OK

OK Cancel

Thank you

Close

Adviezen om de hele dag door een jonge huid te behouden

In slechts 1 dag vertoont onze huid al tekenen van vermoeidheid: doffe teint, roodheid en donkere kringen ontstaan... Yoana TG onthult u haar geheim zodat u tot 's avonds laat een frisse en stralende uitstraling kunt behouden!

's Morgens

• Kies, nadat u de huid 's morgens gereinigd heeft, bij voorkeur voor een dagcrème met witte microparelmoeren. Die camoufleert namelijk imperfecties van de huid en weerkaatst het licht voor een gegarandeerd vervagend effect! Resultaat: een stralende huid van 's morgens vroeg tot 's avonds laat.

Tussen 12 en 15 uur

Tips voor de vette huid:
• “Stop uit voorzorg een tissue tegen het glimmen in uw portemonnaie, voor de talgpiek rond 12 uur” adviseert Yoana TG. Dep daarmee zachtjes op de zones van het gezicht waar dat nodig is.
• Verfris uw huid met een wattenschijfje met adstringerende lotion met exfoliërende bestanddelen. Ideaal om de poriën te zuiveren en te verkleinen en meteen de huid te matteren!
• Precies 1 minuut voor een massage tegen huidverslapping: “Strijk om de beurt met uw handen snel vanaf de onderkant van de hals naar boven richting de kin, om de weefsels voorzichtig maar stevig los te maken”, benadrukt Yoana TG.
• Werk uw teint bij met een smeuïg poeder om de huid gehydrateerd te houden en voeg een beetje blusher toe om er extra stralend uit te zien.
• Gebruik daarnaast een dagcrème voor de vette huid.

Tips voor de droge huid:
• Verstuif thermaal bronwater dat rijk is aan mineralen over uw gezicht om de huid te verfrissen (gebruik dan 's morgens wel waterproof mascara!) en dep voorzichtig met een tissue over uw vochtige gezicht.
• Precies 1 minuut voor een volumegevende massage: Maak kleine knijpbewegingen terwijl u naar boven langs de groefjes beweegt die zich gevormd hebben. Door de huid weer te activeren worden de fijne lijntjes, die zich in de loop van de ochtend hebben gevormd, losgemaakt en opgevuld.
• Breng met behulp van een kwastje een beetje hydraterende crème aan op de kin en de neusvleugels. En als laatste bijwerktruc nog wat blushercrème op de wangen, de lippen en in het midden van het ooglid en uw huid straalt weer van vitaliteit!

's Avonds

• Breng een vrolijke lipgloss in framboosroze of fel koraalrood aan voor de wat lichter getinte huid. Ideaal om uw make-up een oppepper te geven na kantooruren!
• En doe dat sjaaltje om dat een vermoeide teint aan het eind van de dag weer helemaal weet op te halen. In welke kleur? Lichtroze of koraalrood voor brunettes en hemelsblauw voor blondines. Knoop het sjaaltje losjes om uw hals of draag het in uw haar!
• Precies 1 minuut voor 2 massages om de gelaatstrekken te laten ontspannen:


Handeling nr. 1: Tip van de zanger! Doe het geronk van een motor na door uw lippen tegen elkaar te laten trillen: de trilling ontspant alle gezichtsspieren en egaliseert zo de huid die veerkrachtiger lijkt.

Handeling nr. 2: Om donkere kringen te verminderen, voert u 5 ronddraaiende bewegingen uit rondom de ogen, van binnen naar buiten door herhaaldelijk met de vingertoppen te drukken boven het oog en wat lichter te drukken onder het oog.

• Extra tip: Een kapsel dat het haar naar boven trekt, met vlechten of krullen om de vermoeide gelaatstrekken een oppepper te geven! Extraatje in de zomer? Draag een hoofdband of een speld met gekleurde bloemen: U krijgt dan gegarandeerd een frisse uitstraling.

Wilt u zelf de producten van Vichy ervaren? Shop nu bij uw dichtstbijzijnde apotheek.

Onze expert

Yoana TG
Make-up artist

De oplossing van Vichy

 • Zuiverende lotion - verzorging tegen onzuiverheden voor een gezondere huid - Vichy Normaderm

  NORMADERM

  Zuiverende Lotion

  Gezichtslotion

  De formule van de Lotion met exfoliërende bestanddelen, zuiveren en verkleinen de poriën en matteren uw huid.

 • Mineraliserend Thermaal Water

  MINERALISEREND THERMAAL WATER

  Mineraliserend Thermaal Water

  Gezichtsreiniging

  Rijk aan een hoge diversiteit van mineralen. Maakt de huid sterker en zichtbaar stralend.

 • Meest gelezen

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Expert talk

  Is er een verband tussen zuivel en acné?

  Kan het zijn dat de melk die jij bij het ontbijt drinkt je acné veroorzaakt? We onderzoeken het complexe verband tussen zuivelproducten en acné en de effecten die het kan hebben op de huid.

  Heb jij je wel eens afgevraagd of zuivel jouw acné veroorzaakt? Volgens wetenschappers zou dit weleens kunnen kloppen. Onderzoeken hebben aangetoond dat er een verband is tussen zuivel en acné. Maar voordat jij direct alle melk, kaas en andere zuivelproducten vermijdt, zou je het een en ander moeten weten van het effect op je huid en hoe je acné kunt voorkomen.

  Lees het artikel

  go to top

  Skinconsult

  HUIDVEROUDERINGSALGORITME 
  ONTWIKKELD MET DERMATOLOGEN

  1 minuut
  om uw huid
  te analyseren

  Neem
  een selfie

  Vul uw 
  profiel in

  Ontvang uw persoonlijke huidadvies

  Fijne lijntjesJe sterkte
  Rimpels
  onder het oog
  Je prioriteit
  Gebrek aan
  stevigheid

  Ontdek
  skinconsultai

  circle1circle2circle3circle4