid beter bestand tegen interne en externe agressies (UV, vervuiling ...).

Veiligheid in elke fase

Al van aan de bron wordt er streng op toegezien dat het Vulkanisch   Water van Vichy zuiver en intact blijft. Met het oog op een optimale efficiëntie worden alle formules geëvalueerd onder dermatologisch toezicht.

Een sterkere huid met Vichy

Door zijn samenstelling en zijn hoge mineralengehalte maakt het Vichy-water de huid sterker en beter bestand tegen dagelijkse vijanden zoals vervuiling en UV.

Vulkanisch Water van Vichy kalmeert een gevoelige huid

Dit water heeft het vermogen om irritatie te kalmeren. Het biedt verlichting bij een beschadigde huid en helpt een gevoelige huid tot rust brengen.

Het ster-ingrediënt van de Vichy-producten

Het Vulkanisch Water zit verwerkt in alle gelaatsverzorgingsproducten van Vichy omwille van haar vele ongeëvenaarde voordelen voor de huid. Integreer ze in uw dagelijkse verzorgingsroutine voor een boost van frisheid en hydratatie.

De oplossing van Vichy

go to top